?? ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ακούστε την revamp version του “Alcohol You”!

Το κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, TVR, φέτος αποφάσισε να κρατήσει τις διαδικασίες του εθνικού τελικού, μόνο για την ανάδειξη του τραγουδιού και με την Roxen, ως εκπρόσωπος της χώρας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, ερμήνευσε στον τελικό 5 υποψήφια τραγούδια ώστε να αναδειχθεί το τραγούδι,”Alcohol You“, που θα είναι η επίσημη συμμετοχή της Ρουμανίας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Πριν από λίγα λεπτά αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο Youtube, το video clip με την revamp version του “Alcohol You”, με αρκετές αλλαγές στην ενορχήστρωση αλλά και στην ερμηνεία της Roxen προς το τέλος του τραγουδιού.

Μπορείτε να ακούστε την revamp version του “Alcohol You” παρακάτω:

Η Roxen θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Alcohol you” στην σκηνή της Eurovision, στις 12 Μαΐου, στο δεύτερο μέρος του πρώτου ημιτελικού.

Πως σας φαίνεται η νέα version του “Alcohol you”;

Ψηφίστε στο Poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Ρουμανίας στη Eurovision 2020!

Πως βαθμολογείτε τη revamp version της συμμετοχής της Ρουμανίας στη Eurovision 2020; / How do you rate the revamp version of Romanian entry in Eurovision 2020?

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσπάθησαν να το κάνουν πιο Epic αλλά έχασε κάπου το συναίσθημά του. Ισως όμως έτσι, είναι πιο κοντά στα στερεότυπα. Θα ξεπεταχτεί στην κορυφή η Ρουμανία…. Μαζί με Ελβετία, Βουλγαρία, Νορβηγία, θα δώσουν τη “μάχη της μπαλάντας”. Κάποια θα χτυπήσει ακόμη και πρωτιά και κάποιες θα εξαφανιστούν…

  2. Απίστευτο έτσι το έκαναν πιο δυναμικό και το κοινό αντί να κοιμηθεί γιατί κάποιοι λογικά θα βαριοντουσαν θα το ψηφίσει ακόμα παραπάνω μου μυρίζετε πρώτη νίκη στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    ( ΒΟΥΚΟΥΡΈΣΤΙ 2021 ? )

  3. Η Ρουμανια μπορει και να κερδισει φετος.
    Η Βουλγαρια εχει αρκετα μετριο φωνητικα κομματι, που ομως ειναι πολυ ομορφο, ομως δεν προκειτε να κερδισει, ισως 10δα.
    Η Αλβανια με το αγγλοφωνο που βγαλανε σημερα, δειχνει να κονταροχτυπηθει γερα, στις επιτροπες (στο γκουπ με τις μπαλαντες) και σιγουρα θα βρεθρι τελικο.
    Η αλλη ξεχωριστη μπαλαντα ειναι η Ελβετια, σιγουρα τελικο ομως δεν μπορω να κανω προβλεψη πιο σαφης ακομη..

  4. Πριν θεωρώ ότι ήταν πιο σύγχρονο, όλη αυτή η επίδειξη των φωνητικών και του δυναμισμού που προσπαθούν να βγάλουν κάθε φορά οι συμμετοχές γίνεται λίγο κουραστική. Παραμένει ωραίο φυσικά καθώς δεν άλλαξε και πολύ. Βέβαια πιστεύω ότι είναι λάθος να αλλάζονται τραγούδια που επιλέχθηκαν από εθνικούς τελικούς. Έτσι ψηφίστηκαν και έτσι πρέπει να σταλθούν.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ