?? ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Οι υποψήφιοι του εθνικού τελικού!

Το Yevrobachennia Natsionalnyi Vidbir ή αλλιώς Vidbir, o εθνικός τελικός της Ουκρανίας, διοργανώνεται και φέτος για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Το Palace of Culture στο Κίεβο, θα φιλοξενήσει τόσο τους δύο ημιτελικούς στις 8 και 15 Φεβρουαρίου, όσο και τον μεγάλο τελικό στις 22. Δεκαέξι τραγούδια μοιρασμένα στους δύο ημιτελικούς θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Το αποτέλεσμα θα κριθεί κατά 50% από το τηλεοπτικό κοινό και κατά 50% από την κριτική επιτροπή. Μέλη της για φέτος είναι οι Andriy Danylko – Verka Serduchka (Ουκρανία 2007), Tina Karol (Ουκρανία 2006) και ο Vitaliy Drozdov.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες όπως αυτοί ανακοινώθηκαν σήμερα είναι οι εξής:
  1. Assol
  2. CLOUDLESS
  3. David Axelrod
  4. Elina Ivashchenko
  5. FO SHO
  6. GARNA
  7. GIO
  8. Go-A
  9. Jerry Heil
  10. Katya Chilly
  11. KHAYAT
  12. KRUTЬ
  13. MOONZOO feat. F.M.F. Sure
  14. [О]
  15. Oleksandr Poriadynskyi
  16. TVORCHI

Παρουσιαστής των τριών σόου θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Serhiy Prytula, ενώ οι φορείς STB & UA:First θα συνεργαστούν για άλλη μια χρονιά για την παραγωγή του εθνικού τελικού.

Μετά το περσινό φιάσκο, με την απόσυρση της χώρας από τον διαγωνισμό, θεσπίστηκε νέος κανονισμός ο οποίος δίνει δυνατότητα συμμετοχής στο Vidbir, μόνο σε όσους πολίτες δεν έχουν επισκεφθεί τόσο την Ρωσία όσο και την περιοχή της Κριμέας από το 2014 ως σήμερα και δεν σχεδιάζουν να το κάνουν τουλάχιστον μέχρι την διεξαγωγή της Eurovision. H “άβολη ερώτηση” της Jamala (Ουκρανία 2016, νικήτρια) όντας μέλος της κριτικής επιτροπής που οδήγησε στον αποκλεισμό της Maruv, καθώς και η απειλή του ιδιωτικού STB να αποσύρει την οικονομική του στήριξη σε περίπτωση που επαναληφθεί η περσινή κατάσταση, οδήγησε τους υπεύθυνους στην θέσπιση αυτού του κανονισμού για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

H Maruv θα αποτελούσε την 16η συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό, με πολλούς φαν να την θεωρούν φαβορί για την πρώτη δεκάδα. Τέλος, η Ουκρανία μαζί με την Αυστραλία αποτελούν τις μοναδικές χώρες που προκρίνονται κάθε χρονιά στον μεγάλο τελικό!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE GREECE για όλα τα νέα σχετικά με την επιλογή εκπροσώπου της Ουκρανίας στη Eurovision 2020!

[Πηγή/Φωτογραφία: STB UA]

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγνωστοι χωρις ιδιαιτερη καριερα απο το γεγονος οτι ολοι αυτοι δεν εχουν διασυνδεσεις με την Ρωσια… Λιγα πραγματα περιμενουμε φετος..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ