?? ΡΩΣΙΑ: Ακούστε το “Uno” των Little Big!

Δόθηκε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η φετινή συμμετοχή της Ρωσίας για το Ρότερνταμ! Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Uno” και όπως ήδη γνωρίζετε από παλαιό μας άρθρο ερμηνευτές του τραγουδιού είναι το Rave συγκρότημα Little Big. Η επιλογή τόσο του συγκροτήματος όσο και του τραγουδιού έγινε από τον υπεύθυνο φορέα της Ρωσίας που φέτος είναι το Channel 1, με εσωτερική επιλογή.

Oι LITTLE BIG

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2013 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Ilya Ilich Prusikin, Sergey Gokk Makarov, Anton Lissov και η Sonya Tayurskaya. Η μπάντα αυτοαποκαλείται ως μία σατιρική συνεργασία τέχνης, η οποία βασίζεται όχι μόνο στη μουσική της αλλά και στα show! Όλα τα video γίνονται υπό την καθοδήγηση της συνιδρυτή του συγκροτήματος Alina Pasok ενώ το ίδιο το συγκρότημα επιμελείται και αναλαμβάνει την παραγωγή τους. Το ύφος της μουσικής του συγκροτήματος είναι Punk/pop/Rave αλλά πολύ επισημαίνουν  ότι ενώ ο Little Big έχει μια δική του ταυτότητα, εκθέτουν επίσης τον ακροατή στα ρωσικά λαϊκά τραγούδια και στη ρωσική κουλτούρα. Η μπάντα επηρεάστηκε από μια ποικιλία μουσικών:  Cannibal Corpse,  NOFX,  Red Hot Chili Peppers,  Rammstein και από τους The Prodigy στους Mozart και Vivaldi.

Η Ρωσία κληρώθηκε να συμμετάσχει στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 12 Μαΐου.

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή των Little Big;

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2020!

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Ρωσίας στη Eurovision 2020; / How do you rate the Russian entry in Eurovision 2020?

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ρωσίας στη Eurovision 2020!


Η Ρωσία στη Eurovision

Russian flag on a flag pole gif animation

  • Πρώτη συμμετοχή: 1994
  • Συμμετοχές ως 2019: 22
  • Παρουσίες στον Τελικό: 21
  • Νίκες: 1 (2008 «Believe» – Dima Bilan)
  • Τελευταία θέση: 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι ειναι αυτο θεε μ;τι πηραν οι ρωσοι κ τους επελεξαν αυτους κ κυριως αυτο το τραγουδι που ειναι ΓΕΛΟΙΟ Κ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ.δεν μπορω να φανταστω ανθρωπο που να λατρεψει η εστω να συμπαθησει αυτο το αθλιο τραγουδι.καμια απολυτως συγκριση με ισλανδια κ λιθουανια.καλο αποκλεισμο Ρωσια μου.

    • Μακαρι φιλε μου τετοια τραγουδια σαν τις βουλγαριας ανεβαζουν τον διαγωνισμο στα ματια του απλου τηλεθεατη.οταν εμεις στελνουνε supergirl κ this is love αλλες χωρες πιο φτωχες απο την ελλαδα οπως βουλγαρια,ρουμανια στελνουν αριστουργηματα.εμεις θελουμε βλεπεις ανακυκλωσιμους τυπους που πηραν εργολαβια το διαγωνισμο.

  2. Σε κλίμα θρησκευτικής κατανυξης αναφωνω:ο Χριστός, η μάνα του και οι 10 λεπροί αντάμα…

  3. Τωρα εξηγειται γτ αργησαν να το δωσουν στην δημοσιοτητα.Ντρεπονταν οι ανθρωποι.

  4. Δεν είχα σκοπό να βαθμολογήσω κανένα με κάτω από 5, σεβόμενος την δουλειά των καλλιτεχνών που σίγουρα αξίζει έστω κάτι όσο μέτρια και αν είναι η δουλειά τους αλλά αυτό με ξεπερνάει. Είναι πραγματικά μόνο για τα καρναβάλια ένα τέτοιο τραγούδι. Η φωνή τηε κοπέλας άκρως εκνευριστική και έχοντας ακούσει το χυδαίο παλιό τους τραγούδι, οι φωνές τους και η όλη η αισθητική μου το θυμίζουν και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

  5. Πραγματικά ένα πράγμα θέλω να πω… Εάν αυτό που μόλις άκουσα περάσει στον τελικό από τον 1ο ημιτελικό που ως γνωστόν τυγχάνει και ο πιο “δύσκολος”, τότε πραγματικά είναι για φτύσιμο και το televoting και οι επιτροπές… Νομίζω αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να γίνει κατανοητή και η άποψή μου για τη συγκεκριμένη συμμετοχή… 🙂

  6. Κάτι έχουν στο μυαλό τους οι Ρώσοι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Μήπως έχουν πληροφορίες εκ των έσω ότι δεν θα διεξαχθεί φέτος η Eurovision και δεν μπορούν να το αποκαλύψουν ακόμη και στείλαν κάτι έτσι για τα μάτια του κόσμου; Είπαμε ότι κούρασαν οι “φιλειρηνικές” μπαλάντες αλλά αυτοί το πήγαν στο άλλο άκρο. Μάλλον κάθε αρχή δεκαετίας τους πιάνει, γι αυτό το 2010 στείλαν το Lost and Forgotten το οποιο ήταν joke entry που κανείς δεν κατάλαβε, το οποιο βέβαια τερμάτισε και 11ο, χάρη στο televoting. Επί σκηνής φαντάζομαι οτι θα γίνει ένα μεγάλο πάρτυ, και φαντάζομαι πολλά κομφετί.
    Από τις επιτροπές θα φάει μαύρο ξεγυρισμένο, μόνο από Λευκορωσία και Αζερμπαϊτζάν θα πάρει κάποιους πόντους. Στο televoting δεν ξέρω τι θα γινει. Μπορεί να βγεί πρώτο μπορεί και τελευταίο. Δεν θα ήθελα να ακούσω την καραμέλα “η Ρωσία ό,τι και να στείλει θα την ψηφίσει η ρωσική διασπορά και θα περάσει” γιατί έχει ξεπεραστεί από τα ίδια τα γεγονότα, θυμίζω Ρωσία 2018, εκτός τελικού και μάλιστα ακόμα και στο televoting 11η (15η στο σύνολο στον ημιτελικό). Αν ψηφιστεί μαζικά πάει να πεί ότι άρεσε, αν δεν αρέσει δεν θα το ψηφίσει ούτε η διασπορά. Έχουμε παραδείγματα από joke entries που πήγαν εξαιρετικά καλά (Ουκρανία 2007, με 100% televoting τότε βέβαια, Ρωσία 2012) αλλά κ άλλες που πάτωσαν (π.χ Ιρλανδία 2008). Δεν ξέρω τι θα γίνει πραγματικά. Για κάποιον λόγο μου θύμισε κάπως, σαν στήσιμο πιο πολύ, το Ισραήλ 2012, το οποίο Ισραήλ είχε βγει 9ο(!!!!) στις επιτροπες και 16ο στο κοινό και γι αυτό αποκλείστηκε. Εδώ δεν θα παιχθεί κάτι τέτοιο, ΑΝ η Ρωσια προκριθεί αυτό θα είναι λόγω televoting και μόνο
    Σίγουρα αν του χρόνου γιορτάσουμε κανονικά τις Απόκριες θα είναι στις playlists όλων των καρναβαλιών, και θα παιξει πολυ και σε παιδικά πάρτυ σε όλη την Ευρώπη αν μη τι άλλο
    Καλή επιτυχία Ρωσία!
    (Φυσικά του έβαλα τον πιο χαμηλό βαθμό φέτος, μπορεί να πάει πολύ καλά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό τραγούδι, trash είναι)

  7. Όποτε μιλάω με άτομα που δεν ασχολούνται με γιουροβιζιον και την παρακολουθούν μόνο τη βραδιά του τελικού, τέτοια κομμάτια ζητάνε και λένε το κλασσικό “χάλασε η γιουροβιζιον-που είναι η εποχή της καλομοίρας και του ζιμπεν-ζιμπεν-αι λουλου”. Οπότε έξυπνη κίνηση από τη Ρωσία, θα είναι αρκετά ψηλά στο κοινό θεωρώ. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε μειοψηφία εμείς οι γιουροφανς. Επίσης Μολδαβία 2017 και Ρουμανία 2017 (δεν νομίζω κανένας γιουροφαν να πίστευε ότι θα ήταν τοπ5 στο κοινό). Αυτά από μένα.

  8. Ιδου το #1 του φετινου televoting!
    Τα σπασε. Με πηγε στην παλια Eurovision, τωρα οι επιτροπες εχουν στραγγισει ολη την πλακα που ειχε.
    Μπραβο Ρωσια, δειξε τις μπ*λες σου στις επιτροπες xD

  9. Μ’αρέσει που νομίζετε ότι θα αποκλειστεί κι όλας. Προσωπικά χίλιες φορές να στέλνει τέτοιες συμμετοχές η Ρωσία παρά αυτές τις ανοστες μπαλάντες. Από τον ημιτελικό δεν τίθεται θέμα για το αν θα περάσει, ναι είναι η Ρωσία και ξεκινάει με +30 στο κοινό τουλάχιστον κάθε χρόνο. Εδώ το 2018 που ήταν μια τραγωδία live πάλι κατάφερε να είναι σχεδόν 10αδα στο κοινό. Οι επιτροπές δεν πρόκειται να το βγάλουν τελευταίο όπως δεν έβγαλαν και την Ισλανδία πέρσυ, παρότι ήσασταν όλοι σίγουροι. Στον τελικό είναι σχεδόν σίγουρο το τοπ 15 για τοπ 10 δεν ξέρω

  10. Είναι ξεκάθαρα μια τρολ συμμετοχή
    Και είναι τόσο τρολ που θα κάνει το κοινό να τη λατρέψει

  11. Πω πω, για καρτουν γράψανε μουσική; Μα η φωνή της είναι για να ντουμπλάρει τον Chip and Dale! Πω πω, καρακιτσαρία!

  12. Μην λετε χαζομαρες οτι θα σχισει στο κοινο,το κοινο οκ αρεσκεται σε δυο τρια χαρουμενα αλλα αυτο δεν ειναι χαρουμενο αυτο ειναι μια ηλιθιοτητα,ξεπερναει κ την ηλιθιοτητα του μαυροβουνιου το 2017.
    Φυσικα θα περασει στο τελικο μονο κ μονο επειδη ειναι η Ρωσια κ θα εχει την υποστηριξη των γειτονικων κριτικων επιτροπων που ολοι ξερουμε πως ψηφιζουν (2018 Σουηδια 2η θεση),οι κριτικες επιτροπες θα το περασουν στο τελικο οσο για το κοινο δεν νομιζω να τους καθισει καλα ολη αυτη η παρωδια τραγουδιου.

  13. Μακάρι ο φετινός διαγωνισμός να ακυρωθεί λογο του ιού
    Μιλάμε για τον χειρότερο διαγωνισμό που έχει υπάρξει
    Παρτε τα φαβορί με την Σειρά το ενα πιο παράλυτο απο το άλλο
    Πωσ κατάντησε έτσι ο διαγωνισμός πραγματικά είναι κρίμα
    Μιλάμε για κωμωδία ο διαγωνισμός

  14. Κρίμα κρίμα μια χώρα σαν τη Ρωσία να στέλνει αυτον τον εμετό. Αυτόματα στον πάτο. Δυστυχώς ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα περάσει καθαρά για τον λόγο ότι είναι Ρωσία.

    Προσωπικά εύχομαι καλό αποκλεισμο.

  15. Εγώ το διασκέδασα παντός !!! Δεν υπάρχει φαβορί φέτος αν και για μένα η Λιθουανία είναι μακραν ότι καλύτερο, από εκεί και έπειτα : Ελλάδα ,Νορβηγία ,Ολλανδία ,άντε και του χρόνου με υγεία

  16. Η βρεφική χαρά των Ρώσων κάνει την Στεφανία να ακούγεται σαν έντεχνη τραγουδίστρια. Πονέσανε τ αυτιά μου, κυριολεκτικά όμως…

  17. Είναι καλούτσικο. Όχι για να βγει πρώτο, αλλά θα παίξει τοπ5 οπωσδήποτε. Ρωσία είναι αυτή άλλωστε.

  18. Απλά υπέροχο εάν το παρουσιάσουν με έμπνευση θα είναι η έκπληξη της Γιουροβίζιον η Λιθουανία τι έχει. Ούτε αισθητική έχει ούτε εμπνευσμένο είναι τι καινούργιο έχει αντιγραφή και μόνο αντιγραφή. η χορογραφία η μόνο η ψεύτικη κοτσίδα 2016 και τα μούσια της υπέροχης κοντσιτα. Α η Λόρεν από την νίκη της το 2012 θέλετε και στοιχεία αντιγραφής θα το διαπιστώσετε και εσείς στην σκηνή της Γιουροβίζιον καλή επιτυχία Ρωσία μας χρειάζεται και η χαρά και η έμπνευση σας για φέτος στην Γιουροβίζιον ?????

    • Προσεχε τι λες κοριτσι μ προσεχε λιγο,η κοντσιτα ειχε ενα πολυ ομορφο τραγουδι.δεν σε παρεξηγω εισαι κ εσυ ενας απ τους ανθρωπακους της ελλαδιτσας που ποτε δεν την συμπαθησαν,μεναν στο μουσι.κ για πες μας εσυ τι προτοτυπο κ τι αισθητικη εχει η ρωσια φετος;που μας εβγαλες ακυρη την λιθουανια.η χαζομαρα κ η κουφαμαρα ζει κ βασιλευει στην χωρα μας

  19. όλα θα κριθούν στη σκηνή..για εμένα νικητήριο δεν υπάρχει από τώρα σε καμία περίπτωση..θα ήθελα νικήτρια τη Λιθουανία..ας κερδίσει χώρα που δεν έχει διοργανώσει ποτέ..
    όσο για τη Ρωσία είμαι περίεργος να δω πως θα αποδοθεί live..στο κοινό πιστεύω θα πάει καλά!!

  20. Yπέροχο ,το διασκέδασα πραγματικά !!! Η Ρωσία ανακάλυψε τι ζητάει ο κόσμος πλέον από τους βαρετούς διαγωνισμούς της τελευταίας 10τιας.
    Να ο λόγος για τις ψηλες βαθμολογιες της Μολδαβίας των περασμένων ετων, νικης toy και 2η fuego ,κλπ ο κόσμος θελει να διασκεδασει, του λειπει ο διαγωνισμος όπως παλιά. Εννοείται πρωτιά στο τελικό του televoting και σε συνδιασμό με τις συμμαχικές ψηφους των επιτροπών θα φθασει τοπ3 γιατι όχι 1ο.

  21. Του έβαλα 10 !!!!

    Δις.ιζ.κλάσικ.γιουροβίζιον. ? Δεν είναι τρολ. Είναι γιουρο-πανδαισία.

    Έξω οι σοβαροφανείς “κριτικές” επιτροπές.

    top5.-

  22. Πέτρο δεν έγραψα κάτι αρνητικό για την κοντσιτα το 2014. ήταν η καλύτερη περφορμας παρουσία καί γι’αυτό το λόγο και νίκησε η Λιθουανία τη περφομαρς
    παρουσία έχει η Ρωσία παρουσιάζει την δικιά της παράσταση για φέτος. Και έχει όλο το πακέτο για να τα πάει περίφημα ( καλό είναι όταν απευθύνεσαι επί προσωπικού να γράφεις λίγο προσεκτικά γιατί εκτιθεσαι και διαβάζεται το άρθρο σου όχι μόνο από εμένα καλή συνέχεια καλή επιτυχία στην Γιουροβίζιον αν τελικά πάνε όλα καλά θα ξέρουμε στα μέσα Απριλίου ???????

  23. Όσο για την γειτονιά την Βουλγαρία παραπέμπει σε ανθρώπους με παρεσθεισεις δεν θα θελα τα παιδιά μου να λειτουργούν με τέτοια μουσικά πρότυπα

  24. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ EUROVISION. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ.

  25. Μαθε να γραφεις δεν καταλαβαινει κανεις τιποτα ετσι οπως γραφεις,μπορει να ειναι ασχετοι απο μουσικη τα παιδια εδω μεσα αλλα εσυ εκτος απο ασχετη ουτε να γραψεις δεν μπορεις

  26. Εμένα μου αρέσει!!
    Και για να τρολαρεις θέλεις την απαραίτητη εμπειρία και αισθητική και στα παιδιά εδώ φαίνεται ότι τους βγαίνει αβίαστα.
    Uno, dos,quatro! ??

  27. Πάντα η ευκολία και η ανοησία είχε το κοινό της. Το ίδιο κοινό που θεωρεί αστείες και γελάει με τις παρωχημένες καφρίλες του Σεφερλή. Δεν θα με πείραζε η ανάλαφρη και χαβαλεδιάρικη διάθεση, αν υπήρχαν δύο προϋποθέσεις. Ένα στοιχειωδώς υπαρκτό τραγούδι και μία σύγχρονη προσέγγιση στο χιούμορ. Αυτό εδώ αφενός είναι μία ξεπατικωτούρα από πολλά άλλα πράγματα του είδους, εντελώς άτεχνα δοσμένα, αφετέρου παλιακό ως χιούμορ. Αυτό είναι πια 50 χρόνια πίσω μας. Και ούτε καν με την νοσταλγική retro έννοια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ