ΙΣΡΑΗΛ: Νέο Kdam Eurovision 2013!

Έπειτα από την ανάθεση το 2012 στους Izabo που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον Τελικό, το IBA, αποφάσισε να επιστρέψει στη διαδικασία επιλογής Kdam την οποία όπως πληροφόρησε το esctoday.com, θα εμπλουτίσει στα πρότυπα των αντίστοιχων Σκανδιναβικών επιλογών.

Το Kdam Eurovision 2013, όπως θα ονομάζεται φέτος η επιλογή του Ισραήλ, θα απαρτίζεται από 5 σόου: Τρεις Ημιτελικούς, έναν γύρο “Δεύτερης Ευκαιρίας” και τον μεγάλο Τελικό, και θα διαγωνισθούν συνολικά 30 τραγούδια. Σε κάθε Ημιτελικό θα διαγωνίζονται 10 τραγούδια από τα οποία 3 θα περνάνε στον Τελικό και δύο στη Δεύτερη Ευκαιρία. Εκεί τα 6 συνολικά τραγούδια θα διαγωνίζονται ανα δύο μεταξύ τους ώστε ένα να συμπληρώσει τη δεκάδα του Τελικού.

Οι 3 Ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν σε 3 συνεχόμενες ημέρες, 26-28 Φεβρουαρίου, η Δεύτερη ευκαιρία στις 3 Μαρτίου και ο Τελικός στις 7 Μαρτίου. Το αποτέλεσμα θα κριθεί από επιτροπή (30%) και τηλεψηφοφορία (70%).

Αλέξανδρος Λιάπης

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου ακούγεται πολύ καλό!Μα γιατί κακό είναι να ακολουθούν παρόμοιο format;Δεν είπαν ότι κάνουν κάτι πρωτότυπο…

  2. Μακαρι με αυτον τον τροπο να στειλουν και ενα καλο τραγουδι επιτελους και να περασουν τελικο!Προσωπικα θα ηθελα και εμεις να εχουμε ενα τετοιο φορματ εθνικου τελικου γιατι θα ειχε πιο πολυ ενδιαφερον,αλλα που…!

  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ MAD ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ. ΑΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ MAD VIDEO MUSIC AWARD? ΣΕ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΕΝΝΟΩΩ

  4. Εγω θελω Demy,γιατι ειναι σεμνη και γλυκια,αν στειλουμε τη Φουρειρα αυτη θα θελει τραγουδι τυπου Aphrodisiac,και θα ξαναπατωσουμε.Ενω αν παει η Demy θα πει καποιο ωραιο τραγουδι,χωρις να χρειαστει να αναδειξει το σωμα της σαν την Ελευθεριου, και θα παρουμε μια αξιοπρεπη θεση!

  5. Σιγά μη στείλουμε την άφωνη τη φουρειρα..κάτι λέγαμε για ποιότητα φέτος αλλά που?!?!?
    Εμένα δε με νοιάζει ποιος/α θα μας εκπροσωπησει..αρκεί να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση..

  6. Έκτακτο:O Γιώργος Δούκας τουιταρε οτι ευελπιστεί την Παρασκευή να είναι σε θέση να ανακοινώσει οτι θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην eurovision!!!”Παναγια μου,Παναγιά μου” θα τραγουδούν οι Κύπριοι αν τους έρθει τέτοια κεραμίδα!

  7. ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ? ΣΚΟΠΕΥΕΙ Η ΕΡΤ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ? Σημερα παλι περιεργα δημοσιευματα κανουν το γυρω του διαδικτυου και μιλανε για θριλερ συμμετοχη. Με εχει κουρασει αυτη η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. Ας βγαλει μια ανακοινωση η Ερτ να τελειωσει η παραφιλολογια. Το σωματειο εδω μπορει να μας ενημερωσει για το αν η ανακοινωση θα βγει αυριο οπως ισχυριζεται το άλλο σωματειo(INFE) που επικοινωνησε με το Γραφείο του κ. Καλημέρη???

  8. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΡΡΥ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

    Ήταν μια οπτασία

    Μια βραδιά σ΄ ένα κέντρο την είδα
    σαν ονείρου γλυκιά πνοή
    κι η ματιά της σαν ήλιου αχτίδα
    ήταν φλόγα, ματιά θερμή.

    Ήταν ωραία ήταν μοιραία
    μια μορφή που δεν την ξεχνώ,
    ένα όνειρο μαγεμένο
    που ζητώ να το ξαναδώ να το ξαναδώ.

    Ήταν μια οπτασία οπτασία
    μες στη γλυκιά βραδιά φαντασία
    κι είναι μια νοσταλγία
    για την καρδιά μου που δεν ξεχνά.

    Ήταν μια οπτασία οπτασία
    που `γινε νοσταλγία νοσταλγία
    που `γινε νοσταλγία

    Δεν ξεχνώ το γλυκό της το βλέμμα
    στην πλανεύτρα γλυκιά βραδιά
    μα φοβάμαι πως ήτανε ψέμα
    κι η καρδιά μου βαθιά πονά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ