Σύντομα η εκπομπή για τη Eurovision| Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής;

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας, η ΕΡΤ ετοιμάζει εκπομπή αφιερωμένη στο διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κ. Μελά, η εκπομπή είναι σχεδόν έτοιμη και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αρκετά σύντομα. Με τις διαδικασίες επιλογής του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision να έχουν δρομολογηθεί, στην ΕΡΤ περιμένουν την ανακοίνωση του ονόματος αυτού ώστε να αρχίσει να προβάλλεται και η ειδική αυτή εκπομπή.

Η εκπομπή αυτή, όπως όλα δείχνουν, θα βγει στον αέρα τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει βρεθεί και ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Μιχάλης Μαρίνος- facebook

Ο λόγος για τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο, ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στη σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου» και παρουσιάζει παρουσιάζει με τη Ναταλία Δραγούμη την εκπομπή στην ΕΡΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ναι».

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει έρθει σε επαφές μαζί του, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ηθοποιός ο οποίος στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι παρακολουθεί το διαγωνισμό της Eurovision, θα βρεθεί στο τιμόνι της ειδικής αυτής εκπομπής.

[Πηγή: Newsit]

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

4 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ