https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Η ΕΡΤ ετοιμάζει εκπομπή για τη Eurovision!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό προϊόν που έχει αυτή τη στιγμή η ΕΡΤ στα χέρια της είναι αναμφισβήτητα η Eurovision. Η νέα διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε φέτος να επενδύσει στο project αυτό αφήνοντας στο πίσω της την εσωστρεφή προσέγγιση που είχε προς τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στο Newsit, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του, η ΕΡΤ αποφάσισε φέτος να εντάξει στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της μια ειδική ” Pro–Eurovision εκπομπή “, η οποία θα ασχολείται με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και όσα συμβαίνουν μέχρι να πραγματοποιηθεί, όπως νέα από τη συμμετοχή της Ελλάδας, αλλά και από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες χώρες.

Η εκπομπή αναμένεται να βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου προς αρχές Μαρτίου, όπου σιγά σιγά θα ολοκληρώνονται οι επιλογές όλων των χωρών για την εκπροσώπησή τους στον 65ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο σχεδιασμός είναι η εκπομπή να προβάλλεται μια φορά τη βδομάδα.

Μνήμες από το παρελθόν

Η απόφαση αυτή της ΕΡΤ σίγουρα ξύπνησε μνήμες 2005 σε αρκετές από τους λάτρεις του διαγωνισμού της Eurovision, όταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου παρουσίαζε την εκπομπή Euromania αντίστοιχης θεματολογίας.

[Πηγή: Newsit]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ