?? ΜΑΛΤΑ: Η τελική 12αδα των lives του X Factor Μάλτα!

Τα live shows του X Factor Μάλτα στο νησί των ιπποτών είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020 αλλά ακόμη δεν ξέρουμε ποιοι 12 καλλιτέχνες από τις τέσσερις συνολικά ομάδες θα βρεθούν σε αυτά. Την προηγούμενη εβδομάδα οι ομάδες των αγοριών και των κοριτσιών, διαγωνίστηκαν στο Judges House και μάθαμε τους τρεις υποψηφίους από κάθε ομάδα που τα κατάφεραν και θα βρεθούν στα lives της νέας χρονιάς. Αυτή την εβδομάδα σειρά είχαν οι ομάδες των Over25+ και των Groups για να μάθουμε τη δεύτερη εξάδα των lives.

Αναλυτικά σε κάθε ομάδα έχουμε:

Overs 25+ – Alexandra Alden

Celine Agius, Edward Abdilla, και Paul Anthony 

Groups – Howard Keith Debono

Bloodline, Faith κα Yazmin and James 

Οι 12 καλλιτέχνες λοιπόν που τα κατάφεραν και θα βρεθούν στα live shows του X Factor Malta και θα διεκδικήσουν τη νίκη αλλά και θα έχουν την τιμή να εκπροσωπήσουν τη Μάλτα στο Ροτερντάμ είναι:

  • Κορίτσια: Destiny Chukunyere, Jasmine Abela, Justine Shorfid
  • Αγόρια: Dav. Jr, Karl Schembri, Kyle Cutajar
  • Groups: Bloodline, FAITH, Yazmin and James
  • Overs 25+: Celine, Ed Abdilla, Paul Anthony

Eν αναμονή λοιπόν της συνέχειας του X Factor Malta, με την έναρξη των live shows τον Ιανουάριο, μπορείτε να απολαύσετε στιγμιότυπα από το δεύτερο Judges Houses στα βίντεο παρακάτω αλλά και στο κανάλι του Χ Factor Malta στο Youtube !

Για όλα τα νέα της Eurovision και της συμμετοχής της Μάλτας μείνετε σταθερά στον OGAE Greece!

[Πηγή/Φωτογραφία: TVM / Wiwibloggs]

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ