ΚΡΟΑΤΙΑ: Η Neda Parmać των Feminnem στον εθνικό τελικό, Dora 2019.

Η Neda Parmać που συμμετείχε στην Eurovision 2005 και το 2010 ως μέλος των Feminnem, θα υποβάλει τραγούδι για τον εθνικό τελικό της Κροατίας, Dora 2019.

Η Neda Parmać θα προσπαθήσει να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision, για τρίτη φορά. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε στο παρελθόν την Κροατία και τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη στο διαγωνισμό, με το συγκρότημα Feminnem, ελπίζει να βρεθεί και πάλι στην σκηνή της Eurovision, με το συγκρότημα των Gelato Sisters. Η ίδια δήλωσε:

“Φέτος καταθέτω την συμμετοχή μου,  με τις Gelato Sisters. Το τραγούδι γράφτηκε από την αδελφή μου Tvrtko Hrelec, που είναι μια από τους μουσικούς και παραγωγός της μπάντας. Αυτή την στιγμή είμαστε στο στούντιο και ηχογραφούμε το τραγούδι”

Οι Gelato Sisters, είναι μουσικό τρίο που δημιουργήθηκε το 2013 και είναι εμπνευσμένο από την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία The Great Gatsby. Το συγκρότημα αποτελούν οι Neda Parmać, η Romana Pavliša και η Sanja Parmać. Τα τραγούδια των Gelato Sisters είναι ένας συνδυασμός της swing, pop, soul και jazz μουσικής.

Η Neda Parmać έχει βρεθεί άλλες 2 φορές στην σκηνή της Eurovision, με το συγκρότημα Feminnem. Εκπροσώπησαν την Βοσνία και Ερζεγοβίνη, το 2005, με το τραγούδι “Call me” και τερμάτισαν στην 14η θέση θέση, ενώ το 2010 δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό με το τραγούδι “Lako Je Sve”.

 

Ο εθνικός τελικός Dora 2019 θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16 Φεβρουαρίου, από το HRT1 και στο ραδιόφωνο από το HR2.

 

πηγή: eurosong.hr

φωτογραφία: facebook Gelato Sisters, OGAE Greece

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ