https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

EUROVISION 2019: Νέες εικόνες από τη σκηνή!

Σε συνέντευξη που έδωσε χθες το βράδυ στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό KAN, ο σχεδιαστής της σκηνής της Γιουροβίζιον, Florian Wieder, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό της.

Η έμπνευση

Η βασική έμπνευση για τον σχεδιασμό της σκηνής προήλθε από το Άστρο του Δαυίδ· εξ ου και το τριγωνικό της σχήμα. Πρόσθεσε επίσης ότι ο τοίχος πίσω από τη σκηνή ανοίγοντας αποκαλύπτει 12 κολώνες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν τις 12 Φυλές του Ισραήλ.

Ο Wieder προσπαθεί πάντα να συνδυάζει τη σκηνή της Γιουροβίζιον με την παράδοση, τον πολιτισμό και εθνικά στοιχεία της διοργανώτριας χώρας.

Πού βρίσκονται οι προετοιμασίες

Ο Florian Wieder βρίσκεται επί του παρόντος στο Τελ Αβίβ, όπου έχει συναντήσεις με ανθρώπους για τα τεχνικά θέματα, όπως προμηθευτές, φωτισμός, σκηνικά και εταιρείες που θα υποστηρίξουν τεχνικά τη σκηνή της Γιουροβίζιον. Σε ερώτηση σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες, απάντησε περίπου στο 5-6 (με ανώτερο το 10).

Η ιδιαίτερη σχέση του με το Τελ Αβίβ

Ο σχεδιαστής μίλησε για την εβραϊκή καταγωγή που έχει από πλευράς της μητέρας του. Έχει επισκεφτεί το Τελ Αβίβ πολλές φορές, μιας και η πρώην κοπέλα του ήταν από εκεί και διατηρεί αρκετές φιλίες από το Τελ Αβίβ.

Εικόνες της σκηνής

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξή του στο κανάλι εδώ:

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. To πολύ σημαντικό είναι ότι από ότι φαίνεται θα επιτρέποντα πλέον 16 άτομα στη σκηνή, αρκεί να είναι πανομοιότυπα..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ