?? ΣΕΡΒΙΑ: Με τις Hurricane στο Ρότερνταμ και το 2021!

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύτηκαν σήμερα στον τύπο της Σερβίας, το RTS, ο τηλεοπτικός φορέας της χώρας, πήρε την απόφαση οι Hurricane να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision το 2021.

Το τριμελές συγκρότημα που αποτελείται από τις Ivana NikolićKsenija Knezevic και Sanja Vucic θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision την επόμενη χρονιά μετά την ακύρωση του φετινού λόγω της πανδημίας του covid-19.

Το RTS αποφάσισε να μη διοργανώσει τον εθνικό τελικό Beovizija για το 2021 εξαιτίας της ρευστής κατάστασης που επικρατεί λόγω της πανδημίας του covid-19 αλλά και προλαμβάνοντας τυχόν οικονομικά προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν σαν απόρροια αυτής.

Επίσημες ανακοινώσεις από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα της Σερβίας αναμένονται σύντομα.

Σε επικοινωνία που είχαν οι wiwibloggs με το συγκρότημα, δεν αναμένουν ενημέρωση από τηλεοπτικό φορέα της χώρας πριν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Να θυμίσουμε ότι οι Hurricane θα εκπροσωπούσαν τη Σερβία στο διαγωνισμό της Eurovision 2020 μετά τη νίκη τους στο Beovizija 2020 με το τραγούδι “Hasta La Vista“. Στο διαγωνισμό του 2021 θα συμμετάσχουν με νέο κομμάτι το οποίο και αναμένουμε.

Πως σας φαίνεται η επιλογή των Hurricane να εκπροσωπήσουν τη Σερβία το 2021;

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ