EBU: Συνάντηση της EBU με την Κρατική Τηλεόραση του Ισραήλ!

Η EBU ανήρτησε στο Twitter ενημέρωση σχετικά με τη διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019.

Συγκεκριμένα, το Reference Group της EBU επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με την Κρατική Τηλεόραση του Ισραήλ ΚΑΝ, στα πλαίσια κοινής συνεδρίασης με την Πορτογαλική τηλεόραση RTP, στα κεντρικά γραφεία της EBU στη Γενεύη. Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί ένα θετικό βήμα στην ανάθεση της διοργάνωσης του 2019 στο Ισραήλ.

Στη συνάντηση της EBU με την τηλεόραση του Ισραήλ συζητήθηκαν τα ορόσημα κλειδιά του επόμενου διαγωνισμού και φαίνεται ότι όλα βαίνουν βάσει προγράμματος.

Η ανακοίνωση της EBU αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο προγραμματισμός για το 2019 έχει ξεκινήσει και, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η απόφαση για το ποια πόλη θα αναλάβει τη διοργάνωση θα γίνει με τη διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων. Η πόλη που θα αναλάβει τη διοργάνωση θα ανακοινωθεί μαζί με τις ημερομηνίες του Διαγωνισμού, έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Είναι λοιπόν σαφές ότι η EBU ήρε όλα τα προσκόμματα ώστε να διασφαλίσει ότι το Ισραήλ θα διοργανώσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού 2019 με απόλυτη ομαλότητα.

Το προσωρινό λογότυπο του επόμενου Διαγωνισμού φαίνεται στην αρχή του παρόντος άρθρου, έως ότου αποφασισθεί ποια πόλη θα αναλάβει τη διοργάνωση. Εντούτοις, και μόνο η δημοσιοποίησή του ενισχύει την πεποίθηση ότι το Ισραήλ πράγματι θα αναλάβει να διοργανώσει τη Eurovision 2019.

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ