ΕΛΛΑΔΑ: Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες του Victor Vernicos για τη Eurovision 2023!

Κι ενώ ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη δημοσιοποίηση και των υπόλοιπων συμμετοχών της Eurovision 2023, ανάμεσά τους και της Ελληνικής με την συναισθηματική μπαλάντα “What They Say” που ερμηνεύει ο Victor Vernicos, η προετοιμασία της από την ΕΡΤ κα την Panik Records συνεχίζεται εντατικά ώστε να κατατεθεί εντός της προθεσμίας της EBU.

Η ημερομηνία και ο τρόπος που το video clip της Ελληνικής συμμετοχής θα δοθεί στη δημοσιότητα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

UPDATE:

Μετά την ασύλληπτη τραγωδία που συγκλονίζει όλη την Ελλάδα ήταν εύλογο να πάρει αναβολή η δημοσιοποίηση του video clip του τραγουδιού μας. Τόσο το video clip που σκηνοθέτησαν οι Pickcodes όσο και η επίσημη φωτογράφηση του εκπροσώπου μας είχαν ολοκληρωθεί από πολύ πιο πριν, ενώ απέμεναν οι τελευταίες λεπτομέρειες όπως η εισαγωγική καρτ-ποσταλ για το BBC και τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση του φακέλου της Ελληνικής συμμετοχής.

Η επίσημη φωτογράφηση του 16χρονου Victor Vernicos έγινε από τον Νίκο Ζήκο και φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν στη photo gallery της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού Eurovision.tv.

  

Παραμένετε στο ogaegreece.com όπου και φέτος ακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις για την Ελληνική συμμετοχή με εγκυρότητα και αξιοπιστία.

Για να μαθαίνετε ό,τι συμβαίνει στη Eurovision ακολουθήστε μας στο Facebook, στο Instagram, στο TikTok, στο Twitter και στο YouTube.

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλη επιτυχία ένα νέο παιδί 16 χρόνων με μια δική του σύνθεση θα προσπαθήσει να πλασαριστεί σε ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ στον κόσμο.Ολα καλα το μόνο που θέλουμε είναι να έχει μια πολύ καλή εικόνα αλλά και επίσης το τραγούδι του να έχει αρχή μέση και τέλος να μπορεί να τραγουδιστει ρε αδέρφια. Ότι ακούσαμε στο μονολεπτο ηχητικό ,δυστυχώς δεν βγάλουμε άκρη εκτός από την νιότη του την ομορφιά του.

  2. Δεν έχει κανείς ενημέρωση εκεί στον ogae για το πότε θ’ ακούσουμε εν τέλη το τραγούδι; Υπάρχει όντως καταληκτική ημερομηνία και είναι η 12η Μαρτίου ή όχι; Τι γίνεται;

    • Η καταληκτική ημερομηνία αφορά την υποβολή του φακέλου στην EBU. Αρκετές χώρες κάθε χρόνο κυκλοφορούν τα τραγούδια τους και μετά την καταληκτική ημερομηνία. Η αναβολή της κυκλοφορίας του δικού μας τραγουδιού έχει να κάνει με το τραγικό συμβάν. Η Eurovision κάνει πίσω τέτοιες στιγμές. Υπομονή, πλησιάζει η ώρα που θα το ακούσουμε.

  3. Καλή επιτυχία στον Βίκτωρα!!! Φαίνεται εξαιρετικό παιδί και με πολλές δυνατότητες!!! Μήπως γνωρίζουμε ποια θα είναι η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του κομματιού; Ευχαριστώ.

  4. Μακάρι το τραγούδι μετα την δημοσιοποίηση του να καταφέρει να ανέβει στα στοιχήματα καθώς σαν χώρα έχουμε κολλήσει στις τελευταίες θέσεις φταίει και για αυτό το snippet που είχε αφήσει ο Βερνίκος να διαρρεύσει λίγο μετά την ανακοίνωση του ονόματος του ως εκπρόσωπος της χώρας που δυστυχώς δεν ενθουσίασε .

  5. Victor. “κατακτητής, νικητής”. Καλή εμφάνιση να έχει σε εικόνα και ήχο και θα τα πάει πολύ καλά. 😉

    • Επιτέλους, κ έλεγα μόνο εγώ το βλέπω. Βαλ’του εκεί ένα εμπριμπε όπως όλα τα 16χρονα, να φωτίσει.

  6. Ημουν στην επιτροπή κοινού. Το τραγούδι είναι εξαιρετικό εννοείται πως το ψήφισα και χαίρομαι πολύ που θα μας εκπροσωπήσει. Ανυπομονω να το ξανακουσω!!!

  7. Ολόκληρο το τρίλεπτο demo εχει διαρρευσει στο Vimeo..τι περιμενουν εκει στην ΕΡΤ και δεν βγαζουν το κανονικο?

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ