?? ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι φιναλίστ του εθνικού τελικού! [poll]

Η Ουκρανία θα επιλέξει το προσεχές Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, τον 16ο εκπρόσωπό της στον διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ. 6 καλλιτέχνες κατάφεραν μετά από δύο ημιτελικούς να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στους δύο ημιτελικούς στα παρακάτω λινκ:
Οι 6 φιναλίστ του μεγάλου τελικού είναι οι εξής:
  1. Krutь – “99”
  2. Go-A – “Solovey”
  3. Jerry Heil – “Vegan
  4. Tvorchi – “Bonfire
  5. Khayat – “Call for Love
  6. David Axelrod – “Horizon”

Ποιος θα είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της Ουκρανίας; Πείτε μας ποιο από τα 6 τραγούδια είναι το αγαπημένο σας!

ΨΗΦΙΣΤΕ στο poll του OGAE Greece!

Ποιο τραγούδι του εθνικού τελικού της Ουκρανίας προτιμάτε; /Which Vidbir 2020 song do you like the most?

Για όλα τα νέα της Ουκρανικής συμμετοχής στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πραγματικά πολύ υψηλού επιπέδου τελικός!!! 99 solovey και call for love μπορούν και τα 3 να πάνε πολύ καλά στην Eurovision! Με μια μικρή προτίμηση στο call for love! Γενικά η Ουκρανία σχεδόν πάντα στέλνει προσεγμένες συμμετοχές με καλό stsging

    • Διαφωνώ, το επίπεδο δεν είναι υψηλό. Το ότι αναφέρετε το φαιδρό Call for Love ως φαβορί αυτό καταδεικνύει.

  2. Η επιτροπή στην Ουκρανία έχει κάνει ΚΑΚΙΣΤΗ δουλειά. Λαϊκίζοντας σφόδρα, προμοτάρει ανοησίες απλά γιατί γνωρίζει ότι θα αρέσουν στον κόσμο. Και έτσι βλέπουμε στον τελικό τη γελοιότητα Vegan (που όχι μόνο σήμερα θα ήταν παιδιάστικη ακόμα και για τη Eurovision Junior, αλλά η κοπέλα ήταν φάλτσα σε όλο το τραγούδι) και τον άφωνο χλιμίτζουρα Khayat με τα αγγλικά με ουκρανική προφορά, σαν αλλοδαπός μπράβος σε συνοικιακό μπαρ μέσα δεκαετίας του ’90.
    Δεν είναι όμως αυτή η δουλειά μίας επιτροπής ειδικών. Δουλειά της είναι να λέει ευθαρσώς τη γνώμη της, ακόμα και αν δεν αρέσει στο πόπολο.

  3. Όπως βλέπεις και στο πολ αυτό είναι πρώτο οπότε δεν είμαι μόνο εγώ που έχω αυτή την άποψη! Και το ότι το χαρακτηρίζεις φαιρδο ειναι τουλάχιστον υπερβολικό! Οι Ουκρανοί έχουν 3 τραγούδια από τα 6 που μπορεί να μπουν άνετα δεκαδα και αυτό δεν το θεωρώ κακό επίπεδο! Και το call for love είναι ένα σύγχρονο τραγούδι αν εσύ ότι σύγχρονο το θεωρεις φαιδρο τότε είναι δικό σου πρόβλημα!

    • Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία μπάφα που αρέσει στους eurofan. Το ότι ο τύπος δεν έχει τη φωνή να βγάλει τις νότες στα ρεφραίν δεν σου είναι προφανές;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ