https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Eurovision 2021: Το Ρότερνταμ δηλώνει έτοιμο για τη διοργάνωση!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2020 μπορεί να ακυρώθηκε, η πόλη του Ρότερνταμ ωστόσο δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει τη διοργάνωση. Όλοι οι φορείς δηλώνουν πανέτοιμοι να διοργανώσουν το μεγάλο αυτό γεγονός τον Μάιο του 2021.

Η διευθύντρια του Ahoy Arena

Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κρατήσουμε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ahoy του χρόνου. Το Ρότερνταμ το θέλει αυτό. Πρέπει να κοιτάξουμε σε βάθος τα σχέδιά μας για το 2021, αλλά θα κάνουμε το παν, ώστε το φεστιβάλ να διοργανωθεί στο Ahoy, στο Ρότερνταμ. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η ακύρωση έχει επιχειρηματικές συνέπειες για πολλούς από όσους συνέβαλαν σ’ αυτό. Κάποιες δαπάνες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και θα πρέπει να εξεταστούν ενδελεχώς. Ωστόσο, παραμένουμε αισιόδοξοι για ένα μεγάλο πάρτι του χρόνου.

Jolanda Jansen

Ο δημοτικός σύμβουλος

Το Ρότερνταμ είναι έτοιμο θα καλωσορίσει το γεγονός του χρόνου. Είναι πολύ κρίμα, αλλά είναι η μόνη λογική απόφαση. Οι εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό προχώρησαν πολύ γρήγορα τις τελευταίες εβδομάδες. Πολλές διοργανώσεις ακυρώθηκαν. Είναι κάτι παραπάνω από λογικό ότι τώρα κάνουμε ένα βήμα πίσω. Σε κάθε περίπτωση, η υγεία των κατοίκων μας, των επισκεπτών, των καλλιτεχνών, των οπαδών, των υπαλλήλων και των εθελοντών είναι ύψιστης σημασίας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό για να το κάνουμε μια αξέχαστη διοργάνωση. Από αυτή την άποψη, το Ρότερνταμ είναι έτοιμο να καλωσορίσει τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στην πόλη το 2021.

Said Kasmi

Ο διευθυντής του Rotterdam Partners

Η δημόσια υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα, αλλά έχει φυσικά απίστευτη ατυχία. Ως πόλη, το περιμέναμε ανυπόμονα. Το ερώτημα που παραμένει είναι τι επιπτώσεις θα έχει η κρίση του κορονοϊού στην οικονομία του Ρότερνταμ, αλλά σίγουρα θα είναι αρνητικές. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε τις οικονομικές επιπτώσεις από το γεγονός ότι χάσουμε τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Βραχυπρόθεσμα, η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το πραγματοποιήσουμε το 2021. Ήδη έχουν επενδυθεί σ’ αυτό πολύς χρόνος, ενέργεια και χρήμα.

Wilbert Lek

πηγή: esckaz

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντί η EBU να αποδεχθεί το σχέδιο των Ολλανδών για διοργάνωση τον Νοέμβριο και να πάει η επόμενη Eurovision το Ιούλιο έτσι ώστε να υπάρχει χρόνος για την νέα διοργανώτρια τα κατέστρεψαν ΟΛΑ αφήνοντας πικραμένος χιλιάδες eurofans που ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν στην μεγαλύτερη γιορτή τραγούδιου για το 2020 !!!!

    • Μπορεί να μην το δέχθηκαν γιατι τον Νοέμβριο διοργανώνεται και η jesc οπότε θα είναι σχεδον απίθανο να ελέγχουν δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα. Αλλά καλυτερα να μην γινόταν η jesc.Τωρα θα περιμένουμε 14 μηνες?

    • Και να το διοργάνωναν το διαγωνισμό το Νοέμβριο μετα δε θα υπήρχε αρκετός χρόνος προετοιμασίας για την επόμενη υποψήφια χώρα-διοργανώτρια. Καλύτερα που το ακύρωσαν, αλλά θέλω να ποστευω ότι το 2021 θα γίνει ο διαγωνισμός στο Ρότερνταμ, σε διαφορετικές ημερομηνίες αλλά οι καλλιτέχνες και τα τραγούδια να μείνουν ετσι όπως έχουν γίνει. Για να σεβαστούν τουλάχιστον την επιθυμία και τη προσπάθεια αυτών των 41 ομάδων που δυσκόλεψαν σκληρά για να αποκτήσουν τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό αυτο. Ελπίζω να γίνει ετσι. Έστω μια 2η εξαίρεση στην ιστορία του διαγωνισμού.

  2. Νικος Αν η EBU διοργανωνε τον διαγωνισμο κανονικα (ακομα και χωρις κοινο) θα λεγατε οτι ειναι αναισθητη οτι δεν παει συμφωνα με τις εξελιξεις οτι δεν νοιαζεται για την υγεια των καλλιτεχνων των ταξιδιωτων και τα λοιπα.. Ετσι δεν θελετε αλλιως δεν θελετε… Αποφασιστε τι θελετε ομως…

    • Θα ήταν πρακτικά αδύνατο να διοργανωθεί κάτι τέτοιο τον Μάιο στην Ολλανδία με αυτές τις αποφάσεις που παίρνει η ολλανδική κυβέρνηση για τον κορονοϊο ( ακολουθώντας τακτική αλα ΗΒ !) αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να μετατεθεί για το καλοκαίρι ή έστω να βρουν μια άλλη πατεντα θεληση ναβυπαρχει ολα γίνονται !!!
      Γιατι με αυτήν την απόφαση αποδείκνιεται Ο jon Ola sand κατώτερος τον περιστάσεων ξεφτιλιζοντας τον θεσμό !!!!!

  3. Προφανως η Ολλανδια δεν ειναι διατεθειμενη να διοργανωσει εναν διαγωνισμο χωρις κοινο, καθως δεν θα υπαρξουν εσοδα. Απο κει και περα μεγαλη χαζομαρα της EBU να μην μεταθεσει τον διαγωνισμο καποιους μηνες αργοτερα, εφοσον και οι ιδιοι οι Ολλανδοι επιθυμουν να διοργανωσουν και την επομενη χρονια τη Eurovision.
    Money makes the world go round. Τα υπολοιπα ειναι να ‘χαμε να λεγαμε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ