https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ακούστε το “Fight for love” της Courtney Act!

Μόλις μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της, η Courtney Act δίνει στην δημοσιότητα το τραγούδι με το οποίο υπόσχεται να παλέψει για το εισιτήριο του Tel Aviv μέσα από τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας “Eurovision – Australia Decides”. 

Πρόκειται για ένα dance τραγούδι που ξεκινά σε πιο αργό ρυθμό με τη συνοδεία πιάνου για να κορυφωθεί σταδιακά μέχρι το πρώτο refrain. Έντονη η χρήση διαφόρων μουσικών οργάνων που πλαισιώνουν τη μελωδία του υποψήφιου τραγουδιού όπως βιολί και drums ενώ οι στίχοι μιλάνε ξεκάθαρα για την αγάπη και για το πόσο οφείλουν οι άνθρωποι να παλεύουν για χάρη της.

https://www.youtube.com/watch?v=mIVl6K2UxBs&fbclid=IwAR2f330a52zVnIQKhYn9VzvfEtBQi-GdaFfmYIL4wUa1nMfiDUQh6sU7lpU

Η είδηση έχει ήδη αναρτηθεί και στο επίσημο site της Courtney Act ενώ ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα από την ίδια συνοδεύει τη φωτογραφία με το εξώφυλλο του single στην ανάρτησή της στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα υποστηρικτικά σχόλια είναι αμέτρητα…

Το “Fight for love” είναι διαθέσιμο για αγορά στο iTunes και για ακρόαση στο Spotify.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το βιογραφικό της Courtney Act και για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της από το SBS Australia μπορείτε να βρείτε στο προηγούμενο άρθρο μας!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον εθνικό τελικό της Αυστραλίας για τη Eurovision 2019!

[Πηγή: Courtney Act | Official Website 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με το overdose «RuPaul» που έχω υποστεί τον τελευταίο καιρό από γνωστούς και φίλους, νομίζω ότι θα πέσω σε κώμα μετά από αυτήν τη συμμετοχή. Καλό το drag δε λέω -δεν ξέρω τι μπορεί να καταφέρει βέβαια εν έτει 2019- αλλά προσωπικά δε θα ήθελα καν να το δω στη Eurovision. Άλλωστε μετά την Conchita μόνο το χάος. Το τραγούδι δε αδιάφορο όσο δεν πάει και δεν πατάει -δε θα πατάει σίγουρα στις νότες- και η Αυστραλία θα αργήσει να ξαναβρεί την Dami Im που της αξίζει.

  2. Αν κερδίσει τον εθνικό τελικό θα εινσι μόνο κσι μόνο επειδή είναι drag queen. Τι τραγούδι είναι γεμάτο κλισέ και παλιακο. Εύχομαι να αποκλειστεί

  3. Οταν διαβασα για την συμμετοχή ειπα το πρωτο φαβορί. Αλλα μετα το τραγούδι απογοητευτικά. Δυσκολα εκτός και αν εχει πολυ δυνατή παρουσία στην σκηνή που δεν το βλεπω απο τις πρώην συμμετοχές.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ