https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Υποψήφιος ο Chris Medina για το MGP 2019;

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο μας ο τελικός του Melodi Grand Prix 2019, του εθνικού τελικού μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας για τον 64ο Διαγωνισμό της Eurovision θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου. Μέχρι στιγμής, ο NRK, ο εθνικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Τελ Αβίβ, αν και οι φήμες αναφέρουν πως αρκετά γνωστά ονόματα θα είναι ανάμεσα στους συμμετέχοντες (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με πληροφορίες της έγκριτης Νορβηγικής εφημερίδας Verdens Gang (VG), o Αμερικανός τραγουδιστής Chris Medina είναι ένας εκ των δέκα υποψηφίων.  Ο Medina μετακόμισε στο Όσλο το 2015 ακολουθώντας την αγαπημένη του Silje Skylstad Gotaas με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Mila, το 2017. Σε παλαιότερες δηλώσεις του στην VG σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής στον διαγωνισμό της Eurovision είχε δηλώσει: «Με φοβίζουν λίγο τέτοιου είδους διαγωνισμοί. Μπορεί ακόμη να βλάψουν την καριέρα μου. Εάν συμμετέχεις όμως, οι άνθρωποι θα σε παρατηρήσουν».

Η μεγάλη του επιτυχία ήταν το τραγούδι «What are words» το οποίο κυκλοφόρησε το 2011.

Η VG ήρθε σε επαφή τόσο με το NRK όσο και με τον ίδιο τον Chris Medina χωρίς κάποια από τις δυο πλευρές να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Εν αναμονή της  επίσημης ανακοίνωσης των καλλιτεχνών η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου, πως σας φαίνεται η πιθανή συμμετοχή του Chris Medina στο MGP 2019;

[Πηγή/Φωτογραφία: VG]

 

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ