https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Νορβηγίας!

Σειρά για τη πρώτη τους τεχνική πρόβα τώρα έχουν οι KEiiNo, από την Νορβηγία, η συμμετοχή των οποίων “Spirit in the sky” θεωρείται το απόλυτο fan favorite τραγούδι της χρονιάς.

Στις πρώτες πρόβες τους δεν υπήρχε εικόνα στο Press Center λόγω τεχνικού προβλήματος, μόνο ήχος. Το ακουστικό μέρος του τραγουδιού ήταν εξαιρετικό. Όλοι τους φωνητικά πολύ καλοί.

Στην επόμενη πρόβα είχαμε τελικά εικόνα. Ο Tom φορούσε ένα μαύρο σακάκι με μεγάλα ασημένια κουμπιά. Η Alex φορά ένα μαύρο φόρεμα με μανίκια και τα μαλλιά της είναι μακριά. Ο Fred φορά μια μαύρη στολή Sami. Επομένως συνολικά και οι τρεις τους είναι στα μαύρα. Κάνουν χρήση του τριγωνικού σχήματος στης σκηνής, με την Alex στο πίσω μέρος, τον Tom προς τα αριστερά και τον Fred στα δεξιά. Τα αγόρια περπατούν προς το μέρος της τραγουδίστριας (έρχονται από τις γέφυρες που υπάρχουν εκατέρωθεν της σκηνής) με τα χρώματα να είναι αρκετά έντονα, δίχως να έχουμε τα Northern Lights που πολλοί περίμεναν. Υπάρχουν πολλοί χρυσοί προβολείς στην σκηνή που φωτίζουν έντονα, όμως ο Fred φάνηκε λίγο ασταθής φωνητικά.

Στην τελική τους πρόβα όλα δούλεψαν καλύτερα και ενώ φαινόταν μία απλή σκηνική παρουσία, έγινε χρήση αρκετών πυροτεχνημάτων. Μπλε φόντο, βουνά στο τοπίο, καπνοί στη σκηνή. Πολλές φλόγες βγαίνουν συνέχεια στο περίγραμμα της σκηνής. Και όλο το μπλε σκηνικό γίνεται χρυσαφί και πολύ φωτεινό και έντονο. Φωνητικά όλοι και πάλι εξαιρετικοί.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: Julia Marie Naglestad, eurovision.tv 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κιτς για τα δικά μου γούστα και φωνητικά εγώ προσωπικά τους βρίσκω αδύναμους. Μου βγάζει για κάποιο λόγο ότι θα έχει την τύχη του Vampires are alive. Νομίζω μεταξύ Νορβηγίας, Ισλανδίας, Πορτογαλίας και ίσως Αρμενίας θα έχουμε τους φετινούς αποκλεισμούς “εκπλήξεις”.

  2. To ΧΑ πει από τη πρώτη στιγμή που το άκουσα… Το κομμάτι είναι ξεκάθαρα το αγαπημένο των φανς που εν τέλει πατώνει τόσο πολύ που μένει εκτός τελικού.
    Φωνητικά είναι καλοί,το κομμάτι ποτέ δε μου άρεσε, ενώ τι σκηνική παρουσία τη βρήκα λίγο άκυρη με το τραγούδι θα ήθελα χρωματισμούς τύπου βόρειου σέλας ενδεχόμενως και τυμπανιστές…
    Θεωρώ πλέον σίγουρο τον αποκλεισμό-σοκ για κάποιους- της Νορβηγίας.

  3. Ελπίζω να μην περάσει. Θα είναι άδικο για τα τόσα καλά κομμάτια που έχει ο Β’ Ημιτελικός. Και όχι, η Νορβηγία δεν είναι ένα απ’ αυτά.Β

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ