ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Λόγω προβλήματος με κάμερα η καθυστέρηση!

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2021 ανήκει πια στο παρελθόν. 16 χώρες διαγωνίστηκαν εκ των οποίων οι 10 κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Η Ιρλανδία με τη Lesley Roy είναι μία από τις 6 χώρες που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Καθυστέρηση στην έναρξη

Στη χθεσινή ζωντανή μετάδοση του 1ου ημιτελικού η έναρξη του τραγουδιού της Ιρλανδίας είχε μια μικρή καθυστέρηση. Ο λόγος ήταν ότι μία κάμερα παρουσίασε πρόβλημα λίγο προτού ξεκινήσει να τραγουδάει η Lesley. Αυτό αποκάλυψε ο Sietse Bakker, ο Εκτελεστικός Παραγωγός της Eurovision 2021.

Άμεση κάλυψη της καθυστέρησης

Όση ώρα οι διοργανωτές διόρθωναν το πρόβλημα, η Chantal Janzen, μία από τους 4 παρουσιαστές της βραδιάς, κλήθηκε να «γεμίσει» τον χρόνο αυτοσχεδιάζοντας ώστε να μην υπάρξει η αμηχανία του «κενού». Η αλήθεια είναι ότι το έκανε με πολύ επαγγελματισμό, εξηγώντας στο κοινό ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Μια κάμερα χάλασε ακριβώς πριν την εμφάνιση της Ιρλανδίας. Γι’ αυτό αυτοσχεδιασμός από τη Chantal Janzen.

πηγή: songfestivalblog/TWITTER

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ