https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΚΥΠΡΟΣ: Οι επιφυλάξεις της PANIK για τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision 2021!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από παλαιότερα μας άρθρα η Ελένη Φουρέιρα είναι μια ισχυρή υποψηφιότητα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στη Eurovision. Το όνομα της ήταν στη λίστα των πιθανών υποψηφίων καλλιτεχνών που έχει συζήτησει με το ΡΙΚ καθώς και η ίδια έχει την επιθυμία να εκπροσωπήσει και πάλι την Κύπρο.  Το ενδιαφέρον ήταν έντονο και για αυτή την ιδιαίτερη χρόνια στην οποία ο διαγωνισμός τραγουδιού της eurovision δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πως θα διεξαχθεί.

Όπως γνωρίζουμε τις προηγούμενες μέρες η Ελένη Φουρέιρα άκουσε μερικά προτεινόμενα τραγούδια για τα οποία έδειξε ενδιαφέρον. Επίσης, στην Ελλάδα βρέθηκε και ο Alex P για συζητήσεις με τη δισκογραφική εταιρία της Ελένης Φουρέιρα, PANIK Records.

Όμως, παρότι το ενδιαφέρον από όλους είναι έντονο, η PANIK εξέφρασε επιφυλάξεις για τη συμμετοχή της Ελένης στη Eurovision της επόμενης χρονιάς. Συγκεκριμένα, οι ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για μια εμφάνιση της Ελένης όπως εκείνη και η εταιρία της επιθυμούν. Το προηγούμενο της εμφάνισης της στη Λισαβόνα το 2018 έχει βάλει τον πήχη ψηλά και κάνεις δε θα ήθελε να πέσει κάτω από αυτόν. Προτείνουν μια μελλοντική συμμετοχή της, ίσως και του χρόνου, όπου θα σειστεί το στάδιο.

Όλα αυτά τα αναφέρει αναλυτικά σε ρεπορτάζ του ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του OPENΤV “Ευτυχείτε“. Πληροφορίες μας από την Κύπρο αναφέρουν ότι τα τραγούδια άρεσαν, άρα δεν ήταν θέμα τραγουδιού αλλά ανησυχία για το θέμα κορωνοϊού και τον τρόπο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός φέτος, κάτι που σεβάστηκαν απόλυτα. Η Ελένη έχει ανοιχτή πρόταση και υπάρχει ο χρόνος επιστροφής όποτε το επιθυμήσει. Άλλωστε, οι σχέσεις ΡΙΚ – Ελένης είναι όπως μας λέχθηκε πολύ πέραν των επαγγελματικών και η αγάπη είναι δεδομένη. 

Σύμφωνα επίσης πάλι με το ίδιο ρεπορτάζ οι συζητήσεις με την Καλομοίρα είναι σε προχωρημένο στάδιο κάτι το οποίο φάνηκε και από τη δημόσια αποκάλυψη της ίδιας της καλλιτέχνιδας σε Γερμανικό μέσο. Όπως σας είχαμε πει δεν αποκλείεται ένα όνομα έκπληξη για την Κυπριακή συμμετοχή και ένα από αυτά είναι σίγουρα και της Καλομοίρας.

Πως σας φαίνονται οι επιφυλάξεις της PANIK για τη συμμετοχή της Ελένης στη Eurovision 2021;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις!

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι η περίπτωση της Φουρέιρα. Όταν έχεις γράψει ήδη ιστορία στη Eurovision και με τη 2η θέση που έχεις πάρει, τότε οτιδήποτε άλλο πέρα από την πρωτιά μάλλον μόνο κακό θα σου έκανε. Και όταν η πρωτιά δεν μπορεί να είναι δεδομένη για πολλούς λόγους (όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Dima Bilan για τη Ρωσία που ήρθε δεύτερος το 2006 και τελικά πήρε το βραβείο δύο χρόνια μετά το 2008), τότε…..
    Προσωπικά οι επιφυλάξεις της panik σε σχέση με τη διοργάνωση λόγω covid περισσότερο προφάσεις τις βρίσκω στην παρούσα φάση, προκειμένου να γίνει μια καλύτερη προετοιμασία τα επόμενα χρόνια ίσως

  2. Σωστές οι όποιες επιφυλάξεις της Πανικ και της Φουρειρα κατ επέκταση. Ο Covid δεν θα μας έχει εγκαταλείψει τον Μαιο και ολα θα είναι διαφορετικά φέτος. Απο του χρόνου εύχομαι να είναι ολα καλύτερα. Το 2022 ας προλάβει η ΕΡΤ να κάνει ανάθεση στην Φουρειρα. Πρέπει να παει με Ελλαδα η Φουρειρα. Απο το 2022 και μετά, καλα εινια . Το εχω πει παρα πολλες φορες. Η Φουρειρα δεν εχει τελειωσει με την ΕV!

    Φετος να πάει η Kαλομοιρα με Κύπρο. Ακομα το εχει και θα τα πάει και καλα με ενα τραγούδι ραμμένο πάνω της! Εκτος αν ο Κοζας, εχει τραγουδαρα και τοτε αλλαξουν ολα τα πλάνα του ΡΙΚ. Αλλα η Καλομοίρα εινια πολύ καλη επιλογή!

  3. Σοφά το σκέφτηκαν! Όχι μόνο λόγω covid και περιορισμένου κοινού στο στάδιο, αλλά η Ελένη όταν πει “θα το ξανακάνω” θα πρέπει η 2η φορά να είναι με τραγουδάρα που θα πάει καρφί για βραβείο όπως η Έλενα μετά το die for you! Αν δε πάρει φωτιά η αρενα από πλήθος κόσμου με τη Φουρειρα στη σκηνή, δε το ευχαριστιέσαι.. Next time

  4. Εγώ ελπίζω να πάει το 2022 με Ελλάδα και ας πάει η Κύπρος με Καλομοίρα φέτος (να γίνει αυτή η ανταλλαγή)…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ