Οι πρώτες αντιδράσεις για την επιλογή της Στεφανίας!

Ο κύβος ερρίφθη χθες από τον εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας μας και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ακούσαμε από τα χείλη της Διευθύντριας Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ και Αρχηγού της Ελληνικής Αποστολής κ. Μαρίας Κουφοπούλου την ανακοίνωση της επιλογής της Στεφανίας Λυμπερακάκη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2020 με το τραγούδι “SUPERG!RL”!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνίδας εκπροσώπου στη Eurovision του Ρότερνταμ προκάλεσε πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. Με κάποιες να έρχονται ακόμα και από πολύ μακριά!

Όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Άγης Μενούτης, τα Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την επιλογή της Στεφανίας! Τόσο η δημόσια Ολλανδική τηλεόραση όσο και τα διαδικτυακά μέσα έκαναν εκτενή ρεπορτάζ για την Ελληνίδα εκπρόσωπο, κάτι που ήταν αναμενόμενο καθώς η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια γεννήθηκε το 2002 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και το 2016, στην ηλικία των 14 ετών, εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος “Kisses”, κατακτώντας την 8η θέση με 174 βαθμούς.

Η ίδια η Στεφανία δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τα διεθνή μέσα για την επιλογή της και αποκάλυψε το μήνυμα που έλαβε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού… από την εκπρόσωπό μας το 2008 Καλομοίρα! Όπως είπε, η Καλομοίρα της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη Eurovision και είπε ότι θα είναι καταπληκτική!

Η γλυκιά Στεφανία που είναι 3ης γενιάς Ελληνίδα της διασποράς, μιας και η οικογένειά της κατάγεται από τον Έβρο, ανέφερε ότι έρχεται κάθε χρόνο στην Ελλάδα το καλοκαίρι για να δει τον παππού και τη γιαγιά, να πάνε στη Θάσο και στην Κρήτη, ενώ δεν έκρυψε ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα της και στην Ελλάδα. 

Στόχος της για την Eurovision 2020; “Θέλω να σας κάνω υπερήφανους”!

Δείτε το ρεπορτάζ για τις αντιδράσεις των διεθνών ΜΜΕ για τη Στεφανία, καθώς και τις δηλώσεις της εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2020!


Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα σχολιάζοντας όλα τα νέα του διαγωνισμού και παίρνοντας μέρος σε μουσικούς διαγωνισμούς, Euroquiz, παιχνίδια και διάφορα Euro-battles!  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γίνετε μέλη στο OGAE GREECE Eurovision Group, ένα γκρουπ ανοικτό για όσους αγαπάνε τον θεσμό της Eurovision! Γίνετε μέλη με ένα μόνο κλικ εδώ!

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook, ακολουθώντας μας στο Instagram και στο Twitter για να μην χάνετε τίποτα από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό! 

Επίσης, πολλά Eurovision βίντεο σας περιμένουν στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube εδώ!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ