QUIZ: Πόσα ξέρετε για τους παρουσιαστές της Eurovision;

Από το 1956 μέχρι και σήμερα 107 παρουσιαστές έχουν περάσει από το διαγωνισμό της Eurovision. Αν σε αυτούς συνυπολογίσουμε και όσους βρέθηκαν στο Green Room, συνομιλώντας με τους καλλιτέχνες τις βραδιές των ημιτελικών και των τελικών, το νούμερο ξεπερνάει τους 120. Φέτος, η ολλανδική τηλεόραση επέλεξε για το ρόλο αυτό τη Edsilia Rombley, τη Chantal Janzen και το Jan Smit (διαβάστε εδώ). Αναμφισβήτητα ο ρόλος του παρουσιαστή είναι αρκετά σημαντικός για την επιτυχία του διαγωνισμού. Η ευγλωττία του, το χιούμορ, το πόσο ενημερωμένος είναι σχετικά από το διαγωνισμό είναι μόνο μερικά στοιχεία που κρίνουν τον εκάστοτε παρουσιαστή.

Όπως σε κάθε διαγωνισμό δε θα μπορούσαν να λείπουν τα trivia quiz που το συνοδεύουν. Η ομάδα του OGAE Greece σας έχει ετοιμάσει ένα τέτοιο quiz, ώστε να τεστάρετε τις γνώσεις να αναμετρηθείτε με τους φίλους σας και να επιβεβαιώσετε πόσοι ειδήμονες είστε σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό. Καλείστε λοιπόν να απαντήσετε σε δέκα ερωτήσεις σχετικά με τους παρουσιαστές της Eurovision.

Τι score πετύχατε; Αναμένουμε τις επιδόσεις σας!

Μείνετε με τον OGAE Greece όχι μόνο για τα νέα της Eurovision αλλά και για πολλά ακόμα Quiz του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ