?? ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Δηλώσεις της Roxen για την ακύρωση του διαγωνισμού!

H Roxen και ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ρουμανίας TVR δημοσίευσαν δηλώσεις σχετικά με την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020 και μιλούν για τον διαγωνισμό του επόμενου έτους.

Η Roxen ευχαρίστησε όλους τους φαν και την ομάδα της, στους λογαριασμούς της των social media και ελπίζει ότι θα μπορέσουμε να την δούμε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Είμαι πολύ χαρούμενη που επιλέχθηκα να εκπροσωπώ τη Ρουμανία στην Eurovision και ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους, το κοινό, τους συνθέτες και την ομάδα που είναι πάντα μαζί μου. Με υπομονή και σωστές πληροφορίες, μπορούμε να το ξεπεράσουμε και να συνεχίσουμε όλες τις δραστηριότητές μας. Και γιατί όχι, θα σας δω στην ESC 2021. Θα συνεχίσω με την μουσική μου όλη την επόμενη χρονιά και φυσικά θα συνεχίσω να προωθώ και να τραγουδάω και τα 5 τραγούδια “Alcohol You” “Beautiful Disaster”,” Cherry Red “,” Colors “και” Storm”. Καλή υγεία σε όλους!

H επικεφαλής της ρουμανικής αποστολής, Liana Stanciu, αναφέρει ότι ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός TVR ελπίζει να κρατήσει, εν όλω ή εν μέρει, το αποτέλεσμα που έχει αποφασίσει το κοινό και η κριτική επιτροπή.

Η Ρουμανική Τηλεόραση επιθυμεί να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της, όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση και διεξαγωγή της εθνικής επιλογής για το 2020, καθώς και τους φαν της Eurovision, που υποστήριξαν και προώθησαν τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν τον διάσημο διεθνή διαγωνισμό. Η ομάδα της Eurovision θα αναλύσει τις συνέπειες των αποφάσεων που έλαβαν οι διοργανωτές και θα αξιολογήσει όλες τις επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της τήρησης, εν όλω ή εν μέρει, του αποτελέσματος που αποφάσισε το κοινό και η κριτική επιτροπή στη Ρουμανία για τη φετινή έκδοση. Τώρα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είμαστε υγιής. Και μην ξεχνάμε ότι η Eurovision έχει τη δύναμη να μας εκπλήξει!

Η Roxen θα ερμήνευε το τραγούδι “Alcohol You” στον διαγωνισμό. Περιμένουμε τις αποφάσεις της EBU, που θα ληφθούν τις επόμενες μέρες, για να δούμε αν οι καλλιτέχνες μπορούν να εκτελέσουν τα ίδια τραγούδια στον διαγωνισμό του επόμενου έτους.

Πηγή: escxtra.com

φωτογραφία: eurovision.tv

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δε μπορω να το διανοηθω αυτο που συμβαινει αληθεια… Νταξει πανω απ ολα η υγεια αλλα να ακυρωθει ενας διαγωνισμος που τοσο αγαπαμε και προφανως δεν ειχε σταματησει ποτε απο το 1956 με ξεπερναει…

  2. Κρίμα για όλους τους καλλιτέχνες
    Ειδικά όταν είσαι φαβορί κάτι τέτοιο σε πληγώνει περισσότερο!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ