EUROVISION 2019: Πρώτη πρόβα Ιρλανδίας!

Σειρά τώρα για την πρώτη της τεχνική πρόβα έχει η Ιρλανδία, η οποία εκπροσωπείται από την νεαρή Sarah McTernan και το τραγούδι “22“.

H τραγουδίστρια φοράει ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και πλαισιώνεται από 2 χορεύτριες ντυμένες στα ροζ. Το σκηνικό είναι αμερικάνικο της δεκαετίας του ’50 με φούσκες ομιλίας και περιστρεφόμενες καρδιές, κόκκινα χείλη, σαν κόμικ και φυσικά εμφανίζεται και ο αριθμός 22. Οι δύο χορεύτριες αναδεικνύουν μια πλατφόρμα που μοιάζει με μπαρ από κάποιο αμερικανικό dinner, το οποίο κινείται από την περιοχή της σκηνής στην άλλη. Στα γραφικά πίσω εμφανίζεται ακόμα, μία κόκκινη Candillac και κορίτσια να πίνουν κοκτέιλ. Η Σάρα βρίσκεται στην κορυφή αυτού. Το όλο σκηνικό είναι αρκετά διασκεδαστικό και λειτουργεί καλά. Η Σάρα το ερμηνεύει όμορφα, ωστόσο λείπει λίγη παραπάνω ένταση από αυτό το τραγούδι.

Τη δεύτερη φορά, η Sarah ξεκινάει να περπατάει πρώτα στη σκηνή για να καταλήξει στο dinner bar που έχει με μόνο ένα τραπέζι. Μετά τις συναντάνε οι δύο χορεύτριες, οι οποίες περνάνε το ήμισυ του χρόνου απλώς να περιφέρονται γύρω από το τραπέζι. Υπάρχει μια παράξενη στιγμή περίπου στα δύο λεπτά, όπου η Σάρα παίζει στο τραπέζι και ξαπλώνει, μετά κάθεται και αυτό γυρίζει γύρω και γύρω. Η όλη χρήση του χώρου στη σκηνή δεν φαίνεται να λειτουργεί καλά. Τα φωνητικά ήταν καλύτερα αυτή τη φορά όμως. Η πρόκριση δε, φαντάζει δύσκολη.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις πρόβες του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision! 

Πηγή φωτογραφίας: RTÉ 2019/Lili Forberg, Eurovision.tv  

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα μέτριο τραγούδι,που όμως το παρουσιάζουν εντυπωσιακά πάνω στο stage…Ποτέ δε ξέρεις,μπορεί να ανατρέψει τα προγνωστικά…

  2. Πολύ δύσκολα.. κρίμα γιατί μου ειναι συμπαθεστάτη η κοπέλα..
    Εννοείται το προτιμώ από Αυστραλίες, Πορτογαλίες και Ισλανδίες.
    Μακάρι να κάνει την ευχάριστη έκπληξη..

  3. Το τραγούδι μου αρέσει, αλλά αυτό που φοράει μόνο για 22 δεν είναι…

  4. Όμορφο τραγούδι που όμως περνάει κάπως αδιάφορο. Φωνητικά δε ξετρελαθηκα κι σε συνδυασμό με τη 2η θέση που εμφανίζεται θεωρώ έως ακατόρθωτη τη πρόκριση.

  5. εμένα παντως αυτο το τραγούδι μου φτιαχνει τη διαθεση!εχει κατι νοσταλγικο κ ανεβαστικ ο συνάμα!αν και ακομη να ξεπεράσω τον αποκλεισμο του nicky burne το 2016!!ακομη ομως!

    • Το είχα ψηλολιωσει το lyric video του nicky burne, θυμάμαι, και ηλπιζα κι εγώ να περάσει αν και live ηταν καπως αδύναμος.
      Προτιμώ χιλιες φορές να βλέπω συμμετοχές όπως αυτήν της Ιρλανδίας φέτος στον τελικο παρά ανώμαλες κι ανώμαλους να γκαριζουν να χαϊδευονται και να προσβάλλουν με κάθε αηδιαστικό τροπο την αισθητική μας πρωτίστως και τη νοημοσύνη μας δευτερευόντως. Τι κι αν τα λένε σαχλα και generic.. μήπως με τα διεστραμμένα πάει μπροστά ο διαγωνισμός;

      • εγω πάλι λατρευα τον nicky και τους westlife απο τα εφηβικα τα χρόνια!!οποτε οταν εμαθα οτι θα παει με την ιρλανδια ειχα κατενθουσιαστεί!το synlight μου αρεσε απιστευτα και ακόμη δν εχω καταλάβει πως δν προκριθηκε!ενα ακόμη ανεξηγητο της γιουροβίζιον..οσον αφορα την τελικη εμφάνιση ηταν κάπως απλή αλλα θεωρω οτι αξιζε να βρισκεται με αξιωσεις στον τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ