?? ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ: “Ευχόμαστε υγεία και ενότητα σε όλους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο”!

Το σενάριο που πολλοί φίλοι του διαγωνισμού της Eurovision σκέφτονταν τελικά επιβεβαιώθηκε. Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision ακυρώθηκε. Ένας ένας οι καλλιτέχνες που είχαν λάβει το χρίσμα για να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο Ρότερνταμ τοποθετούνται σχετικά.

Οι The Roop, το συγκρότημα από τη Λιθουανία το οποίο με το “On Fire” έβαλε φωτιά στο Pabandom iš naujo αναφέρθηκαν στην άσχημη τροπή που έλαβε ο διαγωνισμός της Eurovision.

https://www.facebook.com/theroopband/posts/2825250180903931

Είναι πολύ λυπηρό, δεν θέλουμε να το αρνηθούμε. Αλλά η υγεία προηγείται από οποιονδήποτε διαγωνισμό. Υποσχόμαστε να μην τα παρατήσουμε και να συνεχίσουμε να προωθούμε το τραγούδι και το χορό μας σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος το τραγούδι αρχίζει να φτάνει σε ξένους ραδιοφωνικούς σταθμούς Παρατηρήσαμε ότι το “On Fire” πηγαίνει πολύ καλά και η πορεία του προς τις καρδιές των ανθρώπων μόλις αρχίζει – σημείωσε ο ηγέτης του γκρουπ Vaidotas Valiukevičius

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι που ενώνει ανθρώπους και εξαπλώνεται θετικά. Είναι πολύ αναγκαίο τώρα. Και θυμηθείτε ότι δεν είναι ο διαγωνισμός που δίνει νόημα στο τραγούδι, αλλά οι ακροατές. Έτσι, καθένας από εμάς μπορεί να είναι πρεσβευτής του “On fire” και να το προωθήσει – αναφέρει ο ντράμερ Robertas Baranauskas

Φέτος η Λιθουανία ήταν πολύ ψηλά στις κριτικές και αυτό είναι ένα επίτευγμα από μόνο του. Έχουμε ήδη αποδείξει ότι μπορούμε να είμαστε αξιοσημείωτοι, γενναίοι, επαγγελματίες και κορυφαίοι. Θέλουμε όλοι να παραμείνουν έτσι στη ζωή τους – πρόσθεσε ο κιθαρίστας Mantas Banišauskas

Το συγκρότημα δεν γνωρίζει το μέλλον του διαγωνισμού. Θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν το επόμενο έτος ή θα πραγματοποιηθεί νέα επιλογή; Όλα θα είναι σαφή στο εγγύς μέλλον. Σήμερα τα μέλη των The ROOP παραμένουν σε καραντίνα και χρησιμοποιούν το χρόνο τους στο σπίτι για να γράψουν νέα τραγούδια. Η μπάντα δεν σκοπεύει να επιβραδύνει και θα συνεχίσει να προωθεί τη μουσική της.

Οι The Roop εύχονται να είναι όλοι υγιείς και ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Λιθουανία ίσως βρέθηκε πιο κοντά από ποτέ στη νίκη στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. To “On fire” από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε και η συμμετοχή των The Roop βρέθηκε στην κορυφή του chart του OGAE Greece, ενώ ήταν ανάμεσα στα φαβορί των περισσότερων στοιχηματικών εταιριών.

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρέσε πολυ το τραγούδι τους μαζί με της Ισλανδίας , Ελβετίας και Ρουμανιας.

  2. Μια φορά έστειλε ένα καλό τραγούδι η Λιθουανία και αυτή τη φορά ακυρώθηλε ο διαγωνισμός. Πολύ κρίμα για την χώρα και για το συκρότημα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ