ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Υποψήφια ξανά για την Ουκρανία η Tayanna?

Οι μέρες κυλούσαν ήσυχα στην Ουκρανία όσο αφορά τα νέα για το Vidbir 2019, του εθνικού τελικού μέσω του οποίου η χώρα της πρώην ΕΣΣΔ θα επιλέξει τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision στο  Τελ Αβίβ του Ισραήλ (δείτε λεπτομέρειες εδώ σε προηγούμενό μας άρθρο), μέχρι που μια δήλωση τη γνωστής σε όλους μας Tayanna ήρθε να ταράξει τα νερά.

Η Tayanna, η οποία τόσο το 2017 όσο και το 2018, τερμάτισε στην δεύτερη θέση των αντίστοιχων εθνικών τελικών, σε συνάντηση που είχε με υποστηρικτές της στο Lviv δήλωσε θετική στο ενδεχόμενο μιας τρίτης προσπάθειας για να εκπροσωπήσει την Ουκρανία στον διαγωνισμό της Eurovision και μάλιστα στην Ουκρανική γλώσσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της: “Για κάποιο λόγο, οι καλλιτέχνες μας φοβούνται να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό με τραγούδι στην ουκρανική γλώσσα. Γιατί οι άλλες χώρες τραγουδούν στη γλώσσα τους και δεν πιστεύουν ότι κάποιος εκεί δεν μπορεί να το καταλάβει ή κατά κάποιο τρόπο δεν το εκτιμά; Ίσως η πιο σημαντική συμβολή θα ήταν η εκπροσώπηση της Ουκρανίας στη Eurovision με ένα τραγούδι στα Ουκρανικά.

Ας θυμηθούμε τις προηγούμενες συμμετοχές της το 2017 και 2018:

2017 – I Love you

2018 – Layla

Θα θέλατε να δείτε ξανά την Tayanna στον εθνικό τελικό της Ουκρανίας;

[Πηγή/Φωτογραφία: TSN/ Youtube]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η κοπελα ειναι πολυ καλη και αδικιθηκε… Βεβαια ευτυχως που δεν εκπροσωπησε την ουκρανια το 2018 γιατι η φουρειρα θα ειχε σκληρο ανταγωνισμο…. Να ξαναπροσπαθησει ανετα μπορει να φερει την ουκρανια πισω στο τοπ10!

  2. To Lelya δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και δεν θεωρώ ότι θα είχε καλύτερη τύχη από το Under The Ladder που εν τέλει πήγε Λισαβώνα. Ωστόσο το I Love You το θεωρώ από τις καλύτερες και πιο δυναμικές μπαλάντες που ‘χουν περάσει απ την Eurovision γενικά. Δυστυχώς στον τελικό η Tayanna ήταν άρρωστη και δεν μπόρεσε να το ερμηνεύσει καλά, και αυτό άλλωστε τηε κόστισε και την νίκη. Η ερμηνεία της στον ημιτελικό όμως του Vidbir ήταν συγκλονιστική! Αν μπορούσε να το ερμηνεύσει εξίσου καλά και στον τελικό θα ήταν αυτή που θα πήγαινε… Κίεβο πανηγυρικά! Με τα epic staging των Ουκρανών το κομμάτι θα πήγαινε για μεγάλα πράγματα! Τώρα το γιατί η επιτροπή δεν το κατέταξε 1ο στον ημιτελικό με την συγκλονιστική αυτή ερμηνεια αλλά το κατέταξε 1ο στον τελικό με μια μέτρια ερμηνεία παραμένει μυστήριο.
    Εν ολίγοις θα ήμουν πολύ ευτυχής αν η Tayanna ξανασυμμετείχε με ένα τραγούδι εξίσου καλό και δυναμικό όπως το I Love You, αν ειναι να συμμετάσχει μονο και μόνο για την συμμετοχή δεν αξίζει ο κόπος…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ