https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΚΥΠΡΟΣ: Γένους… θηλυκού η υπόθεση Eurovision 2021!

«Fuego» έχει ανάψει από προχθές ένα ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου και της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, που θέλει τη Κατερίνα Στικούδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου να διεκδικούν το εισιτήριο για τη Eurovision 2021 με τη Κυπριακή σημαία. Το ρεπορτάζ αναπαράχθηκε και από την καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Κυπριακού καναλιού OMEGA «Έλα να δεις» με παρουσιαστές τους Μαρία Ιωάννου, Αλέξανδρο Ταραμουντά, Έλενα Θεοδώρου και Παντελή Παναγιώτη. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς, ο οποίος ασχολήθηκε επί του θέματος, το ΡΙΚ δεν έχει επικοινωνήσει με καμία από τις δύο συγκεκριμένες τραγουδίστριες ωστόσο αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το νησί της Αφροδίτης θα εκπροσωπηθεί το 2021 στον διαγωνισμό από γυναίκα καλλιτέχνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κύπριου δημοσιογράφου, το ΡΙΚ επιθυμεί να συμμετάσχει με dance κομμάτι και έχει ήδη στα συρτάρια του τραγούδια τα οποία από τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν να προτείνονται σε δισκογραφικές εταιρίες προς αναζήτηση… φωνής.

Το εν λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιώνει μέσα από τα λόγια της και η ίδια η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία μία μέρα μετά τις φήμες, δήλωσε στον Γιάννη Πουλόπουλο ότι δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη πρόταση ούτε έχει γίνει κάποια συζήτηση με την εταιρία της, MINOS EMI. Φυσικά, άφησε να εννοηθεί πως η υπόθεση «Eurovision» είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ και θα το έκανε με μεγάλη της χαρά είτε για την Ελλάδα είτε για την Κύπρο.

ΣΕΝΑΡΙΟ…. ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Ως απάντηση στα προηγούμενα ρεπορτάζ, έρχεται σήμερα η είδηση ότι πρώτη ΕΠΙΣΗΜΗ προσέγγιση του ΡΙΚ για τη Eurovision 2021 είναι η Ελένη Φουρέιρα. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την καθημερινή, πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου-Κου» με τη Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ελισάβετ Κυρίτση, το οποίο ως πηγή έχει το ίδιο το ΡΙΚ, η πρόταση του Κυπριακού καναλιού στην εταιρία Panik Records στην οποία ανήκει δισκογραφικά η Ελένη Φουρέιρα, είχε θετική ανταπόκριση τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρώτον, Panik και Φουρέιρα δεν κλείνουν την πόρτα και αφήνουν το ενδεχόμενο ανοιχτό μέχρις ότου ακούσουν και μελετήσουν τα υποψήφια τραγούδια. Η τελική απόφαση, είτε θετική είτε αρνητική, θα έρθει σε δεύτερο επίπεδο όταν και οι δύο πλευρές (εταιρία/καλλιτέχνης και κανάλι) θα έχουν κρίνει μεταξύ τους το υλικό που θα έχουν στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τις διασταυρωμένες πληροφορίες μας, όπως σας έχουμε ήδη πει, η Κυπριακή αποστολή προετοιμάζεται ήδη μεθοδικά για τη συμμετοχή της στον επερχόμενο διαγωνισμό. Η απόφαση του ΔΣ του ΡΙΚ είναι σε ισχύ και πράγματι οι προσεγγίσεις αφορούν σε γνωστά ονόματα της Ελλαδοκυπριακής μουσικής βιομηχανίας, χωρίς όμως το ίδιο το κανάλι να υπεισέρχεται σε συγκεκριμένη ονοματολογία. Τα ονόματα που ακούγονται ούτε επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται προς το παρόν χωρίς να αποκλείεται ακόμα και η έκπληξη! Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η Κυπριακή ομάδα, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει να αναζητά ολοκληρωμένες προτάσεις και οι όποιες προσεγγίσεις γίνονται προσεκτικά και με βάση αυτές. Σίγουρα η ανεύρεση ενός κατάλληλου τραγουδιού αποτελεί πάντα έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την κατάληξη μιας επιλογής, αλλά και μιας επαγγελματικής συμφωνίας.
Από την κυπριακή ομάδα τονίζεται εμφατικά ότι δεν προτίθενται να σχολιαστούν φήμες και δημοσιεύματα και πως επίσης να μην πιέζονται χρονικά. Μας αναφέρθηκε δε ότι η ομάδα παραμένει προσηλωμένη στον στόχο και στη καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας για το 2021.
Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες εξελίξεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μία ενδεχόμενη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στο διαγωνισμό αποτελεί από μόνη της μια είδηση-βόμβα!

Εσείς ποια από τις τρεις εκρηκτικές τραγουδίστριες θα θέλατε να εκπροσωπήσει τη Κύπρο στη Eurovision 2021 και γιατί; Θεωρείτε μια δεύτερη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στον διαγωνισμό, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι θετική ή αρνητική; 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλη eurovisioniki σεζον ευχομαι!

    Σχετικά με το παραπάνω, έχω να δηλώσω τα εξής:

    Πώς προέκυψε η Ελένη Φουρέιρα;
    Η ίδια είχε δηλώσει ότι δε θα ξαναπήγαινε γενικά ανεξαρτήτως χώρας.
    Επίσης, τα “ρεπορτάζ” λέμε τώρα του Πουλόπουλου συνήθως δεν έχουν κάποια βάση.
    Θυμόμαστε και πέρσι τι αερολογίες έλεγε.

    Όσον αφορά για Στικούδη και Παπαδοπούλου ουδέν σχόλιο.
    Ας ψάξει το ΡΙΚ για κάποια καλή φωνή και παρουσία.

    • Η φουρειρα δεν απεκλεισε ποτε το ενδεχομενο επιστροφης της στον διαγωνισμο στο μελλον… Και το εχει πει σε πολλες συνεντευξεις της

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ