?? ΣΕΡΒΙΑ: Με τις Hurricane στο Ρότερνταμ!

Το γυναικείο συγκρότημα «Hurricane» – Instagram / hurricane_official

Ο τελικός του Beovizija 2020 ολοκληρώθηκε, πριν από λίγο, στο Βελιγράδι και την πρώτη θέση πήρε το τραγούδι «Hasta La Vista», με ερμηνεύτριες τις Hurricane, και έτσι θα εκπροσωπήσει τη Σερβία στη Eurovision, η οποία θα γίνει τον Μάιο, στο Ρότερνταμ.

https://www.instagram.com/p/B9K8hOXpgOv/?utm_source=ig_web_copy_link

Συγκεκριμένα, 12 τραγούδια, που πέρασαν τον σκόπελο του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού, διαγωνίστηκαν και ήταν τα εξής:

  • Milan Bujaković feat. Olivera Popović – «Niti»
  • Hurricane – «Hasta La Vista»
  • Neda Ukraden – «Bomba»
  • Andrija Jo – «Oči Meduze»
  • Igor Simić – «Ples Za Rastanak»
  • Thea Devy – «Sudnji Dan»
  • EJO – «Trag»
  • LIFT – «Samo Mi Kaži»
  • Ana Milenković – «Tajna»
  • Naiva – «Baš, Baš»
  • Marko Marković – «Kolači»
  • Bane Mojićević – «Cvet Sa Prokletija»

Το αποτέλεσμα έκρινε τόσο κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό εξ ημισείας.

Ειδικότερα, μετά την ψήφο των πέντε κριτών προηγούνταν οι Hurricane με το «Hasta La Vista» και ακολουθούσε ο Igor Simić με το «Ples Za Rastanak».

Το κοινό έδωσε μόλις 4 βαθμούς στον Igor Simić με το «Ples Za Rastanak» και το 12άρι πήγε στις Hurricane και το «Hasta La Vista».

Οικοδεσπότες του τελικού του Beovizija 2020 ήταν ο Jovan Radomir και η Dragana Kosjerina. Μαζί τους θα είναι η Kristina Radenković και ο Stefan Popović, οι οποίοι βρίσκονταν στο Green Room.

Υπενθυμίζεται ότι η Σερβία θα συμμετάσχει στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision, που θα γίνει στις 14 Μαΐου και, μάλιστα, στο πρώτο μισό (θέσεις εμφάνισης: 1-9) της βραδιάς.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Σερβίας στη Eurovision 2020; / How do you rate the Serbian entry in Eurovision 2020?

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. YESSSSSSSSS είναι απόλυτα ενθουσιασμένος με αυτό το τραγούδι το αγαπώ !!!

    Υ.Γ μόνος μου ? ?

  2. Τι σαβούρα και τρασιλα θεέ μου, η Σερβία απ’ το 2013 και μετά με απογοητεύει. Επίσης έλλειψη υαλουρονικού παρατηρείται στην αγορά της Σερβίας διότι το προμηθεύτηκαν όλο οι ερμηνεύτριες του γκρουπ, την κοπέλα που είχαν στείλει το ’16 τρόμαξα να τη γνωρίσω. 2points από εμένα!

  3. ΘΕΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΟΧΙ Η ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ Η JUNIOR ΜΕ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΧΑΧΑ

    • ΑΣΕ ρε έξυπνες εσύ!!! Η δική μας είναι ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΥΚΛΑΡΑ
      ΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΑ… Τ-Ε-Ρ-Α-Τ-Α!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ “ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΘΕΝΙΑΣ!!;

  4. Tι Hasta la vista, αυτό είναι Hasta… να πάνε. Περίμενα κάποιο up tempo, επειδή πήξαμε στις μπαλάντες, αλλά αυτό είναι πραγματικά χάλια. Πιθανότατα αποκλεισμός… ειδικά αν έχουν και τέτοια παρουσίαση.

    • ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ Κ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ? ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ. ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ. ΟΙ ΣΕΡΒΕΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΚΙΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ EUROVISION ΟΧΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΤΙΛΝΤΑ.

  5. Δεν είσαι μόνος Νίκο, χαιρετίσματα από το Βελιγράδι! Στέλνουμε το καλύτερο τραγούδι στο Ρότερνταμ! ?

  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΤ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΚΑΨΤΕ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ!!!

  7. Πανφθηνο, ξεπερασμενο, μεσα στη σιλικονη οι κυριες. Οι επιτροπες θα το βουλιαξουν.

    Επισης, το ρεφρεν μπορω ανετα να το ακουσω στη σκηνη της Eurovision στην Αθηνα το 2006.

  8. Τρομερά τριτοδεύτερο, από όλες τις απόψεις. Ειδικά οι ίδιες που είναι λες και έχουν κάνει 10 πλαστικές και με αυτό το ντύσιμο… απλά όχι για εμένα.

  9. Είχα χρόνια να νιώσω την Ευρώπη ενθουσιασμένη με γυφτοποπ. Φοβάμαι ότι μάλλον δεν ξέρουμε τι θέλουμε και σε μια χρόνια μέτριων τραγουδιών δίνουμε σημασία σε καρικατούρες, γοφούς, φουσκωμένα χείλη και πρόγραμμα φτηνομάγαζων εθνικής οδού και διατηρούμε μια ελπίδα για την πορεία αυτού του διαγωνισμού. Πραγματικά λυπάμαι τη Sanja Vučić σε όλο αυτό, που μετά από την τραγουδάρα το 2016, κατρακύλησε σε τούτο εδώ.

  10. Turbofolk στη Γιουροβίζιον 2020 το θεωρώ λίγο άκαιρο. Και μέτριο του είδους μάλιστα. Οι φωνές των 2 ξανθών δεν μου αρέσουν και ενδυματολογικά και χορογραφικά παρατηρώ επιρροές από Fuego. Στο κοινό των Βαλκανίων κάτι θα τσιμπήσει, στις επιτροπές και στις υπόλοιπες χώρες πολύ αμφιβάλλω. Τελικό ίσως το δούμε αλλά χαμηλά στην κατάταξη.

    • Κοινό των Βαλκανίων είστε και εσείς. Απλά βρίσκεστε στην κομπλεξική μεριά…

  11. Οι ίδιοι που εκστασιάζονται με το δικός μας τσιφτετελοποπάκι, ξινίζουν με τη συμμετοχή της Σερβίας γιατί είναι, λέει, “φθηνή” και όχι αρκούντως ποιοτική. Γεωργουσόπουλοί μου εσείς…

    • Καμιά σχέση όμως. Απλά θες με κάθε τρόπο να κράξεις την ελληνική συμμετοχή.

      • Αν κάνεις μία βόλτα στα ξένα site θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει καμία ανάγκη το δικό μου κράξιμο.

    • Έκανα βόλτα, κράξιμο δεν τρώει, έχει αρκετές μέτριες κριτικές αλλά ούτε ένα δεν βρήκα που να το έκραξε(εκτός από αυτούς που έχουν εμπάθεια με την χώρα γενικά και αυτό φαίνεται). Επίσης σε ΟΛΑ τα reaction υπάρχει θετική αντίδραση και τους έκανε όλους να κουνηθούν. Στα τοπ όλων είναι μέσα στην δεκάδα-πεντάδα. Για ποιο κράξιμο μιλάς; Δεν έχει την υποδοχή του φαβορί αλλά σίγουρα σε γενικές γραμμές άφησε θετικές εντυπώσεις και αν μπορείς βρες μου αποδείξεις για το αντίθετο.

    • H EΡT τι έγινε φέτος? Σου τελείωσε; Σε κάλυψε λογικά ε; . Γιατί τα τελευταία χρόνια ΛΥΣΣΑΓΕΣ με την ΕΡΤ! Φέτος το βούλωσες βλέπω! Μμμμ…Φαίνεται σου αρέσει αυτή η νέα…ΕΡΤ! Γιατι αραγε!

      Εκτος ΛΟΙΠΟΝ που έχεις γίνει τραγικά γραφικός και κοινότυπος στα σχόλια σου σχεδον κάθε χρόνο με τις ελληνικές συμμέτοχες -μα κάθε χρόνο όμως τίποτε μα τίποτε δεν σε ευχαριστεί απόλυτα- μ’ αρεσει το χιουμοριστικό-ειρωνικό πνεύμα σου κιόλας, που κρίνεις και τους άλλους με ύφος χιλίων καρδινάλιων! Θα σε περιλάβω -ευγενικά πάντα- στο ανάλογο άρθρο με την ελληνική συμμετοχή! Και επισης πάλι άστοχη η σύγκριση σου του ελληνικού τραγουδιού με το αυτό εδώ!

      ΥΣ Αξεπέραστες οι κριτικές σου και οι γνώμες π,χ για το Fuego (που ακόμα δεν έχεις καταπιεί) για το Soldi πέρσι, και βεβαία για το Lost And Found των Eye Cue που εκείνο το έβρισκες φρέσκο και μοντέρνο και θα περναγε, γιατί εμείς ήμασταν προκατειλημμένοι ! (18ο σε 19 χώρες στον ημιτελικό)

  12. Τόσα χρόνια βαρελάς, τέτοιον πάτο δεν ξαναδα.

    top 6:
    Lithuania
    Iceland
    Italy
    Ukraine
    Belgium
    Romania

    bottom 6:
    Spain
    United Kingdom
    France
    Greece
    Estonia
    Serbia

  13. Πω ρε τρασιλα….Να λοιπον που για ολες τις χωρες θα ερθει η στιγμη του αποπατου.

  14. απίθανες μοναδικές και επιτέλους ζωντανια σε εναν θεσμο με μπαλαντες!!! τα κοριτσια ειναι φωνάρες κουκλάρες και τα δίνουν ολα στη σκηνη. φουρέρια * 3. θα κάνουν μεγάλο χαμό στην eurovision. καλη επιτυχια κοριτσαρες!!!!!!!!!!!! απο χθες το βραδυ δεν εχω σταματήσει να το ακουω!!!!! να στειλει και η Ελλαδα αν εχει τετοια τραγουδιστρια που να τραγουδα χωρις λαχανιασμα και να τα δινει στη σκηνη ολα. Αυτες διαγωνιστηκαν ζωντανα τραγουδώντας σε 2 διαγωνισμους για να πανε. δεν πηγανε με βυσμα απευθειας!

  15. Δέχομαι να αρέσει σε κάποιους, εγω το θεωρώ πολύ δεύτερο και εντυπωσιαζομαι με τη Vucic μετα τη ποιοτική και εξαιρετική συμμετοχή της το 2016. Οι δυτικοευρωπαιοι καταλαβαίνω να τους αρέσει γιατί δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ακούσματα και το βρίσκουν φρέσκο. Στα δικά μου αυτιά ακούγεται σα Β’ μπουζουκοβιο τραγούδι τύπου “σε ξεπερασα”. Στο televoting μπορεί να πάει καλα, οι επιτροπές λογικά θα το καταποντισουν. Κρίμα για τη Σερβία που είναι απτις αγαπημένες μου χώρες.

  16. Όποιος κάνει bachelor να σπεύσει να τις καπαρώσει από τώρα γιατί μετά τη Eurovision θα τις ζητάνε από όλα τα ανάλογα στέκια. Προτείνω στην παρουσίαση του τραγουδιού να κάνουν pole-dancing για να μεταφέρουν στο κοινό το απόλυτο κλίμα του τραγουδιού. Η Σερβία στα χειρότερά της κατά την ταπεινή μου άποψη!

    • μπες στο καναλι της eurovision να κλαψεις απ τη ζηλια. το 90% των σχολιων μιλουν μονο για σεερβια καημενε. στα δε στοιχηματα απο χθες εχουν ανεβει 3 θεσεις… αντε τραβα κλαψε για την δικια μας την βλακια. τα ιδια λεγατε για φουρειρα και σας τακτοποιησε καλα. το ιδιο θα δειτε με την σερβια φετος.

  17. Όπως έλεγε και ο “πρόεδρος” των φυλακών στους Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη, “Τι παρακμή! Τι παρακμή!”

    • Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι σαν κι εσένα που ξέρουν τι τους γίνεται.

      Όσο για το “επό δω ρε!!!”, σου το επιστρέφω.

  18. Λοιπόν για την Πολυαγαπημένη μου Σερβία…
    Βλέπω από κάποιους σχόλια: ‘Κουκλαρες’ ‘Θεαρες’ κλπ
    Είναι κάθε άλλο οι… ‘Κυρίες’… σωστές “ΤΕΡΑΤΑΡΕΣ”… ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ 2 ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ: Marko Marković- ” Kolaći” & Bane Mojićević- “Cvet za Prokletija”
    Δύο συμμετοχες με ταυτότητα και άρωμα Σερβίας και Βαλκανικής “Τρέλας” και μαγείας με ταυτότητα κιόλας και πλήρως εναρμονισμένη μουσικό στοιχειο με την παράδοση και την κουλτούρα της Χωρας και γενικώς, των Βαλκανίων. Κοινό και επιτροπή όμως, τα μαυρισαν ππυ μάλιστα, το “Kolaći” ηταν πρώτο στον πρώτο ημιτελικό και στον τελικό βρέθηκε κάπου 4-5… Δεν είναι φυσιολογική αυτή η συνέχεια, είναι Ντροπή για τομ ίδιο τους τον εαυτό που αμαύρωσαν τέτοια Διαμάντια και “εξύψωσαν” μια πλαστικουρια με ατελείωτη ηχορύπανση… ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΛΕΟΣ!!! ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΟΥΣΟΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ??? ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ “ΠΛΑΣΤΙΚΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ” ΜΟΝΤΕΛΩΝ
    ΑΙΣΧΟΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΞΥΠΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΒΛΑΚΙΕΣ. ΜΕ ΖΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ “ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ” ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΗΣ ΝΑ “ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ” ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΜΜΕΤΟ
    ΕΛΕΟΣ!!!

  19. Ένας μήνας και κάτι μετά την ακύρωση του διαγωνισμού και γυρνάω και βλέπω τόσα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή της Σερβίας
    Δεν χαιρόμαστε ποτέ πάντα αρνητικοί είμαστε σαν Λαός. Όλοι κραζατε με τις τοσες μπαλάντες και βγαίνουν τα dance τραγούδια και τα κράζετε ακόμη περισσότερο… Είναι αυτή η συμμετοχή trash και μη ποιοτική??? Ενώ η Λιθουανία ας πούμε είναι η επιτομή της ποιότητας??? Ή η Netta που κέρδισε κιόλας??? Εγώ βλέπω τρεις εντυπωσιακές γυναίκες, την φωνάρα την Sanja που είναι σαφές και δύο συμπαθητικές φωνές των Ivana και Ksenia που έχουν περιθώρια βελτιωσης… Το τραγούδι σε ξεσηκώνει και φυσικά θα μπορούσε άνετα να βάλει “φωτιά” στο stage και να μπει δεκάδα
    Ας ελπίσουμε να επιστρέψουν του χρόνου!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ