https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Η επί σκηνής ομάδα της Στεφανίας στη Eurovision 2021!

H εκπρόσωπός μας Στεφανία βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμότητες που χρειάζονται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision!

Από τις πρώτες δουλειές που κάνει φυσικά είναι η ολοκλήρωση της ηχογράφησης του “Last Dance” υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Κοντόπουλου και τη συνδρομή του γνωστού Ρώσου ηχολήπτη Andrew Kopolev (που συνεργάζεται με τον Sergey Lazarev). Παράλληλα φυσικά έχουν ξεκινήσει και οι πρόβες τόσο για τα γυρίσματα του video clip του “Last Dance” όσο και για την διαμόρφωση της εμφάνισης της Στεφανίας στη σκηνή της Eurovision.

Όπως αποκαλύπτεται μέσω μιας φωτογραφίας, η Στεφανία θα πλαισιώνεται επί σκηνής από τέσσερις χορευτές: τον Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Κουκάκη, τον Μάρκο Γιακουμόγλου και τον Κώστα Παυλόπουλο. Η φωτογραφία αναρτήθηκε σε story στο Instagram του Νίκου Κουκάκη ενώ αναδημοσιεύτηκε και από τον επικεφαλής της εμφάνισης Φωκά Ευαγγελινό.

Σχεδόν άπαντες έχουν εμπειρία από τον χώρο της Eurovision. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει υπάρξει μέλος της Ελληνικής αποστολής τρεις φορές! Το 2009 συνόδευσε χορευτικά τον Σάκη Ρουβά στο “This is our night”, κομμάτι που είχε υπογράψει και πάλι ο Δημήτρης Κοντόπουλος ενώ τη σκηνική επιμέλεια είχε αναλάβει και τότε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Το 2012 ήταν μέλος του μπαλέτου της Ελευθερίας Ελευθερίου στο “Aphrodisiac” τη χορογραφία του οποίου είχε επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Το 2014 ήταν επίσης χορογράφος και υπεύθυνος της σκηνικής παρουσίας για το “Rise Up” με τους Freaky Fortune και τον Riskykidd. Ο Μάρκος Γιακουμόγλου ήταν ένας από τους δύο κύκνους που πλαισίωσαν τη Demy στο “This is love” στη Eurovision 2017 ενώ ο Κώστας Παυλόπουλος ήταν χορευτής στο “Say Na Na Na!” με το οποίο ο Serhat εκπροσώπησε τον Άγιο Μαρίνο στον διαγωνισμό της Eurovision 2019. Όσο για τον Νίκο Κουκάκη, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τη Στεφανία αφού πέρυσι είχε επιλεχθεί από τον Φωκά Ευαγγελινό στο cast του “Superg!rl”.

Η κοπέλα της παρέας, Χριστίνα Καλιακάτσου, δεν θα αποτελέσει επίσημα μέλος της χορευτικής ομάδας του “Last Dance” ωστόσο βοηθά με τη παρουσία της στις πρόβες αντικαθιστώντας τη Στεφανία όσο και όποτε χρειάζεται. Πέρυσι είχε συνεργαστεί και πάλι με το δίδυμο Φωκάς-Στεφανία, συμμετέχοντας στο video clip του “Superg!rl”.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2021!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΝΑΜΕΜΟΜΤΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΘΩ
    ΚΑΛΗ ΕΙΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ OΛΛΑΝΔΙΑΣ ΤΟΥ 1980 AMSTERDAM ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ AMSTERDAM ME THN ΛΕΞΗ ROTTERDAM

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ