https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

?? ΟΛΛΑΝΔΙΑ: «Δεν υπάρχει ανάγκη ακύρωσης της Eurovision 2020 λόγω του κορονοϊού» λέει αξιωματούχος!

Το λογότυπο του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020 – Instagram / eurovision

Μπορεί ο κορονοϊός COVID-19 έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε όλο τον πλανήτη, καθώς έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 127.000 κρούσματα και πάνω από 4.000 θάνατοι, αλλά ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision «δεν χρειάζεται να ακυρωθεί» σύμφωνα με Ολλανδό αξιωματούχο.

Συγκεκριμένα, ο Wethouder Kasmi, εκπρόσωπος του Οργανισμού Τουρισμού του Ρότερνταμ, δήλωσε κατά τη διάρκεια σημερινού (12/03) δημοτικού συμβουλίου το εξής:

«Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision δεν χρειάζεται να ακυρωθεί».

Ο ίδιος, σύμφωνα με το ad.nl, επισήμανε ότι ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας της Ολλανδίας (RIVM) παρακολουθεί την κατάσταση και πρόσθεσε:

«Παρακολουθούμε, επίσης, τον εαυτό μας, αλλά βλέπουμε ότι η κατάσταση γύρω από τον κορονοϊό αλλάζει κάθε μέρα».

Από την πλευρά τους, τόσο η EBU όσο και η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Ολλανδίας (NPO), δηλώνουν ότι είναι «νωρίς» για τη λήψη σχετικών αποφάσεων, αφού απομένουν περίπου δύο μήνες.

Άλλωστε, ο Sietse Bakker, εκτελεστικός παραγωγός του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, έγραψε τη Δευτέρα (09/03) στο Twitter:

«Παρακολουθούμε την κατάσταση, διατηρούμε στενή επαφή με όλες τις αρμόδιες αρχές και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2020 θα συμβεί! Ας έχουμε εμπιστοσύνη, έχουμε ακόμα λιγότερο από δύο μήνες».

Υπενθυμίζεται ότι ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 12 έως και τις 16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ και οριστικές αποφάσεις για την τύχη δεν αναμένονται πριν από τα μέσα Απριλίου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του NPO.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και τι νομίζεις ότι θα αλλάξει σε ενα μήνα; Μπορεί μια πανδημία να εξελειφθεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Στην περίπτωση της αναβολής (αν αυτή είναι εφικτή) πάμε λογικά για φθινόπωρο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ