EUROVISION 2018: Το βραβείο Barbara Dex στους Eye Cue!

Για μια ακόμη χρονιά απονεμήθηκε το βραβείο Barbara Dex στη συμμετοχή με τη χειρότερη ενδυματολογική εμφάνιση της Eurovision μέσω της ιστοσελίδας SongFestival.be.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε και νικητές αναδείχθηκαν οι Bojan Trajkovski και Marija Ivanovska από την Π.Γ.Δ.Μ. ή αλλιώς Eye Cue!

Το ντουέτο δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Λισαβόνας καταλαμβάνοντας την 18η θέση του πρώτου ημιτελικού. Η Marija ξεκίνησε την εμφάνιση της με ένα ροζ σακάκι με ασημένιες λεπτομέρειες το οποίο στη συνέχεια έβγαλε για να αποκαλυφθεί ένα ασημένιο μπλουζάκι με ροζ λεπτομέρειες. Και τα δύο ήταν εξώπλατα.

Οι Eye Cue φαίνεται να επικράτησαν με άνεση απέναντι στους αντιπάλους τους. Η πρώτη πεντάδα των πιο κακοντυμένων συμπληρώνεται με:

  1. Π.Γ.Δ.Μ. – Eye Cue
  2. Αυστραλία – Jessica Mauboy
  3. Βέλγιο – Sennek
  4. Μαυροβούνιο – Vanja Radovanović
  5. Ισραήλ – Netta

Η Π.Γ.Δ.Μ. κερδίζει για δεύτερη φορά το Barbara Dex. Η πρώτη ήρθε το 2005 με τον Martin Vucic και την συμμετοχή του Make My Day.

Ήταν αναμενόμενα τα αποτελέσματα; Γράψτε μας την γνώμη σας στα σχόλια.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πιο αναμενομενα δν γινεται!!και το 2005 αλλα και φέτος τα σκόπια απλα δν ειχαν στυλίστα!εβαλαν οτι βρήκαν μπροστα τους!

  2. Νομίζω μόνο το Βέλγιο δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά….Δεν την ελεγες κακοντυμένη την sennek! Στη θέση του Βελγίου αν ήταν η Ισλανδία η η Μάλτα νομίζω θα ήταν η τέλεια 5αδα.
    Σκληρός ανταγωνισμός φέτος ως προς το ενδυματολογικο κομμάτι… 😛

  3. Σκίζουν οι Σκοπιανοι! Τρομερό γούστο και στα ρούχα, όπως και στο στήσιμο πάνω στην σκηνή! Μπράβο τους για αυτήν την πρωτιά, ως η χειρότερη ενδυματολογική εμφάνιση! Άντε να γιορτάσουν του χρόνου και τον 7ο αποκλεισμό τους από τον τελικό!

  4. Η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν μεγάλος φέτος!!

  5. Για τη πρώτη τριάδα συμφωνώ απόλυτα.. Εκτός από τα Σκόπια και το Βέλγιο ήταν κακο στιλιστικά όπως επίσης και η Αυστραλέζα…

  6. […] Η περσινή συμμετοχή, «Lost and found» με τους Eye Cue, δεν κατάφερε να προκριθεί στον Τελικό, καθώς πήρε μόλις τη 18η θέση στον 1ο ημιτελικό με 24 βαθμούς. Το συγκρότημα μάλιστα πήρε το βραβείο Barbara Dex για τη χειρότερη ενδυματολογική εμφάνιση της Γιουροβίζιον 2018, βλ. το σχετικό άρθρο μας. […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ