EUROVISION 2021: Στο A’ μισό του τελικού η Ελλάδα! Τι επέλεξαν οι άλλες χώρες;

Όπως και μετά τον Πρώτο Ημιτελικό, έτσι και απόψε το βράδυ μετά την ολοκλήρωση του Δεύτερου Ημιτελικού, ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Πριν τη συνέντευξη τύπου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το μισό του τελικού στο οποίο θα εμφανιστούν οι χώρες που προκρίθηκαν. Στη συνέντευξη τύπου, οι δέκα συμμετέχοντες που προκρίθηκαν από το Δεύτερο Ημιτελικό είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν σε τρεις σύντομες ερωτήσεις για την εμπειρία πρόκρισης τους στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Αναλυτικά

Η Ελλάδα με τη Stefania και το Last Dance θα εμφανιστεί στο Α’ μισό στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου (θέσεις 01-13).

Μπορείτε να δείτε όλα όσα διαδραματίστηκαν στη συνέντευξη τύπου στο βίντεο που ακολουθεί.

Σε λίγες ώρες οι διοργανωτές θα ορίσουν την ακριβή σειρά εμφάνισης των 26 φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό της Eurovision 2021!

[Πηγή/ Φωτογραφίες: eurovision.tv]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ηταν αναγκη! Χαθηκε να τραβηξουμε το 2ο μισό!!! Δεν πειράζει.Θετικη ενέργεια. Θα μαστε κοντά κοντά με Κυπρο

  2. Χαμός θα γίνει. Πολυ αμφιρροπη χρονια. Λογικα θα μας βαλουν προς το τελος του πρωτου μισου επειδη ημασταν νωρις στον ημιτελικο. Οποτε γυρω στο 10-13. Σημασια εχει μετα απο τι και πριν απο τι. Η Σερβια λογικα θα ανοιξει τον τελικο.

  3. Μπορεί επειδή χρειάζομαι ώρα τα ειδικά εφέ να μας βάλουν και πρώτους να βγούμε

    • Έληξε το παιχνίδι παιδιά – Περαστικά μας – Χάθηκε ρε το 2ο μισό..Μαζί με τα περισσότερα φαβορί θα χαθεί πλήρως η ελληνική συμμετοχή έτσι όπως είμασταν σήμερα..Καληνύχτα..Demy & Katerine Duska ALERT..17η με 21η θέση κλασσικά..Πλέον η θέση αυτή μας έγινε ρουτίνα στη κατάταξη του τελικού..

  4. Αν υπάρχει διάλειμμα στο πρωτο μισο, πιστεύω θα μας βαλουν μετα απο αυτο. Αλλιως στις θεσεις 4 με 8 πιστευω. Αν μας βαλουν 10 με 13 θα μας βαλουν αναμεσα σε καμια Μαλτα και Ελβετία

  5. Δεν μας ήθελε δυστυχως η κλήρωση, φοβάμαι μην μας βάλουν 1ους λόγω των σκηνικών. Βέβαια αν αρέσει το τραγούδι μας και 1οι να εμφανιστούμε δεν έχει σημασία. Αν και αντικειμενικά το καλύτερο show opener είναι η Σερβία. Επίσης μπορούν να μας βάλουν μετά την Ισλανδία που είναι μέσω βίντεο και δεν χρειάζεται την σκηνή.

  6. Πολλες δυνατες συμμετοχες στο α μισο. Μακαρι να μας βάλουν καπου στο 8-13, γιατι θα μας χαντακωσουν τα φαβορι. Σερβία σιγουρα ανοιγει το σοου.

  7. Μιας και χρειαζόμαστε χρόνο για τα εφέ η θα μας βάλουν πρώτους η μετά από διάλειμμα.

  8. Έχω μια απορία από ότι βλέπω στο επίσημο κανάλι της Eurovision τώρα ζωντανά γίνεται η κλήρωση για τις θέσεις στον τελικό… και δεν έχει έρθει ακόμη η σειρά της Ελλάδας πως ξέρουμε ότι θα κληρωθεί στο β’ μισό;;

    • Έχει ήδη πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα μισά του τελικού πριν τη συνέντευξη τύπου που μεταδίδεται τώρα. Σε λίγο θα ακολουθήσει η ανακοίνωση της σειράς εμφάνισης του τελικού.

  9. Δίκαια περάσαμε και δίκαια θα είμαστε και 10αδα!
    Πολλά μπράβο στη Στεφανία και φυσικά σε όλη την αποστολή μας!!!

    Όσο για το πότε θα εμφανιστούμε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Είτε 1οι, είτε 13οι. Αρκεί να πάνε όλα καλά επι σκηνής, αλλά και ερμηνευτικά, όπως και σήμερα!

  10. Πιστεύω όλοι νιώσαμε μια πικρία με την εμφάνιση της ελληνικής αποστολής. Βέβαια αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Στεφανία για την εμφάνιση της και για όλη την δουλειά που έχει ρίξει αυτό το διάστημα. Δυστυχώς συνέβη ότι το 2019 με την Ντούσκα. Υπήρχε το hype μέχρι που ήρθε η εμφάνιση του ημιτελικού και καταλάβαμε ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα, ότι η εμφάνιση μας δεν ξεχωρίζει, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Είναι κρίμα γιατί η Στεφανία θα απογοητευτεί πολύ από τα αυριανά αποτελέσματα και πρέπει να έχει άτομα δίπλα της να την στηρίξουν. Πρόβλεψη μου είναι ότι θα καταλήξουμε πάλι στις τελευταίες θέσεις (16-20η). Η Κύπρος πιστεύω θα τα πάει αρκετα καλύτερα, αλλά θα καταλήξει οριακά εκτός 10αδας (11-14η). Δεν πειράζει όμως, προχωράμε και πάμε όλοι μαζί να απολαύσουμε την τελευταία βραδιά της Γιουροβίζιον το Σάββατο και να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής. Καλή επιτυχία στις 26 αποστολές που θα διαγωνιστούν.

    • Νιώσαμε πικρία γιατί διάφοροι δημοσιογράφοι (οι γνωστοί που πάντα ασχολούνται με τη eurovision και που ποτέ δεν είναι αντικειμενικοί) μας τρέλλαναν πως ο Φωκάς ετοιμάζει υπερθέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί και διάφορα τέτοια. Και τελικά το υπερθέαμα ήταν η αόρατη σκάλα και τα κρυμμένα κεφάλια των χορευτών… έλεος . Και οι ίδιοι θα βγουν τη Δευτέρα και θα κράξουν τους ευρωπαίους που δε ψήφισαν το “υπερθέαμα” μας…

  11. Επίσης, γιατί τόση πτώση στα στοιχήματα, πολύ αναστάτωση φέτος στις αποδόσεις.. Όλα στον αέρα..

  12. μιλαει κανεις με στεφανια? η με καποιον απο την ομαδα??
    ας τους πουνε να κανει λιγο η κοπελα ναζι..να παιξει με την καμερα λιγο..και να κνουνησει λιγο παραπανω το κοσμι…στο γρκιν ρουμ χορευε πιο πολυ…αν το παρατηρησατε..στη σκηνη ειναι σαν ρομποτ που τ ακανει ολα μηχανικα…και αν φοβαται τα τακουνια (τα περιβοητα) ας κουνησει το επανω μερος του κορμιουυυυ…..λιγοο παραπανω…λαστ ντανςςς ειναι αυτο..δωστα ολα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ