ΚΥΠΡΟΣ: Ακούστε τη συμμετοχή της στη Eurovision 2021 “El diablo”!

Η ημέρα κυκλοφορίας του «El Diablo» έφτασε!

Το επίσημο video clip της συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision 2021, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιώργου Μπενιουδάκη, με πρωταγωνίστρια την μοναδική Έλενα Τσαγκρινού και τους χορευτές της, έκανε πρεμιέρα πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή του ΡΙΚ1 «Happy Hour».

Το video clip είναι ήδη διαθέσιμο για προβολή στην επίσημη ιστοσελίδα της δισκογραφικής εταιρίας της Έλενας Panik καθώς επίσης και στην εφαρμογή της Panik Music  σε iOS και Android και θα βρίσκεται εκεί μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη ενώ τη χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

Το «El Diablo» που αποτελεί σύνθεση των παγκοσμίου φήμης Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, στις 19:00 το video clip θα κάνει πρεμιέρα και στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Κύπρου μας στη φετινή Eurovision;

This poll is no longer accepting votes

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Κύπρου για το 2021 “El Diablo”; / How do you rate the Cypriot entry “El Diablo” for Eurovision Song Contest 2021?

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 2021!

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Yeah!!! Παρόλο που αντιπαθώ Τσαγκρινου (μου φαίνεται κρύα) το τραγούδι παρα πολύ καλό! Θυμίζει πολύ γκαγκα αλλά σαν τραγούδι έχει πολύ ενδιαφέρον, λίγο η γέφυρα μικρή αλλά κατά τα αλλά πολύ δυνατό.. Με φοβίζει το live γιατί σαν τραγούδι του Πάει η playback version πολύ, αλλά μου αρέσει παρα πολύ ! 9/10 από εμένα!

  2. Είναι από αυτά τα προκάτ ‘πλαστικά’ τραγουδάκια μηδενικής έμπνευσης, που φτιάχτηκε κολλώντας όποια άσχετα κομμάτια μελωδιών είχαν οι δημιουργοί στο συρτάρι τους, και πάνε να κάνουν μπούγιο με φορτωμένες και τάχα μοντέρνες ενορχηστρώσεις. Ξέρουμε από τώρα ότι δεν θα το δούμε ψηλά.

  3. λιγο cringe το σημειο με το mamacita και το lolalοta τι λεει τελος παντων, εχει ωραιο ρεφρεν και νομιζω οτι ειναι το μονο σημειο που ξεχωριζει, για το δε βιντεο κλιπ και φωτογρραφια αντιγραφη απο zara larsson-love me land.. βαθμολογια 6/10 μονο και μονο για το ρεφρεν που σου μενει απο το πρωτο ακουσμα.

  4. Θα ξεκινήσω από τα θετικά:
    Η μίξη – ενορχήστρωση πολύ ενδιαφέρουσα και σύγχρονη.
    Το κλιπ αξιοπρεπέστατο, χωρίς πολλές φανφάρες και πλάνα εντυπωσιασμού.
    Έχει αρκετά σημεία που μπορούν να αξιοποιηθούν επι σκηνής.

    Τα αρνητικά:
    Το τραγούδι στο σύνολό του δεν μου άρεσε. Ειδικά το επαναλαμβανόμενο “El Diablo” στο ρεφρέν.
    Έχω πολλές αμφιβολίες κατα πόσο καλά θα αποδοθεί live. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού η φωνή και τα φωνητικά είναι επεξεργασμένα και δεν αναδυκνείεται φωνητικά η τραγουδίστρια.

    Στο σύνολο του πάντως μου μένει ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Η “τύχη” και η πορεία στην Eurovision της φετινής συμμετοχής της Κύπρου (νομίζω) θα είναι ή εξαιρετικά καλή ή εξαιρετικά άσχημη. Ή του ύψους ή του βάθους…
    Βαρόμετρο πιστεύω θα είναι η παρουσίαση, γιατί το τραγούδι από μόνο του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.

    Καλή επιτυχία Κύπρο!!!

  5. Παιδιά ,
    Πραγματικά δεν το περίμενε κανείς αυτό ότι και να λέτε , το τραγούδι είναι απίστευτα ποιοτικό , αν το αποδώσει και λαιβ θα πάει πολύ ψηλά !!

  6. Εύγε στη Κύπρο. Οπως πριν χρόνια ολοι περίμεναν τη Βουλγαρία τώρα γίνεται με Κύπρο. Εξαιρετικό σύγχρονο ποπ τραγούδι. Για μένα πρέπει να νικήσει η Κύπρος της αξίζει.

  7. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι είναι τόσο απογοητευμένοι που έχει ήχο που θυμίζει Lady Gaga. Λες και δεν έχουν ξανακούσει ποτέ τους κομμάτι με παρόμοια μουσική από κάποιο άλλο. Το τραγούδι είναι πολύ σύγχρονο και δυναμικό, και έχει potential για καλή σκηνική παρουσία. Ναι μεν γίνεται κουραστικό σε κάποια σημεία από τις πολλές επαναλήψεις του “el diablo” αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ τίμιο και στα μέτρα της Τσαγκρινού. Αν καταφέρει και το υποστηρίξει και live τόσο φωνητικά όσο και σκηνοθετικά, μπορούμε να περιμένουμε μια πολύ καλή θέση. Από 10 έως 15. Τελικό θα το δούμε σίγουρα! Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας!

    • Ναι βέβαια υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του μοιάζει με άλλο τραγούδι με του “φτάνει στο στο ρεφρέν και είμαι έτοιμος να τραγουδήσω άλλους στίχους” και δυστυχώς εδώ μιλάμε για την δεύτερη κατηγορία.

  8. Καλά το ότι κάποιοι τείνουν να συγκρίνουν αυτό με τραγούδια της Lady Gaga με ξεπερνά. Δηλαδή αν είναι έτσι, πρέπει να σταυρώσουμε τη Victoria που όλα της τα τραγούδια στην επιλογή της Βουλγαρίας θυμίζουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό τη Billie Eilish απ’ότι το ‘El diablo’ θυμίζει Lady Gaga. Πραγματικά το θεωρώ άδικο να γίνεται κάτι τέτοιο διότι αφενός ούτε η Κύπρος ούτε η Βουλγαρία επινόησαν αυτά τα ‘μουσικά είδη’, αφετέρου δεν πιστεύω πως έχει υπάρξει κάποια συμμετοχή τόσο πρωτοπόρα τα τελευταία χρόνια που να μην μπορεί κάποιος να τη συγκρίνει μουσικά με κάποιο γνωστό τραγούδι. Ας επικεντρωθούμε στο τραγούδι το οποίο είναι όντως ένα αρκετά καλό άκουσμα και έχει δυναμική με ένα καλό staging να πλασαριστεί στην αριστερή πλευρά του βαθμολογικού πίνακα (νοουμένου ότι περάσει απότον ημιτελικό φυσικά).

    Καλή επιτυχία!

  9. Όταν δεν έχεις να δείξεις κάτι φρέσκο και ενδιαφέρον, καλύτερα να μένεις εκτός Eurovision. Το βαρέθηκα αμέσως αυτό το μονότονο τραγουδάκι του σωρού. Το φανερά κοπιαρισμένο από Rita Ora ρεφραίν επαναλαμβάνεται συνεχώς. Δεν προβλέπω κάτι ιδιαίτερα καλό για την Κύπρο φέτος, δυστυχώς.

  10. Εχω την ιδια εντύπωση που είχα και με το Fuego.

    Μου αρέσει απλά και δεν με ενθουσιάζει αλλα εχει πολλες προοπτικές ως act πάνω στην σκηνή για να ξεχωρίσει. Καλύτερο απο το περσινό, που ηταν αδιαφορο, σχεδον στα ίδια με το Replay, ισοδύναμο με το Fuego.

    Κάπως θα ξεχωρίσει νομιζω, γιατι ειναι δυναμικό πολύ, ασχέτως αν θυμίζει Lady Gaga στο ρεφρέν. Ολα κάτι θυμίζουν ετσι και αλλιως! . Καλή παραγωγή και ενορχήστρωση, καλό το video clip. και η Τσαγκρινου έχει την δύναμη και το απαιτούμενο ταλέντο να υποστηρίξει ενα τέτοιου είδους τραγούδι! ειναι και ένα όμορφο κορίτσι και έχει και μια καλή στοιχειώδη φωνή! Βέβαια αυτό μόνο δεν φτάνει! Η αποτίμηση ειναι θετικoτατη πάντως!
    Καλη επιτυχία στην ΚΥΠΡΟ μας και στην Έλενα Τσαγκρινου!

  11. Μου αρέσει… Να δώσουν κρεντιτσ για το βίντεο στην Zara Larsson… Είναι ντροπή να αντιγραφεις την δουλειά άλλου… Παρόλα αυτα είμαι ευχαριστημένος

  12. Είναι ύφος τραγουδιού lady gaga
    Το ρεφρέν θυμίζει και λίγο το Αλεχάντρο…
    Πρώτη εντύπωση….fuego με ένδυμα Tamta… Ελπίζω να μην έχουν την φαεινη ιδέα πάλι να εμφανιστεί ως δεύτερη όπως έκαναν στην Τάμτα! Τι να κάνουμε όλα παίζουν ρόλο στη eurovision…ειδικά η εικόνα μιας και η Φουρέιρα από μόνη της το απογείωσε το τραγούδι το 2018.
    Έχει πολλες δυνατότητες με μια καλή εμφανιση

  13. Το ρεφρέν μου θύμισε λιγο απο Rita Ora-Anywhere αλλα ισως να κανω και λάθος.Οπως και να’χει καλή επιτυχία στην Κύπρο κ στην Ελενα Τσαγκρινού που προσωπικά θεωρώ πολυ ταλαντούχα!

  14. Καλά πλέον βίντεοκλιπ χωρίς διαφημίσεις δεν γίνεται. Οι στίχοι μαμασίτα και λολαλολαλοκα είναι πραγματικά για γέλια, προσπάθησαν να κάνουν κάτι τύπου Mikolas Josef αλλά δεν τους βγήκε γιατί όλο το υπόλοιπο είναι διαφορετικού ύφους, βέβαια περίμενα περισσότερα, στιχουργικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο με το el diablo να επαναλαμβάνεται από την αρχή κιόλας

  15. Καλύτερο από τα τραγούδια της Φυυρέιρα και της Τάμτα, εξαιρετικά ενοχλητικό-ξενερωτικό το σημείο με το μαμασίτα και τα λαλαλα ντιάμπλο, αν έλειπαν θα μιλούσαμε για αξιοπρεπέστατα χορευτικό τραγούδι. Η φωνή της εμένα δεν μου αρέσει, ευτυχώς δεν θα ακουστεί πολύ γιατί δεν έχει και κανένα τραγούδι που απαιτεί ερμηνεία. Χορευτικά πιστεύω θα κάνει θαύματα και ενδυματολογικά θα ξεγυμνωθεί όσο χρειάζεται! Τελική εκτίμηση όχι κάτι εξαιρετικό, αλλά ούτε και μετριότητα, κάπου ενδιάμεσα το κατατάσσω. Η πορεία της θα εξαρτηθεί από τον ανταγωνισμό στον διαγωνισμό και από την εμφάνισή της. Καλή επιτυχία στην Κύπρο.

  16. η κακια και το φαρμακι σας με τοσο βαρυγδουπες δηλωσεις για εναν μουσικο διαγωνισμο καταντα αηδια. απορω στις ζωες σας πως ειστε για να μιλατε ετσι για ενα τραγουδι. μακραν το καλυτερο τραγουδι που εστειλε η κυπρος στο θεσμο. ο,τι θέση και να πάρει αν δεν υπηρχε κορονοιος θα σαρωνε σε ολα τα ευρωπαικα κλαμπ αυτο το τραγουδι. εχει αερα και αισθητικη γκαγκα και το αναφερω ως θετικο αυτο διοτι ανετα θα στεκοταν ως τραγουδι της γκαγκα στο παγκοσμιο στερεωμα. μπραβο στη κυπρο που επενδυει χρημα και εχει τις καλυτερες ομαδες τα τελευταια χρονια με εξαιρεση περυσι με το αγορι που δεν. καλη επιτυχια κυπρο καλη επιτυχια ελενα. αυτο το ονομα ελενα, ελενη ειναι γουρλιδικο στον θεσμο. ευχομαι να τριτωσει και φετος μια ελενα παλι να ειναι στο τοπ3 του διαγωνισμου.

  17. Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό. Απίστευτα καλό και κολλητικό τραγούδι. Από το πρώτο άκουσμα τραβάει το ενδιαφέρον και σου μένει, πράγμα που μετράει στη Γιουροβίζιον παρά πολύ. Σίγουρα τοπ 10 για την Κύπρο φέτος.

  18. Θα ήταν στη πρώτη θέση του τοπ μου αλλά μόνο και μόνο που στο ρεφρέν λέει ότι θα δώσει τη ψυχή της στον εξ αποδω…. Τελευταία θέση

  19. Κατ’αρχάς είναι σίγουρα εντελώς διαφορετικό στυλ από το περσινό Running. Εγώ είμαι στην μειοψηφία αυτών που τους άρεσε το Running και δεν θεωρώ το El Diablo καλύτερό του. Από ‘κει και πέρα το El Diablo εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το live του. To staging και τη live ερμηνεία του. Αν αυτά τα 2 είναι καλά θα τα πάει καλά βαθμολογικά. Αν όχι, δεν θα πάει καλά. Ήμουν εξίσου επιφυλακτικός με το Fuego αλλά με το που είδα το live του είπα ότι πάει για μεγάλα πράγματα. Εν αντιθέσει το Replay χαντακώθηκε με το κακό live του. To El Diablo δεν είναι Fuego 2.0. Παράλληλα είναι καλύτερο από το Replay κατ’εμε. Με καλό staging θα πάει καλά πιστεύω, εν συγκρίσει με το Replay. Το μεγαλύτερο πρόβλημά του είναι η πρόκριση. Ο ημιτελικός του είναι σφαγείο, αν και προς ώρας από τα 6 κομμάτια του ημιτελικού του, δεν υπάρχει και κάποιο wow, να τα λέμε κι αυτά. Δηλ τι; Είναι καλύτερο το Tick Tock της Κροατίας, το Set Me Free του Ισραήλ ή το Fallen Angel της Νορβηγίας;
    Όπως και να ΄χει, ο ημιτελικός του είναι δύσκολος, θεωρώ πως θα προκριθεί πάντως και από ΄’κει και πέρα ταβάνι η 5άδα στον τελικό. Δεν νομίζω ότι μπορεί να πάει ψηλότερα, εκτός αν έχουμε τόσο μέτριες συνολικά συμμετοχές φέτος. Αλλά για νίκη δεν παίζει με την καμία. Υπάρχουν ήδη 2 χώρες, ίσως και 3 που θεωρώ ότι υπό προϋποθέσεις μπορούν να κερδίσουν. Η Κύπρος δεν είναι αυτού του βεληνεκούς. Mε επικό staging ίσως ισοφαρίσει το Fuego αλλά ώς εκεί. Ακόμα και αυτό μου φαίνεται πολύ long shot.
    Σε κάθε περίπτωση, κατ’εμέ η Κύπρος μπορεί να είναι περήφανη. Από το 2015 κάθε χρονιά τελικό και η διετία 2018-19 ήταν κορυφαία γι’αυτήν. Ας μην κάνω συγκρίσεις με τα αντίστοιχα αποτελέσματα με την Ελλάδα από ’15 και μετά, είναι περιττό θαρρώ.
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας! Εύχομαι και οι 2 χώρες μας να συναντηθούν στον τελικό
    ΥΓ Μπορούσαν να κάνουν πιο κομψά την τοποθέτηση προϊόντος. Να υπάρχει, δεν λέω, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

    • Και εμενα μου αρεσε το running αρκετά. Ακομα και σημερα το ακούω ανετα. Δεν καταλαβαινω γιατι δέχτηκε τοσο μισος αυτό το τραγουδι

  20. Μια χαρά είναι το τραγουδάκι. Ραδιοφωνικό και catchy. Πιστεύω θα παιχτεί πολύ στο ραδιόφωνο, καλύτερο είναι από το Replay της Τάμτα και το Fuego. Μαζί με Φιλανδία και Λιθουανία είναι το κομμάτι που σου μένει με το πρώτο άκουσμα. Επίσης θυμίζει πιο πολύτο Bad romance της Lady Gaga και όχι το Alejandro που το έχετε κάνει πιπίλα σε όλα τα sites, αν και δεν το θεωρώ κακό. Να θυμίσω την Katerine Duska που πήγε και αντέγραψε ακριβώς την μελωδία από τραγούδι της Αντέλ η την wannabe Billie Victoria. Μη πω για την αγαπημένη μου φέτος Φινλανδία που θυμίζει Linkin Park. Και καλά κάνουν κιόλας και πουλάνε συγκεκριμένες περσόνες, μάρκετινγκ λέγεται, ιδιαίτερα αν τους αρέσει το συγκεκριμένο στυλ. Στο κάτω κάτω κάνεις την βραδιά του διαγωνισμού δεν θα κάτσει να δει τι μοιάζει με τι , τους νοιάζει τι θα δουν on stage . Αν η Τσαγκρινου και η ομάδα της με σωστό live και σκηνική παρουσία πουλήσουν την περσόνα που θέλουν θα τα πάει πολύ καλά, αν όχι θα τα πάει άσχημα. Σαν τραγούδι πάντως δίνει πολλές επιλογές για staging. Πάντως το δίνω στην Τσαγκρινου για την προσπάθεια στο χορευτικό κομμάτι , ποτέ δεν την θυμόμουν να χόρευε τόσο και ελπίζω και τον Μάϊο να του δώσει να καταλάβει . Καλή επιτυχία στην Κύπρο που τα τελευταία χρόνια το προσπαθεί πολύ και φαίνεται.

    • Της Ντούσκα δεν σου θυμίζει κανένα τραγούδι της Αντέλ, μην λέμε ότι να ναι. Δεν υπάρχει reaction στο youtube από ξένους να το άκουσαν και να μην είπαν αμέσως ότι τους θυμίζει το anywhere της Ρίτα και το bad romance της Gaga. Έχει μεγάλη διαφορά η επιρροή από την σχεδόν πλήρη αντιγραφή του ρυθμού και της γενικότερης δομής, οπότε όλοι θα το προσέξουν και στο live, βγάζει μάτι. Ότι θα αρέσει είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Ας τα λέμε όπως είναι, με τον ίδιο τρόπο που πολλοί έχουν πει και για την Victoria, με την διαφορά πάλι ότι δεν έχουμε ξεκάθαρη απομίμηση ρυθμού, αλλά περισσότερου του μουσικού στυλ της τραγουδίστρια.

      • Πήγαινε να ακούσεις τα κουπλέ από το make you feel my love της Αντέλ. Η πατα Eurovision 2019 plagiarism στο you tube και διάβασε τα σχόλια. Είχε βγει και σχετικό βίντεο πριν 2 χρόνια. Μια χαρά είναι το el diablo.,,Και εφόσον θα αρέσει δεν θα υπάρξει κανένα θέμα και στους περισσότερους μια χαρά αρέσει το τραγουδάκι . Η Eurovision δεν θυμιζοταν ποτέ για τα original της τραγούδια στο κάτω κάτω.

  21. Οσο αναφορά το τραγούδι μπορώ να πω οτι μ αρέσει αρκετά εως πολυ και δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος οτι ξεχωρίζει (κατι πολυ σημαντικό για την βραδια του διαγωνισμού)… Το ρεφρέν ώστοσο είναι σχεδόν ιδιο με το bad romance… Δεν με ενοχλεί πολυ προσωπικά.. Το σημειο με το mamacita ειναι το αγαπημένο μου.. Αυτο που με βρίσκει κάθετο εμενα προσωπικά, ειναι οι στίχοι.. Δεν μπορώ να τους τραγουδήσω… Οπως και να έχει καλή επιτυχία στην Κύπρο και στην Έλενα!!

  22. Εισαγωγή LADY GAGA ” BAD ROMANCE” φωνάζει από μακριά!!! Μετά γίνεται και λίγο Shakira. Άστoχη η γέmamasita. Πολύ ….. πειραγμένο και επεξεργασμένο ηχητικά, δεν ξέρω την απόδοση της πάνω στην σκηνή.
    4/10

  23. Παρά πολύ καλό και αφήστε τις ζήλιες οι Έλληνες, η κοπέλα το χει και το τραγούδι πολύ καλό με ξαφνικά σκασιματα μπάσου μέσα τα χώνει άγρια και σύγχρονο. Στις πρώτες θέσεις θα βρεθεί και ανάλογα τις άλλες χώρες θα μπορούσε να κερδίσει. Το ακούς μέσα σε κλαμπ άνετα. Είμαι πολύ ενθουσιασμενη δεν το περίμενα. Περιμένετε και την σκηνική παρουσία και θα δείτε. Τέλος σκάλες ανώτερο τραγούδι από Τάμτα και Φρουτειρα. Αντε γεια η κοπέλα πάει για υψηλή θέση!

  24. Εσείς οι θεούσες που σας ενοχλεί ο στίχος, chillαρετε λίγο! Όταν λέει el diablo εννοεί μεταφορικά κάποιον άντρα και όχι τον ίδιο τον διάβολο.

  25. Καταλαβαίνω τις συγκρίσεις με τον παρόμοιο ρυθμό με το Bad Romance, το ρεφραίν της Ρίτα Όρα, με την παρήχηση του Alejandro/El diablo, ή πως πούλησε την ψυχή της στο διάβολο και όλα τα άλλα ωραία που είπατε.

    Αντιλαμβάνομαι όμως πως εγώ δεν είδα τίποτα από αυτά. Σίγουρα το τραγούδι ανήκει στo quirky pop wave της Gaga (πολύ εμφανής η επιρροή από Judas – θετικότατο στοιχείο) το οποίο όμως το έχουν φέρει ηχητικά στο 2021. Το τραγούδι σου μένει με την πρώτη πολύ άνετα, το low-tempo ρεφραίν στην αρχή ενός καθαρόαιμου ποπ τραγουδιού, δεν ξέρω και δεν νομίζω να το εφηυρε η Γκάγκα με το Bad Romance, αλλά σίγουρα δεν είναι η τελευταία που το έκανε. Το Anywhere hook, μετά τις αναφορές των φαν, μπορώ να το δω, αλλά δεν ξέρω αν μελωδικά θεωρείται κλοπή, αυτό να μας το απάντησει κάποιος που ασχολείται παραπάνω, και μπορεί να διακρίνει νότες, τόνους και τέμπο.

    Προσωπικά το βρήκα κλασικό τραγούδι γιουροβίζιον (από τα καλά. που παίζουν στα
    παρτάκια-αχ πόσο μου λείπουν τα παρτάκια) πολύ δυναμικό, και φυσικά μπορώ να το δω ψηλά. Όσο ψηλά έβλεπα και το φουέγκο, πριν τις πρόβες, μόνος μου.

    Το μεγάλο φάουλ της συμμετοχής είναι η καθαρή αντιγραφή του βίντεο κλιπ της Zara Larsson, που δεν έκανε και αυτή κάτι πρωτότυπο, την ίδια σκηνική παρουσία έχει χρησιμοποιήσει σε λαιβ η Billie Eilish το 2018 (και στην Ev από Αρμενία και Σουηδία 2019). Εδώ όμως τα πλάνα είναι ολόιδια, πράγμα που πρέπει να λύσουν μεταξύ τους οι σκηνοθέτες και όχι οι ερμηνεύτριες. Δεύτερο φάουλ τα σαμπουάν και τα μανό, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, και τρίτο φάουλ το κακό πρόμο με την όχι τόσο καλλιτεχνική φωτογραφία του single, και πως δεν ανέβηκε απευθείας στο YouTube, ώστε να μπει στις τάσεις και να πάρει και το hype που έδωσε η Zara Larsson απλόχερα.

    Τέσπα, μ’άρεσε, καλή τύχη

  26. Μακραν το καλυτερο τραγουδι ως τωρα! Μπραβο στην πιο αγαπημένη μου αλλα και πιο αδικημένη χωρα στο διαγωνισμό. Μπραβο Κυπρος!

  27. ΠΟΛΥ καλύτερο από το REAPLAY και ενα έξυπνο σκηνικό στήσιμο θα πάει εξαιρετικά Καλά..Μπραβο στην ΚΥΠΡΟ

  28. Ρε παιδιά ένα παράπονο στην ΕΡΤ. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια σνόμπαρε Τάμτα, Φουρειρα και ποσά αλλα νέα φρέσκα ονόματα στην ελληνική σόου μπιζ και τις ψάχνει εξωτερικό; Γιατί η Κύπρος έχει όπως φαίνεται συνεργασία με Κύπρο κάθε χρόνο και εμείς δε μπορούμε; Είναι οικονομικό το θέμα μπορεί κάποιος να μας πει τι παίζει; Αν δε θελουμε να κερδίσουμε και να ξοδέψουμε να μας το πουν..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ