EUROVISION 2012: Στο #3 του UK chart το Euphoria!

Μία εβδομάδα μόλις μετά τη θριαμβευτική της νίκη στην Eurovision 2012, η Loreen και το Euphoria φιγουράρουν στο νούμερο 3 του βρετανικού chart singles, απέχοντας μόλις 8.000 αντίτυπα από το νούμερο ένα! Η επιτυχία του Euphoria ξεκίνησε ήδη πριν από τον τελικό του φετινού διαγωνισμού, όπου ήρθε και η επιβεβαίωση της δυναμικής της συμμετοχής με το τελικό σκορ των 372 βαθμών. Εκτός όμως από το UK, η Loreen και το Euphoria γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και στους καταλόγους επιτυχιών πολλών άλλων ευρωπαϊκών χωρών, όπως στις:

Σουηδία – νούμερο 1
Νορβηγία – νούμερο 1
Φινλανδία – νούμερο 1
Δανία – νούμερο 1
Ισλανδία – νούμερο 1
Ιρλανδία – νούμερο 1
Ελλάδα – νούμερο 1
Βέλγιο νούμερο 2
Εσθονία – νούμερο 3
Ισπανία – νούμερο 12
Γαλλία – νούμερο 34

[youtube id=”sodmKOrJPEo” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρετε κάτι;χεστηκα τελείως για το uk αυτοί μας βρίζουν μόλις τώρα το είδα στην tv είναι κάποιοι ηλιθοι….

  2. Να τα βλέπουν αυτά όσοι φαντάζονται μηχανορραφίες και συνωμοσίες για την ανάδειξη του νικητή! Λωρήν και ξερό ψωμί! Τη Λατρεύουμε σε όλη την Ευρώπη!

    • Χελόου Εξ-Φεστ!
      Τα έχουμε ξαναπεί εμείς γιά τη Λορέν….
      Ναι, επιμένω πως μεθοδεύσανε τη νίκη της, διότι έβλεπαν τις γιαγιάδες να έρχονται πατητές και δεν ήθελαν με τίποτα ακόμα μιά νίκη κατά ‘κει μεριά….
      Ας πούμε λοιπόν πως από τις 370 περίπου ψήφους του τελικού, οι 250 είναι δικές της. Οι υπόλοιπες είναι της ”υποβολής”, της οποίας τη δύναμη μην υποτιμάς….
      Όσο γιά τη λατρεία που λες, δεν την λατρεύουμε όλοι και σίγουρα δεν την λάτρεψε όλη η Ευρώπη…. σε χώρες δε εκτός Eurovision, είναι γύρω στο νούμερο 250-300.
      Εγώ δεν μπορώ να τη κρίνω αντικειμενικά σαν καλλιτέχνη, διότι το στυλ Iggy Pop δεν με ενθουσίαζε ποτέ και πόσο μάλλον σε γυναίκα.
      Κατά τα άλλα καλά?
      Σου στέλνω ένα πολυαγαπημένο και πραγματικά πρωτοποριακό που είχε σκάσει μύτη το ’97 και βεβαίως πήγε άπατο! (Διότι η electropop έχει δεν είναι κανένα τελευταίο δημιούργημα) …..
      http://www.youtube.com/watch?v=ud2MbWKwYzw

      • Ενώ τα τσαρτς είναι το απαύγασμα της διαφάνειας! Εταιρίες τα βγάζουν κι αυτά.Όμιλοι είναι ό,τι γουστάρουνε κάνουνε! Νταξει,ωραία η Λορίν αλλά όχι και νούμερο 1 σε χώρες που ούτε που πέφτει η Σουηδία δεν ξέρουνε! Μη μας δουλεύουνε και τελείως!

  3. Αυτή η προπαγάνδα πια καταντάει εμετική!!!Πάνε να μας πείσουν ότι και καλά το ήθελε ο κόσμος το τραγούδι λες και δεν ξέρουμε εμείς τα γατόνια ότι η Σουηδία φέτος κέρδισε χάρη στην απατεωνιά του slow motion για την οποία η EBU κάνει “επιτήδες” τα στραβά μάτια.

    Υ.Γ. Μακάρι η επιτυχία της Loreen να έχει εξίσου εντυπωσιακή και στα επόμενα βήματα της γιατί αυτό θα κάνει καλό και στη φήμη του διαγωνισμού. Το ότι ανέδειξε μια πολύ επιτυχημένη καλλιτέχνη!

    • Για να μην παρεξηγηθώ (είναι και περίεργοι οι καιροί), ειρωνεύομαι εννοείται! Ίσως η Σουηδία είχε ευνοϊκή σκηνοθετική μεταχείριση με την κάμερα να είναι μονίμως κολλημένη επάνω στη Loreen (σε άλλες συμμετοχές απολαμβάναμε αρκετή ώρα την αρένα)αλλά η νίκη της είναι 10000000000% δίκαιη. Και όσο για το slow motion δεν ξέρω εάν επιτρέπεται ή όχι (αν και επίσημα είπαν ότι δεν απαγορεύεται), ξέρω όμως ότι η όλη ιστορία είναι υπερβολική (άσε δε που προσωπικά δε το βρήκα και επιτυχημένο σαν εφέ-γούστα είναι αυτά)

  4. Πες τα Κώστα επιτέλους κάποιος που να το λέει όπως και εγώ SLOW MOTION=ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ρε ex fest αγόρι μου όπως είπαμε και στα βραβεία ΔΕ ΛΈΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΗΔΊΑ χαζό είσαι;; Το;ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ Έκανε κλεψιά ήχου λες και είσαι 1η δημοτικού

    • Χαχαχα…Καθόοοοολου στημένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ενω σε λιγο που θα βγουν τα αποτελεσματα των επιτροπω θα γελασει και το παρδαλο κατσικι…. Η Warner αν επιβεβαιωθουν τα αποτελεσματα της Ελλαδα (8η κοινο Τελευταια επιτροπη) να στειλει κανα Εξωδικο αντε επιστολη διαμαρτυριας… τους χρειαζεται….

    • Έχετε καταντήσει αστείοι τελικά. Το 2010 βγαίνατε πάλι και λέγατε ότι η Γερμανία δεν είχε κερδίσει το televoting, αλλά η Ελλάδα που την χαντάκωσαν οι επιτροπές. Φυσικά τίποτα τέτοιο δεν είχε γίνε, απλά εσείς έχετε σύνδρομο καταδίωξης. Η Ελλάδα ξέρουμε καλά ότι πάντα είναι πιο δυνατή στο televoting γιατί την ψηφίζουν χαριστικά μετανάστες και γειτονικές χώρες (κατά τα άλλα αυτό το κατηγορείτε στους άλλους). Όταν το televoting γίνει αντικειμενικό και δίκαιο (πχ μία μόνο ψήφος από κάθε τηλεφωνική γραμμή) τότε να πείτε να καταργηθούν οι επιτροπές. Περιστατικά σαν αυτά του Αζερμπαιτζαν δείχνουν ότι η τηλεψηφοφορία έτσι όπως γίνεται είναι ένα μεγάλο αστείο.

      • Που ηταν το χαριστικο televoting για την Ελαδα το 2002 και 2003, 1998?? Οπως μας συμφερει..

  6. an ginei auto exei na ginei skotomos!! kai den nomizo na einai i ellada i moni pou epese ap tis epitropes! kai me tin kipro prepei na xei ginei to idio! opos periergo einai pos to azerbaijan irthe toso psila kai alla… polla perierga fetos!

  7. παντως για να λεμε την αληθεια κατι οντως γινεται φετος. Δεν με νοιαζει για την 17 θεση αλλα αν δειτε τα views στο youtube πρωτο ειναι η Σουηδια μετα η Κυπρος και μετα η Ελλαδα εννοω για το τον ημιτελικο. Πιστευω εχει γινει κατι φετος οχι οτι δε γινοταν και τα αλλα χρονια αλλα φετος το ξεχεσαν. Η Κυπρος ηταν πολυ καλη και δεν πηρα τιποτα και ηταν και σε πολλα charts το τραγουδι. Ελεος. φετος υπηρξε πολυ παιχνιδι. Να δειτε το κοινο θα μας εχει σιγουρα μεσα στην δεκαδα. και οι επιτροπες 20ους και οχι αδικως βεβαια. Η ελευθερια δεν ηταν καθολου καλη φωνητικα.

  8. Παιδια (ασχετο) ξερει κανεις ποτε θα δημοσιευτουν η ψηφοφορια κοινου και επιτροπης? Νομιζω πως περυσι μια εβδομαδα μετα τον τελικο τα ειχαν ηδη δημοσιευσει, φετος τι γινεται?

  9. Τι ανεκδιήγητες γραφικότητες διαβάζω πάλι εδώ;;;Κι αν ακόμη είμασταν τελευταίοι με τις επιτροπές τι έγινε;;;Πέρυσι,το Ηνωμένο Βασίλειο με τους Blue ήταν 5ο με το televoting και 22ο με τις επιτροπές.Και η Ρωσία κάτι ανάλογο…

    • δεν θα κοιταξω το UK… για την Ελλαδα αναφερομαι…. αλλα ρε παιδι μου… να γινει παλι το ιδιο στην Ελλαδα…. και περισυ και φετος… γραφικοτητες και αθλιοτητες… καλα γλιψτε…γλιψτε

  10. Ρε παιδια παλι τα ιδια θα λεμε?Μονο η πρωτη θεση της Σουηδιας αξιζε και ηταν δικαιη!Απο κει και περα πολλα εχουν παιχτει!Και φυσικα μην περιμενετε καμια ανακοινωση απ’την EBU ουτε καμια απονομη δικαιοσυνης!

  11. Παιδιά,η Eurovision 2012,τελείωσε!Δεν μπορεί να αλάξει τίποτα τωρα,οτι εγινε εγινε,ποιος θα σας ακούσει??Δωστε εμφαση σα αυτα που θα πω,μην ασχολείστε αλλό με το φετινο διαγωνισμο,μην ειστε εξαρτημένοι απο ενα υπολογιστη!Εγω το μόνο που γνορίζω πως μερικοί απο εμάς εχουμε εξετασεις κλπ,εχουμε Summer,θα ειμαστε εξαρτημένοι στον OGAE,Και σ’αλλά sites??αν θελησουμε να ακουσουμε στο διαδιχτυο τραγουδια της Eurovision ευχαριστως,αλλά ιδικά τωρα,οχι τοσο πορομένα,διασκεδαστε με τις επιτυχίες που ίδι αρχισαν και ακουγονται..Ευχαριστω!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ