?? ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ακούστε το «You» του Vasil Garvanliev!

Ο Vasil Garvanliev • Instagram / vasilg

Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας (MRT) παρουσίασε, σήμερα (08/03), τη συμμετοχή της για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ.

Ο Vasil Garvanliev θα τραγουδήσει το κομμάτι με τίτλο «You», το οποίο είναι δημιουργία των Nevena Neskovska, Kalina Neskovska και Alice Shrader.

Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Μακεδονία θα συμμετάσχει στο πρώτο «μισό» του πρώτου ημιτελικού, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στην αρένα «Ahoy», στις 12 Μαΐου.

Ποιος είναι ο Vasil Garvanliev

Ο Vasil Garvanliev γεννήθηκε στην πόλη της Στρούμιτσα, όταν αυτή ανήκε στη Γιουγκοσλαβία, στις 2 Νοεμβρίου 1984. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή σε ηλικία 7 ετών και έγινε δημοφιλής με το παιδικό τραγούδι «Marionka». Στην ηλικία των 10 ετών, μετακόμισε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ.

Όταν ήταν 17 ετών, η οικογένειά του απελάθηκε από τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, έζησε στο Μιλάνο. Σε ακρόαση στο Τορόντο, μάλιστα, εισήχθη στο Βασιλικό Ωδείο με πλήρη υποτροφία και παρέμεινε εκεί για εννέα χρόνια. Ωστόσο, το 2018, επέστρεψε στη Βόρεια Μακεδονία και έκτοτε ζει και εργάζεται στη γενέτειρά του.

Πώς σας φαίνεται το «You»; Ψηφίστε στο poll μας και βαθμολογήστε τη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή της Βόρειας Μακεδονίας στη Eurovision 2020; / How do you rate the Eurovision 2020 entry of North Macedonia?

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 15 χρόνια πίσω. Αδιάφορο και παρωχημένο. Το video είναι αστείο γιατί ο τύπος είναι προφανές ότι δεν ξέρει να χορεύει.

  2. Οκ τίποτα ιδιαίτερο. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα συνεχιστεί η στήριξη από τις κριτικές επιτροπές και φέτος λόγω αλλαγής ονόματος

  3. Παρόλο που μου έτσι αρκετά σαν τραγούδι το background είναι λίγο αδύναμο ως προς την ένταση !

  4. Επιστροφή στην κανονικότητα προβλέπω για την Β. Μακεδονία φέτος. Δηλαδή αποκλεισμό. Τραγούδι για διαφήμιση καφέ την δεκαετία του 90′ αρχές 00΄ς. Ούτε οι επιτροπές το σώζουν φέτος ούτε κανείς. Μπορώ να φανταστώ και ένα κριντζ στήσιμο στο οποίο ειδικεύεται αυτή η χώρα οπότε θα δέσει το γλυκό.

  5. Η μουσική στην αρχή μου θύμισε λίγο το δικό μας το Angel (τι ωραίο τραγούδι εκείνο) της Giorgina και του Alex Leon. Στο clip την είδε λίγο Luca Hänni στο πιο τσιγγανέ του βέβαια. Κατά τα άλλα τίποτα…απολύτως

  6. Είναι καλύτερο από της Κύπρου. Τουλάχιστον ο τύπος (φαίνεται να) έχει φωνή. Το τραγούδι είναι προκριματικά εθνικού τελικού στα τέλη της δεκαετίας του ’90…

  7. Δεν το θεωρώ φαβορί,αλλά πιστεύω θα περάσει στο τελικό
    Όσον αφορά το τραγούδι: 7/10

  8. Ενώ ξεκινάει ως σύγχρονο άκουσμα όταν μπαίνει το ρεφρέν είναι σαν να παλιώνει. Οι στίχοι τετριμμένοι. Το κλειδί γι αυτήν την συμμετοχή θα είναι το staging. Αν κάνουν κάτι εντυπωσιακό μπορεί να καταφέρουν να προκριθούν. Πάντως τα πράγματα είναι δύσκολα διότι συμμετέχουν στον ημιτελικό σφαγείο. Πραγματικά αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να προβλέψω την τύχη του, ίσως αν το ακούσω live να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα
    Καλή επιτυχία Βόρεια Μακεδονία!

  9. -Ελβετια
    -Ουκρανια
    -Νορβηγια
    -Σουηδια
    -Ελλαδα
    -Ρουμανια
    -Βουλγαρια
    -Αλβανια
    -Ιταλια
    -Γερμανια

    Και μετα το απολυτο χαος. Ακόμα και για τα παραπάνω τραγούδια, σε οποιαδήποτε άλλη χρονιά, μπορεί να ήταν απλα μετρια. Φέτος, δεδομένου της κάκιστης χρονιάς απο τραγουδια τα παραπάνω, τουλάχιστον σε μένα, μοιάζουν οαση. Ευελπιστώ, σε καλες συμμετοχες,τουλαχιστον,στις εναπομειναντες χωρες μπας και βελτιωσουν κάπως την κατασταση.

  10. Ας εβαζαν καποιο χορευτη στο κλιπ. Αν αυτο ειναι το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα σε κατι που μπορει να εχει πολλες ληψεις δοκιμες και μονταζ… δε θελω καν να φανταστω πως θα χορεψει επι σκηνης. Καλυτερα να το πει καθησμενος σε μια καρεκλα..
    Τουλαχιστον ερασιτεχνικο
    Σκοπια.. τι να πεις;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ