Ο Νίκος Γκάνος υποψήφιος για τη Eurovision 2022!

Μια ακόμα υποψηφιότητα για την Ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision 2022 προστέθηκε σήμερα και λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία. Ο Νίκος Γκάνος κατέθεσε τη δική του πρόταση στην ΕΡΤ και διεκδικεί να βρεθεί στη σκηνή του Τορίνο.

Nikos Gkanos Eurovision 2022 Greece

Όπως ο ίδιος είχε προαναγγείλει από το λογαριασμό του στα social media επρόκειτο να υποβάλει τραγούδια στη διαδικασία επιλογής που διεξάγει η ΕΡΤ. Ο γνωστός και δυναμικός pop τραγουδιστής, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, συμμετέχει με ένα – τελικά – χορευτικό τραγούδι, όπως του ταιριάζει και το απαιτεί η Eurovision όπως λέει και ο ίδιος, κι ευελπιστεί να εκπροσωπήσει τη χώρας μας στον προσεχή διαγωνισμό. Το τραγούδι που επέλεξε να υποβάλλει πιστεύει ότι τον αντιπροσωπεύει περισσότερο και είναι έναν pop πολύ χορευτικό τραγούδι όπως άλλωστε τον έχουμε συνηθίσει! Το όνομά του είχε ακουσθεί και άλλες χρονιές ως πιθανός υποψήφιος, ενώ ο ίδιος δεν είχε κρύψει το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στη Eurovision.

Ο 38χρονος καλλιτέχνης, που ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από το talent show Super Idol, κατακτώντας την 3η θέση, έχει 20 singles και 2 albums στο ενεργητικό του. Ανάμεσα στα τραγούδια του ξεχώρισαν κι έκαναν επιτυχία ήταν το “Κοίτα τι έκανες”, το “Πόσο ακόμα” και το “Last Summer”, το πρώτο αγγλόφωνο single που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της χρονιάς, καθώς και το «Break me», το «This love is Killing Me» και το «Say me name».Έχει εμφανισθεί στα MAD Video Music Awards καθώς και στο Your Face Sounds Familiar, αλλά και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στο ogaegreece.com για όλες τις εξελίξεις της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2022!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω ενθουσιαστεί! Πραγματικά δεν περίμενα τόσα απανωτά άρθρα με αντίστοιχες υποψηφιότητες και μάλιστα από νέους & ταλαντούχους καλλιτέχνες.
    Η ΕΡΤ έστειλε σήμα επαγγελματισμού, ο διαγωνισμός δεν θεωρείται πλέον “πανηγυράκι” & οι δισκογραφικές αλληλεπίδρασαν.

    Μακάρι να έχουμε έναν εθνικό τελικό. Μακάρι η ΕΡΤ να έχει τον προϋπολογισμό ή να απευθυνθεί σε εξωτερική παραγωγή. Τόσα studios που φιλοξενούν talent shows υπάρχουν. Είναι ακόμα Οκτώβρης. Προλαβαίνουν! ✌

    Θέλω ν’ ακούσω όλες τις υποψηφιότητες ΤΩΡΑ. 😂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ