ΙΤΑΛΙΑ: Ανακοινώθηκαν οι 24 συμμετέχοντες του Sanremo Giovani!

Ολοκληρώθηκαν οι auditions και η διαδικασία προεπιλογής για την αναζήτηση νέων ταλέντων και έτσι σήμερα ανακοινώθηκαν τα 24 ονόματα των νέων καλλιτεχνών του Sanremo Giovani!  Η λίστα με τους 24 συμμετέχοντες αποκαλύφθηκε σήμερα από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ Claudio Baglioni. Οι πρώτοι 18 καλλιτέχνες επιλέχθηκαν από ειδική επιτροπή ενώ οι υπόλοιποι 6 που συμπλήρωσαν την 24άδα, επιλέχθηκαν έπειτα από auditions της Ακαδημίας Area Sanremo.

Οι συμμετέχοντες του Sanremo Giovani

Andrea Biagioni – Alba piena
Cannella – Nei miei ricordi
Cordio – La nostra vita
Diego Conti – 3 gradi
Einar Ortiz – Centomila volte
Federica Abbate – Finalmente
Fosco17 – Dicembre
Giulia Mutti – Almeno tre
La Rua – Alla mia età si vola
La Zero – Nina è brava
Laura Ciriaco – L’inizio
Le Ore – La mia felpa è come me
Mahmood – Gioventù bruciata
Marte Marasco – Nella mia testa
Nyvinne – Io ti penso
Ros – Incendio
Symo – Paura di amare
Wepro – Stop/Replay

Area Sanremo:

Deschema – Cristallo
Fedrix & Flaw – L’impresa
Francesca Miola – Amarsi non serve
Mescalina – Chiamami amore adesso
Roberto Saita – Niwrad
Sisma – Slow motion

Μεταξύ των 24 ονομάτων συναντάμε και την Federica Abbate που ήταν πίσω από το “No degree of Separation” (ESC 2016 – Italy – Francesca Michielin). O Mahmood συμμετείχε στο αγώνα Giovani 2006 και στο X Factor 2012, άλλοι συμμετέχοντες από το X Factor είναι ο Andrea Biagioni και το συγκρότημα Ros. Ενώ από το Amici di Maria De Filippi συναντάμε τον Einar Ortiz, την Francesca Miola και το συγκρότημα La Rua με επικεφαλής τον Daniele Incicco.

Τις δύο ζωντανές βραδιές του Sanremo Giovani θα προηγηθούν 4 επεισόδια 45 λεπτών με οικοδεσπότη τον Luca Barbarossa. Μέσα από αυτές τις εκπομπές, οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους αλλά και να μάθουμε περισσότερα για τους ίδιους. Στα live shows, στις 20 και 21 Δεκεμβρίου, θα βγούνε 2 νικητές, οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο φεστιβάλ του Sanremo 2019 τον Φεβρουάριο με ένα νέο τραγούδι. Τις 2 live βραδιές του Sanremo Giovani θα παρουσιάσουν οι Pippo Baudo και Fabio Rovazzi. Η επιλογή των νικητών θα γίνει από την Επιτροπή Μουσικής (40%), την Κριτική Επιτροπή που θα οριστεί από τον Διευθυντή της Rai (30%) και από Televoting (30%).

Επομένως. σε λιγότερο από ένα μήνα, θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τους 2 νέους καλλιτέχνες του Sanremo 2019! Φυσικά, και τους υπόλοιπους 22 καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα συμπληρώσουν το φετινό παζλ!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον φετινό εκπρόσωπο της Ιταλίας στο Ισραήλ!

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ