https://ogaegreece.com/category/%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b5%cf%82/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: ακούστε τα τραγούδια του Eurovision: You Decide 2018!

Μόλις λίγες ώρες πέρασαν, από την ανακοίνωση των καλλιτεχνών και των τραγουδιών, που θα διαγωνιστούν, στον μεγάλο τελικό του Eurovision: You Decide  2018. Σήμερα το πρωί ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή, The Ken Bruce Show στο BBC Radio 2, αναμετέδωσε  σταδιακά όλα τα τραγούδια του μεγάλου τελικού,  με τα οποία οι επίδοξοι καλλιτέχνες πρόκειται να διαγωνιστούν για το «χρυσό εισιτήριο». 

Τα  έξι τραγούδια του μεγάλου τελικού  Eurovision: You Decide  2018,  μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω Enjoy!

1). Asanda – Legends
συνθέτες: Christopher Wortley, Laurell Barker, Roel Rats

2). Goldstone – I feel the love
συνθέτες: Eric Lumiere, Joakim Buddee, Laura White, Roel Rats

3). RAYA – Crazy
συνθέτες: Emil Rosendal Lei, Greta Salóme Stefánsdóttir, Samir Salah Elshafie

4). Liam Tamne – Astronaut
συνθέτες: Ashley Hicklin, Jacob Pedersen, Jeanette Bonde, Rune Braager

5). Jaz Ellington – You
συνθέτες: Ashley Hicklin, Herman Gardarfve, Laura White

6). SuRie – Storm
συνθέτες: Nicole Blair, Gil Lewis, Sean Hargreaves

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τους διαγωνιζόμενους εδώ.

Μεταξύ των δημιουργών συναντάμε την Greta Salóme η οποία εκπροσώπησε την Ισλανδία δύο φορές (2012 & 2016) ενώ εμπειρία στο διαγωνισμό της Eurovision έχει και η SuRie καθώς βρέθηκε στα φωνητικά του Βελγίου τόσο το 2015 όσο και το 2017.

Ο Εθνικός τελικός Eurovision: You Decide 2018,  θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου στο Brighton Dome και θα έχει διάρκεια 90 λεπτά. Όλοι οι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν ζωντανά τα τραγούδια τους και ο νικητής θα καθοριστεί από την ψηφοφορία  κριτικής επιτροπής και κοινού με ποσοστό 50/50.

Ποια η άποψή σας για τα τραγούδια ; ποιος πιστεύετε ότι θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο; πιστεύετε ότι μπορούν να ανατραπούν  τα χαμηλά σκορ του Ηνωμένου Βασιλείου, στο βαθμολογικό πίνακα της Eurovision;

Μοιραστείτε τις απόψεις σας μαζί μας στα σχόλια που ακολουθούν.

Ιωάννης Ελ. Πασχαλίδης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Asanda, οι Goldstone και η Raya επιβεβαιώνουν την άποψή μου ότι οι Βρετανίδες αυτής της ηλικίας είναι χειρότερες από τις Ελληνίδες των μπουζουκλερί -αυτές με τα τστιφτετέλια στα τραπέζια, για να μην παρεξηγηθώ- και χαρακτηριστικά η έγχρωμη με την γκριμάτσα στο βίντεο μου θυμίζει τις δύστροπες τύπισσες που είναι off από μεθύσι και λοιπά και τις συναντάς στο μετρό του Λονδίνου. Αλλά επειδή πρέπει να κρίνω τις συμμετοχές κι όχι τους συμμετέχοντες, και οι 6 μου υπενθυμίζουν ότι δεν έχει καμιά ελπίδα το Ηνωμένο Βασίλειο να γλιτώσει τον πάτο. Εύγε βρε. Ας πάει τουλάχιστον ο μονόφθαλμος, το Storm της SuRie…αγάπησα τα μαλλιά της…

  2. Σε αντίθεση με πολλούς εγώ βρίσκω τα τραγούδια μια χαρά, σίγουρα καλύτερα από πέρσι, μην ξεχνάμε ότι η σκηνική παρουσία συχνά ανατρέπει τις αρχικές μας εκτιμήσεις. Προσωπικά επιλέγω το crazy γιατί πιστεύω ότι είναι περισσότερο γιουροβιζιονικό, καλή τους επιτυχία

  3. Πολύ ωραία τραγούδια μπράβο Ην. Βασίλειο. Προσωπικά αγαπημένα είναι το Crazy και το legends. Τους βλέπω για 10αδα φέτος ????

  4. Απο το λιγο που τα ακουσα δε μπορω να πω ο,τι ενθουσιαστηκα…
    Ισως το you και το legends να ναι τα πιο ολοκληρωμενα με καποιες πιθανοτητες,χωρις ομως να ειναι κατι το ιδιαιτερο.

  5. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά για κάποιο λόγω μου άρεσε πολύ σε σχέση με τα άλλα το astronaut. Τέλος πάντων, νομίζω ότι ξεχωρίζει το legends μόνο από τα 6 αυτά μέτρια προς τελείως βαρετά τραγούδια.

    1. Astronaut 10
    2. Legends 7
    3. You 5
    4. I feel the love 3
    5. Storm 3
    6. Crazy 2

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ