https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΚΡΟΑΤΙΑ: Το HRT επιβεβαιώνει την επιστροφή του εθνικού τελικού της χώρας!

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα μας άρθρα, η Κροατία θα λάβει και φέτος κανονικά μέρος στην Eurovision 2019 και μαζί με την φετινή της συμμετοχή επιστρέφει και το Dora, ο εθνικός τελικός της χώρας.

Το HRT, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορές της Κροατίας, θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά μe την διοργάνωση του Dora 2019, σε ειδική συνέντευξη τύπου (press conference). Σε αυτή τη την συνέντευξη τύπου θα μάθουμε λεπτομέρειες για τον εθνικό τελικό και την δομή την οποία θα έχει.  Το HRT θα δώσει στην δημοσιότητα τους κανόνες του διαγωνισμού αλλά και τις ημερομηνίες και το χώρο που θα διεξαχθεί. Ήδη έχει ανακοινώσει ότι θα αποτελείται από 3 βραδιές.

Η Κροατία χρησιμοποιούσε το Dora για πολλά χρόνια σαν μέσω επιλογής της συμμετοχής τους, από το 1993. Η χώρα των Βαλκανίων τα τελευταία 3 χρόνια (2016-2018) αλλά και την διετία  2012-2013, διάλεξε τον δρόμο των απευθείας αναθέσεων. Αυτά τα αποτελέσματα ήταν ανάμεικτα, αφού 3 φορές έμεινε εκτός τελικού (2012, 2013 και 2018) και τις άλλες 2 έφτασε στην  τελική βραδιά (2016 και 2017).

Το καλύτερο αποτέλεσμα από τις απευθείας αναθέσεις το είχε το 2017 στο Κίεβο. Ο Jacques Houdek με το My friend, κατάφερε να φτάσει στην 13η θέση με σύνολο 128 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με την διοργάνωση τoυ Dora 2019.

[Πηγή: esctoday]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

 

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ