ΙΤΑΛΙΑ: Δείτε τους Il Volo στο “La musica che unisce”!

H γειτονική μας Ιταλία είναι μία από τις χώρες οι οποίες χτυπήθηκαν από τον SARS-CoV-2 με αποτέλεσμα να έχουν έναν μεγάλο αριθμό θυμάτων. Εκτός όμως από τους ασθενείς και τα θύματα η πανδημία πραγματικά άφησε το αποτύπωμα της σε ολόκληρη την Ιταλία.

Σε μία εθνική προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα αποκλειστικά για την Πολιτική Προστασία για την καταπολέμηση του SARS-CoV-2 η δημόσια τηλεόραση της Ιταλίας RAI διοργάνωσε το “La musica che unisce” μία συναυλία από το σπίτι στην οποία εμφανίστηκαν πολλά γνωστά ονόματα της Ιταλικής μουσικής βιομηχανίας, μεταξύ των οποίων ο Tiziano Ferro, ο Riccardo Cocciante, η Alesandra Amoroso και ο Andrea Bocelli.

Ανάμεσα στα ονόματα που συμμετείχαν ήταν και οι αγαπημένοι των fans Il volo, οι οποίοι ερμήνευσαν Live ο καθένας  από το σπίτι του την τεράστια επιτυχία τους “Grande Amore” που το 2015 τους έφερε στην 3η θέση στον Τελικό της Eurovision στη Βιέννη. Απολαύστε τους στο παρακάτω βίντεο!

https://www.youtube.com/watch?v=ea_hg66mIdA

Εκτός από τους Il Volo, άλλα γνωστά ονόματα τα οποία συμμετείχαν στον διαγωνισμό της Eurovision και εμφανίστηκαν στο “La musica che unisce” ήταν οι: Francesco Gabbani (2017), Mahomood (2019), Marco Mengoni (2013), Ermal Meta (2018), Diodato (2020), Francesca Michielin (2016) και η Emma (2014). Μπορείτε να τους δείτε στο ακόλουθο video!

H εκπομπή μεταδόθηκε στις 31 Μαρτίου στην Ιταλική τηλεόραση RAI1, αλλά και μέσω του ραδιοφώνου και κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 7.500.000 Ευρώ περίπου.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα από την Eurovision!

[Φωτογραφία: Andres Putting (EBU)]


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούςEuroquizπαιχνίδια και διάφορα Euro-battles! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

 

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ