https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

Παρούσα στο Τελ Αβίβ!

Η Ελλάδα θα είναι παρούσα και στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ τον ερχόμενο Μάιο.

Οι διοικούντες της ελληνικής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης (ΕΡΤ) επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή της χώρας μας στην επόμενη Eurovision, σύμφωνα με δημοσίευμα του eurovoix.com, το οποίο επικοινώνησε μαζί τους. Αυτή θα είναι και η 40η συμμετοχή της χώρας μας στο μεγάλο αυτό τηλεοπτικό και μουσικό γεγονός!

Η τυπική επιβεβαίωση της συμμετοχής της ΕΡΤ στον διαγωνισμό, φυσικά, θα γίνει από το Δ.Σ. του οργανισμού που θα συνεδριάσει εν ευθέτω χρόνω.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα, στον διαγωνισμό της Λισαβόνας, εκπροσωπήθηκε από τη Γιάννα Τερζή και το τραγούδι «Όνειρό μου», το οποίο αγαπήθηκε από τους fans, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κλείσει μια θέση στον τελικό.

Ποιος θα θέλατε να διαδεχθεί τη Γιάννα Τερζή στη σκηνή της Eurovision;

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: ΕΡΤ]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τον φετινό θρίαμβο της Ελένης και αφού η Ευρώπη ψοφάει για θέαμα, θα τους κάνει μάγια και θα τους κερδίσει η κουκλάρα Josephine! Έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται…

  2. Ευχομαι καλη επιτυχια στην Ελλαδα για του χρονου αν και ειναι νωρις ακομα οσο για ποιον η ποια θελω να μας εκπροσωπησει στο Τελ Αβιβ θα ελεγα την ΤΑΜΤΑ

  3. Πολύ καλή είδηση! Ναι, η Τάμτα θα ήταν μια καλή επιλογή έχει έρθει η σειρά της.. είναι κι άλλοι καλλιτέχνες που θα μπορούσαν αλλά νομίζω φέτος είναι η σειρά της τώρα πρέπει να το κάνει. Είναι ένα δυνατό χαρτί που πρέπει να αξιοποιηθεί.. μη λέμε τα ίδια.. προσοχή στο τραγούδι, προσοχή στο στήσιμο και κυρίως στήριξη.. ερτ είσαι εδώ??

  4. Εάν δεν πάει η Φουρέιρα νομίζω πως ήρθε η σειρά της Τάμτα. Όμως όπως αποδείχθηκε απ την Κύπρο φέτος, πρέπει να πέσει χρήμα. Να βρεθούν χορηγοί, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει αλλά πρέπει να πάμε με χρήμα και οργάνωση!

    Ερτ κάνε μας τη χάρη! Ας εκπροσοπηθεί η χώρα μας με αξιοπρέπεια!!!

  5. Εντωμεταξύ η Demy έκανε ένα post στο instagram της από την εμφάνησή της στο new wave και λέει στην περιγραφή πως μας έχει μια έκπληξη σύντομα. Όλοι από κάτω αναφέρουν πως ίσως πρόκειται για eurovision με το too late.

    Προσωπικά αν και βλέπω μεγάλη βελτίωση από πλευράς ρης Demy, θεωρώ το too late αρκετά φθηνλο και πιο ανέμπνευστο απ το this is love…

    Μπορεί η έκπληξη να είναι ξέρω γω απλά το video clip του τραγουδιού.. αλλά σε περίπτωση που πρόκειται για eurovision με το too late, τη θεωρω πολυ λαθος επιλογη.. Σε περίπτωση που επιστρέψει θα πρέπει να είναι με ένα πολύ δυνατό τραγούδι!!!

    • Διαφωνώ μαζί σου! Το too late είναι το πιο δυνατό up-tempo τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει η Demy! Επίσης, πιστεύω πως με μια χορογραφία στυλ Dua Lipa θα το αναδείξει περισσότερο το κομμάτι! Αν είναι η Demy να κάνει comeback, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, πριν ξεχαστεί από το κοινό της eurovision, αλλά και από τους Ρώσους (new wave)!

    • Λογικά θα εννοεί την ελληνική έκδοση του τραγουδιού. Αποκλείεται από τις 17 Σεπτεμβρίου η ΕΡΤ να θυμάται ότι υπάρχει η Eurovision και να έχει έρθει σε επικοινωνία με καλλιτέχνη.

  6. Demy, Tamta διαφορετικά Josephine! Και οι τρεις τους από τις καλύτερες ποπ τραγουδίστριες της χώρας που θα έχουν κάποια τύχη στο διαγωνισμό αυτό! Ελπίζω ο Κοντόπουλος να ξυπνήσει και να σκεφτεί κάτι φρέσκο κ όχι τα κλασσικά ποπακια που έχει κρυμμένα στο συρτάρι του πριν από δέκα χρόνια! Φωκά συγκεντρώσου όχι πάλι μπανιέρες κ ντουζιέρες στη σκηνή να σε χαρώ! Όχι άλλα πειράματα με την Ελλάδα παιδιά ? πρέπει να επιστρέψουμε τοπ10!!!!!

  7. Ο κοντοπουλος να μην τολμησει να σκεφτει να γραψει.θα μας χαντακωσει.
    Ταμτα δαγκωτο οσο για την φουρειρα οταν θα ξαναπαει την εχει την νικη ανετα.

  8. Τάμτα,Josephine ή Έλενα τσαγκρινου!!❤️Φωνάρες,Ποπ τραγουδίστριες,όμορφες,με κίνηση είναι ότι πρέπει μια από αυτές τις τρεις για Eurovision

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ