https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τα 11 πρώτα ονόματα του Workshop!

Οι εργασίες του Workshop στην Κολονία για την εξεύρεση των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό της Γερμανίας συνεχίζονται ακάθεκτα, βλ. λεπτομέρειες στο άρθρο μας εδώ.

Βρισκόμαστε ήδη στην 5η ημέρα των εργασιών και λίγα λίγα τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι 11 πρώτοι έχουν γίνει γνωστοί και αυτούς θα παρουσιάσουμε στο σημερινό μας άρθρο.

BB Thomaz

34 ετών από το Düsseldorf είναι δασκάλα της ζούμπα, μουσικός και μητέρα! Έλαβε μέρος στον 7ο κύκλο του «The Voice of Germany» και ήρθε 4η στον Τελικό. Καλλιτέχνις με ιδιαίτερο ταμπεραμέντο και πολύ καλή φωνή!

Sebastian Schub

Τραγουδιστής και συνθέτης από το Αμβούργο που ζει στο Λονδίνο. Η συμμετοχή του Michael Schulte στη Λισαβόνα στάθηκε αφορμή να λάβει μέρος στη φετινή διαδικασία επιλογής. Βραχνή φωνή και ένα ιδιαίτερο στιλ μουσικής του δρόμου είναι τα χαρακτηριστικά του!

Nicole Cross

25 χρονών από τη Νυρεμβέργη είναι πετυχημένη YouTube-Star με το κανάλι της να αριθμεί σχεδόν 1 εκατομμύριο συνδρομητές! Το 2011 πήρε μέρος στο σόου «Deutschland sucht den Superstar» (Η Γερμανία ψάχνει τον σούπερ σταρ) και στις αρχές του 2018 έβγαλε το 1ο της άλμπουμ με τίτλο «Shapeshifter». Συνεργασίες με την πρώην νικήτρια της Γερμανίας το 2010, τη Lena, και τον Frans, Σουηδία 2016, συμπληρώνουν το βιογραφικό της!

Nina Kutschera

Γνωστή από τον 1ο κύκλο του «The Voice of Germany», εργάζεται ως τραγουδίστρια και διαθέτει το δικό της κανάλι στο YouTube. Στο Workshop ερμήνευσε σόουλ και κομμάτια ηλεκτρονικής ποπ μουσικής και μέχρι στιγμής έδειξε πως είναι επαγγελματίας με πολλή εμπειρία στις live εμφανίσεις!

Daniel Schumacher

Πρώην νικητής του «Deutschland sucht den Superstar», έχει ξαναπροσπαθήσει να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στη Γιουροβίζιον. Φέτος τον πρότειναν εν αγνοία του να λάβει μέρος! Έχει ήδη 4 άλμπουμ στο ενεργητικό του, στα οποία κάθε φορά προσθέτει ολοένα και περισσότερα στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής!

Dimi Rompos

Τραγουδίστρια ελληνικής καταγωγής με το δικό της ιδιαίτερο στιλ Soul & R’n’B, της αρέσει να τραγουδάει στα γερμανικά αλλά και ραπ! Γνωστή από τον 5ο κύκλο του «The Voice of Germany», όπου έφτασε ως τον ημιτελικό, έχει στο ενεργητικό της 2 singles.

Gregor Hägele

Γνωστός και αυτός από τον 7ο κύκλο του «The Voice of Germany», παρότι αποχώρησε στον ημιτελικό. Στο Workshop εμφανίστηκε με κιθάρα και τραγούδησε στα αγγλικά και στα γερμανικά. Καλλιτέχνης με καλή φωνή!

Diana N. Schneider

Γνωστή περισσότερο από τηλεοπτικές εμφανίσεις παρά από τη μουσική της, είναι η 2η χρονιά που συμμετέχει στο Workshop. To 2009 πήρε μέρος στο «Big Brother».

Aly Ryan

21 ετών από το Oberursel κοντά στη Φρανκφούρτη, μένει εδώ και 5 χρόνια στο Λος Άντζελες. Με αρκετά τραγούδια στο ιστορικό της και ένα άλμπουμ στα σκαριά. Το στιλ Indie-Pop είναι αυτό που τη χαρακτηρίζει.

Thilo Berndt

Άλλος ένα υποψήφιος που ζει στο Λος Άντζελες  με καταγωγή από το Bochum. Έχει λάβει περιστασιακά μέρος στη Ακαδημία Ποπ του Mannheim και σε διαγωνισμούς σύνθεσης, αλλά λίγα είναι γνωστά γι’ αυτόν, οπότε το τι έχει να μας παρουσιάσει θα φανεί στην πορεία!

https://youtu.be/ivngY4gpInM

BARNA

Το πρώτο συγκρότημα του Workshop αποτελείται από 3 μέλη: τον κυρίως τραγουδιστή Sam, τον ντράμερ Julian και τον κιθαρίστα Tobi. Το πρώτο τους άλμπουμ μόλις κυκλοφόρησε και το single τους «Amber Rose» βγήκε μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

Κλείνοντας το άρθρο, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Ψυχαγωγίας του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού NDR, καθώς και του Επικεφαλής της Αποστολής:

Σεβόμαστε την επιθυμία τεσσάρων συμμετεχόντων, οι οποίοι δεν θέλουν την παρούσα χρονική στιγμή να δημοσιευτούν τα ονόματά τους και ζητούμε στην κατανόηση των fans της Γιουροβίζιον.

Δήλωση που αφήνει ερωτηματικά και ίσως κάποιες εκπλήξεις, που θα απαντηθούν όμως τις προσεχείς ημέρες. Γι’ αυτόν το λόγο μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την επιθυμία!

πηγή & φωτογραφία: prinz-esc.de

Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Σε άρθρο μας είχαμε παρουσιάσει 11 ονόματα που θα συμμετείχαν στο Workshop, μέσα από το οποίο θα αναδειχτούν οι τελικοί υποψήφιοι που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας με τίτλο «Unser Lied für Tel Aviv». Στο μεταξύ, ήδη 4 από αυτούς έχουν αποχωρήσει από τη διαδικασία: […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ