Σε εντατικές πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό η Stefania!

Μέχρι αύριο ολοκληρώνεται η επιλογή των τραγουδιών από τις υπόλοιπες 5 συμμετέχουσες χώρες, καθώς οι 41 εκπρόσωποι της Eurovision 2020 είναι πλέον γνωστοί.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, η νεαρή τραγουδίστρια Stefania μετά και την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στο Ρότερνταμ “SUPERG!RL”, βρίσκεται στην Ελλάδα για να πραγματοποιήσει τις πρόβες για τη σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού! Την καλλιτεχνική επιμέλεια την έχει αναλάβει ο γνωστός σε Ελλάδα και Ευρώπη Φωκάς Ευαγγελινός, που αναμένεται να… “απογειώσει” επί σκηνής το “SUPERG!RL” της Ελλάδος! Περισσότερες λεπτομέρειες για τη σκηνική παρουσίαση της Ελληνικής συμμετοχής θα αποκαλυφθούν το προσεχές διάστημα.

Οι πρόβες είναι εντατικές στη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού τόσο πάνω στη χορογραφία όσο και στα δρώμενα που αναμένονται στη σκηνή! Μάλιστα ο ίδιος ο χορογράφος ανήρτησε στο instagram story από τις πρόβες μαζί με τη Stefania, αλλά και τους δύο χορευτές που βοηθάνε στις πρόβες μαζί της.

Ήδη το video clip του SUPERG!RL στο Youtube κατέγραψε μέσα σε μία μόλις εβδομάδα ρεκόρ προβολών για μια Ελληνική συμμετοχή ξεπερνώντας το 1,5 εκατομμύριο προβολές, με τις θετικές αντιδράσεις να ξεπερνούν τις 42 χιλιάδες! Ενώ πολύ καλή είναι και η πορεία του τραγουδιού και στην πλατφόρμα του Spotify με 250.000 streams ήδη!

Η προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής και της Στεφανίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, ενώ η ίδια θα επανέλθει στην Ολλανδία για το γύρισμα της εισαγωγικής καρτ ποσταλ της Ελλάδας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι φετινές καρτ ποσταλ θα έχουν μια καινοτομία… θα ξεκινούν με πλάνο τους καλλιτέχνες που ανοίγουν τα μάτια τους. Η ιδέα αυτή πηγάζει από το μότο της Eurovision 2020, Open Up. Οι καρτ ποστάλ θα έχουν ως θέμα Ολλανδούς να δείχνουν στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες τον τρόπο ζωής των Ολλανδών και συνήθειές τους (καθημερινές, παραδοσιακές, καλλιτεχνικές, αθλητικές, κτλ.)

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα εμφανισθεί στο πρώτο ήμισυ του Β’ Ημιτελικού  στις 14 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελλάδας στη Eurovision 2020!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

23 ΣΧΟΛΙΑ

    • Γιατι αναφερατε στο αρθρο πως αυριο επικεγουν οι υπολοιπες 5 χωρες;; Ρωσια, Μαλτα, Αζερμπα’ι’τζαν και υο Σαν Μαρινο εμεινε να επιλεξουν τραγουδι, αρα 4. !!!!!!!

      • Αγαπητέ φίλε καλησπέρα! Το άρθρο συνέπεσε με την δημοσιοποίηση του τραγουδιού της Βόρειας Μακεδονίας, και δεν είχε υπολογισθεί. Όντως, 4 τραγούδια έχουν μείνει ακόμα! Σε ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανση! Καλό βράδυ!

  1. Σε μια μέτρια προς κακή χρονιά όπως φαίνεται για το διαγωνισμό σε άποψη τραγουδιών ΑΝ το τραγούδι αποδοθεί σωστά στο live και σκηνοθετηθεί όπως πρέπει ώστε να εντυπωσιάζει, θεωρώ ότι θα έχει αρκετές ελπίδες για ένα καλό πλασάρισμα.(στην αριστερή πλευρά επιτέλους!)
    Το τραγούδι σαν τραγούδι σαφώς και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά για εκεί που προορίζεται είναι μια χαρά! Σαν άκουσμα είναι πολύ πιασαρικο(σημαντικό για τον διαγωνισμό) και η Στεφανία “πουλάει” εμφανισιακά (ελπίζω και φωνητικά-σκηνικα να είναι καλή). Το βίντεο κλιπ θα έλεγα ότι το αποδυναμώνει γιατί κάνει κάπως παιδικό( βλ. σχολείο κλπ)αλλά σίγουρα είναι μια καλή παραγωγή!
    Ελπίζω ο Φωκάς να μας έχει ετοιμάσει κάτι εντυπωσιακό και άκρως τηλεοπτικό και γιατί όχι να κάνει το μπαμ όπως το 2008 η Καλομοίρα που κέρδισε έδαφος μετά τις πρόβες στο Βελιγράδι ή η Ελένη Φουρέιρα που απογειώθηκε κατά την εβδομάδα των προβών! Ο,τι και να λέμε εμείς και οι στοιχηματικες είναι λόγια του αέρα τουλάχιστον μέχρι της πρόβες καθώς πολλές φορές καλά τραγούδια έχουν χαντακωθει (βλ. Όνειρο μου better love) ενώ αλλά απογειώθηκαν (βλ. Fuego)
    Καλή επιτυχία να έχουμε!!

  2. Θα βάλει τη Νεκταρία να πετά στη σκηνή σαν σπίνος; Πείτε, σας παρακαλώ, γιατί έχω τρελή αγωνία…

  3. Ανυπομονώ να δω τι έχει ετοιμάσει ο Φωκάς, καθώς επίσης και τη Stefania επι σκηνής. Φέτος νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά για τη συμμετοχή μας!
    Καλή επιτυχία!

  4. Θα εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή η Στεφανία στην Ελλάδα πέρα από την κρατική σε κανένα Yfsf η καλό μεσημεράκι η κάποια άλλη εκπομπή?

    • Στην Αυλή των Χρωμάτων της ΕΡΤ με την Αθηνά Καμπάκογλου και στο Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα του Attica TV.

  5. Γιατι αναφερατε στο αρθρο πως αυριο επιλεγουν οι υπολοιπες 5 χωρες;; Ρωσια, Μαλτα, Αζερμπα’ι’τζαν και το Σαν Μαρινο εμεινε να επιλεξουν τραγουδι, αρα 4. !!

  6. Εγω σας ειχα προειδοποιησει περυσι οτι θα πατωναμε και εσεις με χλευαζατε ,φετος σας το ξαναλεω και παλι δεν βαζετε μαυλο .Οτι και να σας πω θα ειναι λιγο .Παρολο που θα τα παει χαλια η αταλαντη Στεφανια παρολα αυτα τελικο θα περασει λογικα λογω των κονε που εχουν ο Φωκας και Κοντοπουλος αλλιως ουτε καν στον τελικο δεν θα περναγε.

    • Οι ιδιοι ειναι που εκαναν ακομη πιο φαντασμαγορικο τπ Σεργκέι σου, οπότε πρεπει να τους προσκινας

      • Τι τιποτα ρε ξεφτερι πρωτος θα εβγαινε αν δεν τα κανανε σαλατα οι Ισραηλινοι με τις βαθμολογιες που δωσανε ,στο σταδιο ημουν κατι παραπανω θα ξερω πεσατε ολοι να με χλευασετε και δεν ξερετε τι σας γινετε ανιδεοι

  7. Αχ πειτε μου οτι ΔΕΝ θα εχει ανδρες χορευτες γιατι θα ξενερωσω. Οχι επειδη μου βγαινει το φεμινιστικο, αλλα οσο ναναι σε τραγουδι με τιτλο Supergirl, εξτρα κοριτσιστικο να βλεπω μαντραχαλους με ξενιζει. (εξαρταται πώς θα αποδοθει βεβαια.)

  8. H Στεφανία δεν πρόκειται να πετάξει όπως ακούγεται. Από έγκυρη πηγή, το σόου θα βασίζεται στα 4 στοιχεία της φύσης, φωτιά, αέρας, νερό, γη με τη Στεφανία να τα χρησιμοποιεί και να τα ελέγχει. Οι χορευτές θα είναι στο σύνολο 4 και θα κάνουν και φωνητικά αλλά στις οθόνες μας θα δούμε περισσότερους.

    • Ελπίζω να κάνει κατι πολυ εντυπωσιακό και να τραβάει το τηλεθεατή μόνο αυτό θέλω!!!

    • Κι εγώ αυτό φαντάζομαι, πως θα τη βάλει να κάνει «μαγικά» όπως η Τερζή (ή η Εσθονία το 2011) γιατί η κοπελίτσα δεν μοιάζει και με δυναμίτης πάνω στη σκηνή. Και φυσικά δεν πρόκειται να πετάξει γιατί αυτό το έχει καπαρώσει ήδη η Αλβανία…

    • Ξεπερασμενο μου ακουγεται. Τουλαχιστον δεν την εβαλε να πεταξει οπως παρακαλει καθε eurofan που δε καταλαβαινει ποσο χαζο και ποσο παλιακο ειναι!

  9. Εαν δεν την βαλει να πεταξει δεν καθομαι να καν να δω την eurovision
    Η Στεφανια πρεπει να πεταει στην σκηνη και να αιωρειται σαν θεικη υπαρξη!!
    Επισηs ωραια ιδεα θα ηταν να εχει στα ποδια ελλατηρια και να κανει αλματα για να πιανει την γατα πανω στο δεντρο οπωs στπ video clip

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ