Είναι επίσημο! Με τη Stefania στη Eurovision 2020!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα με προηγούμενο άρθρο μας, εδώ και αρκετές μέρες έχει κλειδώσει η απόφαση της ΕΡΤ, του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα της χώρας μας, όσον αφορά στη συμμετοχή της Ελλάδας για τη Eurovision 2020. Ωστόσο, κυρίως γραφειοκρατικοί και νομικοί λόγοι καθυστερούσαν την όποια δημόσια και επίσημη τοποθέτηση από πλευράς της ΕΡΤ μέχρι σήμερα. 

Σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, ο κρατικός φορέας της χώρας μας και μέσω του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεών του είναι σε θέση να ανακοινώσει επίσημα πως την Ελλάδα στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα εκπροσωπήσει η Stefania Liberakakis.

Την ανακοίνωση έκανε η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ αλλά και η Αρχηγός Αποστολής της Ελλάδας στη Eurovision κα. Μαρία Κουφοπούλου η οποία βρέθηκε ζωντανά στο studio της ΕΡΤ ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα σύντομο ρεπορτάζ μέσα από το οποίο η γλυκιά Stefania συστήθηκε στο κοινό.

O τίτλος της ελληνικής συμμετοχής όπως αποκαλύφθηκε είναι «SUPERG!RL» όμως το κομμάτι δεν κυκλοφόρησε σήμερα, κάτι που ωστόσο αναμένεται να συμβεί εντός των επόμενων ημερών. Τη μουσική της ελληνικής συμμετοχής έχουν συνθέσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι Arcade ενώ οι στίχοι αποτελούν έμπνευση των ίδιων και της Sharon Vaughn. Την σκηνική επιμέλεια της Stefania στον διαγωνισμό θα αναλάβει ο έμπειρος στο είδος του και πολύ αγαπητός στο κοινό Φωκάς Ευαγγελινός.

Η επιλογή της Stefania αποτελεί απόφαση της Επιτροπής Έργου της ΕΡΤ, πρόεδρος της οποίας είναι ο μουσικοσυνθέτης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ πρόεδρος της οποίας είναι ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας.

Για την ιστορία, επίσημες και έγκυρες προτάσεις στην ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision κατέβαλαν αρκετά ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Ανάμεσα σε αυτά ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου (Minos Emi), οι ΟΝΕ (Minos Emi), ο Γιάννης Μωραΐτης (Spark Records) και η εξαιρετική στο είδος της Kyda Ley (Polymusic).

Λίγα λόγια για τη Στεφανία!

Η Stefania (πλήρες όνομα Στεφανία Λυμπερακάκη) γεννήθηκε το 2002 στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας. Είναι 3ης γενειάς Ελληνίδα της διασποράς μιας και η οικογένειά της κατάγεται από τον Έβρο. Η Στεφανία έδειξε το ενδιαφέρον της για τη μουσική και το τραγούδι σε πολύ νεαρή ηλικία, όταν ήταν μόλις 8 ετών.

Το 2016, στην ηλικία των 14 ετών, εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος “Kisses”, κατακτώντας την 8η θέση με 174 βαθμούς.

Tο πρώτο της single “Stupid Reasons” σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018 ενώ νωρίτερα το κανάλι της στο YouTube είχε γεμίσει με της δικές της διασκευές σε γνωστά ξενόγλωσσα pop κομμάτια.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η δεύτερη κατά σειρά δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Turn around”.

Η νεαρή και ταλαντούχα Στεφανία πέρα από τη μουσική έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική καθώς έχει πρωταγωνιστήσει ήδη σε τρεις κινηματογραφικές ταινίες αλλά και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

Στην Ελλάδα οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε στην απονομή των βραβείων “MAD VMA 2019” όταν η ίδια συνεργάστηκε με τις Ilenia Williams και Konnie Metaxa στη διασκευή της διεθνούς επιτυχίας “Con Calma”.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη κλήρωση η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Β’ Ημιτελικό (14 Μαΐου 2020) και θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό της διαγωνιστικής βραδιάς (Θέσεις 1-9). 

Για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision 2020 μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece! 

Πηγή φωτογραφιών: https://stefaniamusic.eu/
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι να τα παει καλα, αλλα και αριστουργημα να δειξουμε στην Ολλανδια απατοι θα παμε με τοση αγαπη που μας εχουν οι Ευρωπαιοι. Καλη επιτυχια οπως και να χει! Γνωριζει κανεις ποτε θα ακουσουμε το τραγουδι;

    • Α μάλιστα. Ξαφνικά μας ξε-αγάπησαν οι Ευρωπαίοι. Όταν μπαίναμε δεκάδα για πλάκα και μας ψήφιζαν μας μισούσαν μάλλον. Λογική ελληναράδων.
      Ότι έχουμε να στείλουμε τραγούδι και εμφάνιση της προκοπής πάνω από 7 χρόνια, δεν περνάει από κανενός το τσερβέλο φαντάζομαι….

      • Αρχικα ηρεμησε. Δευτερον οταν αυτοι στελνουν ηλιθιοτητες και τις ψηφιζουν δεν μας λεει κατι;;; Οτι η Ντουσκα περυσι ηταν χειροτερη απ την Κοντσιτα της Γαλλιας. Δεν παμε καλα.

  2. Ουτε Κακουριωτης, Στρατης, Παπαδοπουλου, Καλομοιρα, ΟΝΕ κτλ…αλλα με Stefania, οπως ολοι ξέραμε ως φήμη που τελικά επιβεβαιώθηκε και επίσημα!

    Μ’ αρεσει και ο τίτλος του τραγουδιού που μπορει να μην εινια και το απαύγασμα πρωτοτυπίας, αλλά είναι πιασαρικος, και χαίρομαι που δεν είναι σύνθεση μόνο του Κοντοπουλου αλλα και των ARCADE που μουσικά έχουν έναν φρέσκο, διεθνή και μοντέρνο ήχο!

    Εύχομαι τα καλύτερα στην Stefania και την Ελλάδα μας και άντε να ακουσουμε και το τραγούδι! Έχουμε δρόμο μπροστά μας!

    Υ.Σ Αν παμε καλα η πολυ καλα (λεω εγω τωρα) του χρονου να ετοιμάζεται η Φουρειρα με απευθείας ανάθεση και την δίκη της ομαδα! Η ΕΡΤ αν είναι εξυπνη θα πρέπει να το κανει!

    • Θεωρω πως η Φουρειρα ο,τι ειχε να παρει απο τη Eurovision το πηρε,και μάλιστα εμφανίστηκε και περσυ στη σκηνη,οποτε αν θα παει Eurovision ξανα θα ειναι το 2030.

      • Διαφωνώ κάθετα! Δεν έχει τελειώσει ακόμα με την ΕV. Και ήδη για μη νικήτρια εχει κάνει τεράστιο buzz και επιτυχία! Είναι αγαπημένο και Hot όνομα πλέον! Την θέλουν! Πρέπει να πάει πάλι άμεσα, αν οχι του χρόνου το 2022! Πριν περάσει τα 35!

        Και πρεπει να παει με την Ελλαδα, γιατι η Κυπρος σιγουρα θα την θελει παλι! Βασικα επρεπε να το ειχε κανει πριν, αν την άφηνε η ΕΡΤ, αλλα τέλος πάντων! Οπως και η Ταμτα με το Unloνed!

    • Πραγματικά πιστεύεις οτι η Φουρειρα που αυτην την στιγμη ειναι στο LA και τον Μαρτιο θα εμφανιστει με τον Μαλούμα θα ξαναπαει στην eurovision ? Να κερδίσει τι παραπανω ?

      • Εννοείτε οτι το πιστεύω! Ακράδαντα! Και θα συμβει, θα το δεις!

        Οσο μεγαλυτερο ονομα γινει, τοσο μεγαλυτερη επιτυχια ή απήχηση μπορεί να εχει! Θα θέλει να στεφτεί και νικήτρια της ΕV! Αυτο θα κερδίσει! Την νίκη!

        Εδώ το θέλει πάλι η Παπαριζου! Εννοω να ξαναπάει! Το ήθελε και το ξανάκανε η Βισση το 2006!

        Η Φουρειερα πιστεύω οτι ουτε η ιδια μπορούσε να φανταστεί ποσο μεγαλο γκελ και αίσθηση εκανε το 2018!

        Ουτε και εμεις, ουτε και κανένας βασικα! Θα ξαναπάει!

  3. Καλη επιτυχία σε Ελλαδα και την συμμετοχή μας!Μακαρι να τα παμε καλα μετα απο αυτη τη δεκαετια αποτυχίας και ας αφησουμε τα προωρα συμπεράσματα

  4. Στο wiwiblogs ηδη την εκθιαζουν και εχουν ακουσει το τραγουδι και λενε οτι ειναι εξαιρετικο και δυναμικο!Παμε δυνατα φετος!!

  5. Με την εμφάνιση της και το ποπ τραγούδι θα ανοίξουμε σίγουρα το σοου. Καλή επιτυχία στη Στεφανία!

  6. Καλή επιτυχία να πάνε όλα καλά αλλά του χρόνου να δοθεί η ευκαιρία να μας εκπροσωπήσει η Ειρήνη Παπαδοπούλου γιατί αξίζει ως καλλιτέχνης και ως παρουσία και έχει όλο το πακέτο καλή επιτυχία ΕΡΤ με την ταλαντούχα Στεφανία ??????????

  7. Πραγματικά αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να έχεις ένα τόσο όμορφο κορίτσι και η ΕΡΤ να στέλνει αυτή την άθλια φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision.

    Όσο για το SUPERG!RL με τα κεφαλαία και τα θαυμαστικά, τα λέει όλα για το τι πρέπει να περιμένουμε από το τραγούδι. O Κοντόπουλος προσπαθεί να πλησιάσει τη νεολαία 😀

  8. χάλια μαυρα. καλομοίρα με ολιγη ντεμυ. συνδυασμός εντελώς αδιάφορος. αλλη μια χρονια η ελλαδα θα ειναι απο την δεξια στηλη (αν δεν αποκλειστει). ευγε στα βυσματα της ΕΡΤ

  9. Απίστευτη ΕΡΤ. Γι ακόμη μια φορά. Δύο ώρες πριν την ανακοίνωση (!) βγάζει δελτίο τύπου για να συντονιστούμε, καθώς θα ανακοινώσει τη… διαρροή που είχε κάνει πριν ένα μήνα!!!!!

    Όσον αφορά τη φετινή συμμετοχή: γνωρίζουμε όλοι τα καλλιτεχνικά όρια των συμμετεχόντων.

    Καλη επιτυχία το φετινό Μάιο στη συμμετοχή που μουσικά και σκηνοθετικά της αξίζει: νέα, σύγχρονη, διαφορετική μουσική ΠΡΟΤΑΣΗ. Όχι στις… παλιατζούρες!!!!

  10. Οι wiwi πάντως έδωσαν και επίσημα της ευλογίες τους καθώς ο William από ότι είπε ήταν μέσα στο focus group που άκουσε το τραγούδι και έδωσε την γνώμη του. Σύμφωνα με αυτόν λοιπόν το τραγούδι δεν είναι καθόλου “tacky” και παιδικό και ταιριάζει σε μια νεαρή κοπέλα απόλυτα και ανυπομονεί να δει πως θα το στήσουμε, όχι για να μην λέτε μερικοί. Και εμένα ο τίτλος με προϊδεάζει για κάτι κριντζ και χιλιπαιγμένο αλλά δεν πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να έχουμε ιδέα. Δεν κρίνουμε ένα βιβλίο μόνο από το εξώφυλλο.

    Προσωπικά, προς το παρών είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αλλά θέλω να κρατήσω ένα μικρότερο καλάθι φέτος γιατί ποτέ δεν ξέρουμε. Οπότε, σύμφωνα με το όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, έχουμε μια φρέσκια κοπέλα που θέλει πολύ να τα πάει καλά, έναν έμπειρο σκηνοθέτη και κατά την γνώμη μου τουλάχιστον έναν ξεπερασμένο συνθέτη (για τους Arcade δεν ξέρω). Βέβαια τα σχόλια που ακούγονται από εδώ και από εκεί είναι αρκετά ενθαρρυντικά οπότε ποιος ξέρει ίσως να μας εκπλήξει ευχάριστα συνθετικά… Θα δούμε!

    • 1. Για 5η συνεχόμενη χρονιά η ΕΡΤ θα στείλει στον διαγωνισμό μια τραγουδίστρια που θα την ακούσουμε να τραγουδάει LIVE on stage στις πρόβες!!!!
      Φοβερό! Της έκατσε μάλλον και τις 5 προηγούμενες φορές, οπότε γιατί να το χαλάσει τώρα;

      2. Η ομάδα Κοντόπουλου & ΣΙΑ έχει που μας απασχολεί με τη Στεφανία απ’ το καλοκαίρι. Η λογική λέει ότι η ομάδα είναι έτοιμη και τόσους μήνες ότι έχουν δουλέψει πολύ ΚΑΙ το κομμάτι ΚΑΙ την εμφάνιση πριν πάρουν το τυπικό ΟΚ απ’ την ΕΡΤ. Σωστά;; Σωστά. Αν αρχίζουν πάλι να λείπουν κούνιες, σχοινιά, κοντάρια και οπτικά εφέ στο Ρότερνταμ θα αποδειχτεί ότι η “ντρημ” τημ πήγε για άλλη μια φορά εντελώς απροετοίμαστη, όπως το 2017 γαι την Ελλάδα ή το 2018 με το ΑΖ με τα γνωστά αποτελέσματα…

      3. Δεν έχω απολύτως καμία (μα καμία) εμπιστοσύνη στον Κοντόπουλο και έχω πλέον και αρκετές επιφυλάξεις ως προς τις εμπνεύσεις του Φωκά. Βασίζω όλες μου τις προσδοκίες στους ARCADE πλέον για ένα καλούτσικο αποτέλεσμα.

  11. Το τραγουδι ειναι πολυ δυνατο για οσουs το εχουν ακουσει και ειναι καθαρα eurovision
    Eμπιστοσυνη στον Κοντοπουλο και τον Φωκα!!
    καλη επιτυχια

  12. Καλή επιτυχία.
    Τη Στεφανία δεν την πάω μία, τον Κοντόπουλο τον σιχαίνομαι που συμπεριφέρεται σαν εργολάβος του Διαγωνισμού. Παρόλα αυτά, οι Arcade είναι μια αχτίδα φωτός και ο Φωκάς πάντα συμπαθής, αν και επαναλαμβάνεται πλέον συχνά. Ποτέ δεν ξέρεις, όμως…

  13. Oι Wiwibloggs και περσι ειχαν ακούσει το κομμάτι της Τάμτας, και πάλι τα καλύτερα λέγανε και είδαμε ολοι πως πήγε…

    • Ελα μεταξυ μας το τραγουδι της Ταμτα ηταν πολυ καλο pop κομματι! Ασχετα που στη σκηνη δεν ελεγε σχεδον τιποτα.

  14. Χιλια μπραβο στην αγαπημενη μας Ερτ,ειδε που τοσα χρονια τα παμε απιστευτα καλα και ειπε να συνεχισει κ φετος την ιδια συνταγη.
    Οκ δεν εχουν χρηματα για εθνικο τελικο (εχουν αλλα οχι για γιουροβιζιον) μια φορμα να ψηφιζουμε τουλαχιστουν δεν …..
    Γιατι δεν αφησαν τους τηλεθεατες να επιλεξουν τον εκπροσωπο τους;τι φοβηθηκαν;μηπως φοβηθηκαν οτι δεν θα την ψηφιζαν για να παει,κατι που θα γινονταν.
    Περιμενουμε να μας πουν και τα κριτηρια (ΧΡΗΜΑ) που επελεξαν την στεφανια οχι που δεν τα ξερουμε αλλα να δουμε εχουν το θρασος.
    Να μεινει ο κυριος Κοντοπουλος κ Ευαγγελινος χωρις δουλεια φετος,τοσες βαλκανικες χωρες γιατι σε εμας φετος;
    Γιατι πιστευω οτι το τραγουδι της Παπαδοπουλου θα ειναι πιο ωραιο και θα κανει επιτυχια το καλοκαιρι.
    Πραγματικα μια αδιαφορη χρονια φετος,αυτο δεν εχει ξαναγινει απο το 90 που παρακολουθω κ τοτε η ερτ το επαιζε φτωχια κ πιο ποιοτικη αλλα εκανε εναν εθνικο.
    Πολυ απαισιο πραμα να σου επιβάλλουν κατι ξενο που δεν επελεξες,οχι φιλε μου δεν θα το στηριξουμε μονο κ μονο επειδη μια επιτροπη της ερτ της εδωσε το εισητηριο (καθε μαι βλεπουμε πως ψηφιζουν οι επιτροπες ειδικα της ελλαδας).
    Γελαω με οσους λενε οτι θα παρουν ψηφο απο ολλανδια επειδη δραστηριοποιείται εκει η εκπροσωπος της ερτ.
    Μονο στην ελλαδιτσα αυτα ρε,μεχρι κ η τελευταια χωρα των βαλκανιων κανει εναν εθνικο,μιλαμε η ολη κατασταση εποχη 50 μου θυμιζει.
    Παρακαλω το σχολιο να αναρτηθει.

  15. Θα γίνω αρνητικός πλην ρεαλιστής.. Ποσο φλατ Χριστέ μου απο οπου και να το πιάσεις.. Απο τον τίτλο του τραγουδιού μέχρι ολη την προσέγγιση

  16. καλα πεσαμε απο τα συννεφα….ποση απογοητευση..απ ευθειας αναθεση σε μια αγνωστη στο ελληνικο κοινό 17 χρονη…μετα απο 25 χρονια συνεχους ενασχολησης με τον θεσμο ηρθε η ωρα να την κανουμε με ελαφρα σιγα σιγα….

  17. προκαλώ την ειρήνη παπαδοπουλου αυριο το πρωι να βγαλει στην δημοσιοτητα το τραγουδι που εστειλε για να δουμε γιατι φοβηθηκε τοσο πολυ η ερτ να πει στον ελληνικο κοσμο ψηφιστε αναμεσα σε 4 τραγουδια ποιο θελετε. απλα ειναι πασιφανές οτι ο κοσμος θα ψήφισε ντορον και παπαδοπουλου γιατι σιγουρα της εγραψε τραγουδα, ακριβως οτι εγινε με την φουρειρα που εστειλε το τι κοιτας του ντορον στην ερτ και της ειπαν θελουμε κατι αλλο κ στειλανε τους αργκο. δε μπορω να πιστεψω οτι το 2020 δεν κανουν μια εκπομπη με τα 4 5 τραγουδια και να ψηφισει ο κοσμος ποιο θελει να παει. γιατι μας επιβαλουν καθε χρονο την καθε ασχετη κοπελιτσα που παει να κανει την πλακα της; που ειναι φετος αργκο, τερζη, ντεμυ και ντουσκα που λεγατε ολοι σας ουαουυυυυυυυ τελεια θα σκισουμε;;;;; εξαφανιστηκανε μετα το φιασκο τους. γιατι αν ειχαν ψηφιστει απ τον κοσμο της ελλαδας σημερα θα ηταν ακομη εδω κ ο κοσμος θα τους σηριζε. αντιθετα με το βυσματικο τροπο που επελεγησαν να πανε με την ερτ ο κοσμος εδω στην ελλαδα τους γυρισε την πλατη. τοσο η ντεμυ οσο και η τερζη με την ντουσακ τις εφαγε η μαρμαγκα μετα την ευροβιζιον. καλα για αργκο δε το συζητω καν. δεν εχω τιποτα προσωπικο με την στεφανια ουτε την ξερω ουτε με ενδιαφερει νατην μαθω. ομως εχω πολλα με την ερτ που εδω κ πολλα χρονια κανει του κεφαλιου της και απλα στελνει τυπακια της πλακας χωρις καμια εμπειρια και καμια βαρβατη καριερα απο πισω τους.
    ολοι εσεις εδω μεσα κ σε αλλα σαιτ κ youtube που γραφετε τα χαζα σχολια οπως περυσι με την katerine go katerine go katerine winner καλυτερα θα ηταν να κανατε προτασεις στην ερτ και οχι να μας γελαει η ευρωπη καθε χρονο. στην αναρτηση του wiwiblogs πανε τα ειρωνικα σχολια συννεφο για την παιδικοτητα της συμμετοχης, τον τιτλο τραγουδιου καθως και για την πολιτικη ανταλλαγη ψηφων με κυπρο. μας εχουν που μας εχουν στην μπουκα ως χωρα στελνουμε κ ολες αυτες τις αγνωστες και ξενερωνουμε και εμεις οι ιδιοι που καθομαστε να δουμε το θεσμο. πανε οι παλιες καλες εποχες που ηταν γεγονος της χρονιας να κατσουμε να δουμε ευροβιζιον. τωρα κ τα τελευταια χρονια τι να δουμε με την ελλαδα; ειλικρινα, ξαναλεω δεν με ενδιαφερει η στεφανια κ δεν εχω τιποτα μαζι της. ολο μου το ξεσπασμα ειναι κατα της ερτ και της επιτροπη κ προεδρου παπαδημητριου που βγηκε κ ειπε δε θα εγαραφα ποτε για ευροβιιον αλλα τωρα με το ετσι θελω μας εβαλε στον σβερκο την κοπελια. αν υπηρχε διαφανεια στην επιλογη κ να ψηφιζε το κοινο ολα θα ηταν καλα. βλεπω χωρες να κανουν ειδικες εκπομες, ειδικε διαδικασιες για επιλογη τραγουδιου και εμεις εδω καθε χρονο περιμενουν τον πουλοπουλο απο το σταρ να μας πει ποιος θα παει. ελεος δηλαδη καπου.

    • Πωωω παναγια μου. Ποσα προβληματα εχεις. Τι παιζει στο κεφαλι σου πραγματικα. Δεν ειμαστε καλα… Ασε το κοριτσακι ρε γελοιε τυπε με τη κακια σου να πουμε. Χλωροταπιτα!!!

    • Να σχολιασω κάτι απ όσα είπες γιατι πιάστηκα από αυτό μιας και το ακουμε χρόνια: οτι μας χλευάζουν γιατί ανταλλάσουμε 12αρια με την Κυπρο. Ξερεις γιατί χτυπάει μόνο στην περίπτωσή μας τοοοοοσο πολύ; Γιατί είναι μόνο 2 χώρες που είναι ελληνόφωνες και βγάζει μάτι. Ολες οι βόρειες χώρες βλέπε Σουηδία και Δανία κλπ που αλληλουποστηρίζονται, εκεί δεν είδα ποτέ ένα ουουουουου ν ακουστεί μες την αίθουσα την ώρα που πέφτουνε τα 12αρια! Μπα, γιατί; Τι είναι αυτοί; Οι αργηγοί της Γιουροβίζιον και δεν τους μιλάει κανείς; Αυτοί είναι στο απυρόβλητο και η Ελλαδίτσα με την Κύπρο πάντα στο στόχαστρο; Δεν με νοιάζει λοιπόν καθόλου. Ας πούν ότι θέλουν. Εκείνοι περνουν πολύ περισσότερα 12αρια, ειναι πολυσυλλεκτικοί και μεις θα κατηγορηθούμε για το ένα και μοναδικό 12αρι;;; Ας κοιτάξουν την καμπούρα τους!

  18. Μόλις άκουσα το τραγούδι που υπέβαλε ο Κοντόπουλος για το Σάντρο στην Κύπρο και απορρίφθηκε . Νταξει , δεν αλλάζει ο άνθρωπος ….Η ίδια παρωχημένη γλυκαναλατη ποπ για δεκάχρονα κοριτσάκια. Όπως ακριβώς και ο τίτλος της ελληνικής συμμετοχής φέτος.

  19. και μόνο που το τραγουδι λεγεται super girl και το ερμηνευει μια 17χρονη εν πολλοίς αγνωστη στο ευρυ κοινό δν υπάρχουν μεγαλα περιθωρια αισιοδοξίας….με πιάνει θλιψη οταν σκεφτομαι οτι καποτε στην σκηνη του διαγωνισμού εμφανιζοταν η μαριζα κωχ,η ελπίδα,η σοφια βοσσου η παπαρίζου κτλ τώρα να εκπροσωπουμαστε απο supergirls…για γελια κ για κλάμματα εχει καταντησει η ελληνικη συμμετοχή!

    • Το ίδιο ακριβώς σχόλιο θα μπορούσες να γράψεις κάποια χρόνια πριν, αφαιρώντας όμως το όνομα της Έλενας. Συγκεκριμένα το 2001 που η Παπαρίζου δεν είχε και ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα και ήταν τότε αρκετά νεαρή στην ηλικία.
      Δεν συγκρίνω την Παπαρίζου με την Στεφανία, ούτε φυσικά και μπορώ να μαντέψω την πορεία της δεύτερης. Ας μην αφορίζουμε όμως κάποια τραγουδίστρια επειδή εμείς δεν την γνωρίζουμε ή επειδή είναι νεαρή.

      Έχουμε ακούσει ότι έχει καλές φωνητικές δυνατότητες & το τραγούδι που θα πει έχει αποσπάσει καλές κριτικές απ’ όσους το έχουν ακούσει εντος κι εκτος της χώρας. Υπάρχει λόγος για γκρίνια και απαισιοδοξία για κάτι που δεν έχουμε ακούσει και δει;

      • το 2001 οι αntique ηδη ειχαν κατι τεραστια επιτυχια τοσο στο εξωτερικο οσο κστο εσωτερικο!επισης οι αντικ συμμετειχαν σε εθνικο τελικο και τους επελεξε το κοινό που ψήφισε….κι οτι μπαινεις στον κοπο ν ασυγκρινεις ελενα με στεφανια με ξεπερνα…

      • Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά ίσως να είσαι αρκετά μικρός και δεν θυμάσαι καλά! Οι Αntique ξεκίνησαν μόλις 2 χρόνια πριν από την συμμετοχή τους στην Eurovision και δεν είχαν μέχρι τότε ούτε 1 δικό τους τραγούδι. Είχαν γίνει γνωστοί (αλλά δεν ήταν ευρέως αναγνωρίσιμοι) ύστερα από μερικά remix Ελληνικών τραγουδιών, αλλά τεράστια επιτυχία (που αναφέρεις) σίγουρα δεν είχαν.
        Καλλιτεχνικά στην Ελλάδα έτσι έγιναν κάπως γνωστοί, από τα remix. Η Στεφανία είναι κι αυτή γνωστή στο εξωτερικό και έχει κάνει αρκετα πράγματα.

        Όσο για αυτό που σε ξεπερνά (τη σύγκριση), μπορείς να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα πιο πάνω για το θέμα “σύγκρισης” Παπαρίζου – Στεφανίας. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν σου είναι κατανοητό. Έπρεπε να το γράψω με κεφαλαία για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ τις συγκρίνω;
        Για αποφυγή εκ νέου παρερμηνείας σου, σε ενημερώνω ότι τις καταστάσεις και τις ηλικίες ανέφερα που είναι πανομοιότυπες, δεν σύγκρινα τις ίδιες ως καλλιτεχνική αξία.

    • καλα και η μαριζα κωχ και η ελπιδα και ολες οι παραπανω στη eurovision πηγαν και αυτες, δεν πηγαν στην επιδαυρο. αραξε λιγο χαχαχα που καταντησε λεει η ελληνικη συμμετοχη. οτι με τη σοφια βοσσου ειχε μια ποιοτητα ας πουμε χαχαχαχαχα

  20. Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου αυτο εχω να πω εγω.Πατωσαμε περυσι επειδη στειλαμε την αταλαντη την Ντουσκα και τωρα αντι να γινει εθνικος τελικος η να αξιοποιηθει η προταση μου και να στειλουμε με απευθειας αναθεση τον Sergey η καποιον αλλο ποιοτικο τραγουδιστη τελικα στελνουμε παλι μια τελειως αταλαντη και ακυρη που την εσβησε στην σκηνη η Κονι Μεταξα .Το ξαναλεω ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ Η ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ στα mad awards αν ειναι δυνατον μετα απο αυτο να την στειλουμε.Οσοι ειστε ετοιμοι να με κραξετε να σας θυμισω οτι περυσι παρολο που με κραζατε αποδειχθηκα σωστος και τελικα η Ντουσκα επιασε πατο ας ελπισουμε φετος να βαλετε μυαλο και να καταλαβετε οτι λεω τα πραγματα οπως εχουν αν και δεν το βλεπω

    • Τι εγινε ρε αδερφε? Αφου εχουμε Κοντόπουλο τωρα τι φοβασαι? Μηπως τελικα ΔΕΝ εχεις τοση εμπιστοσυνη στην Dream Team?

    • Αχαχαχα έλα ρε συ και έλεγα που είχες χαθεί εσύ, το χρειαζόμασταν λίγο γέλιο.

      Αν πραγματικά πιστεύει ότι η Κόνι ήταν καλύτερη στα mad τότε τι να πω, τα στάνταρτ σας είναι πολύ χαμηλά.

    • βρε καλώς το ρωσικό κουτάβι και ότι αναρωτιόμουν που είσαι εσύ γιατί μου έλειψες, ποιος θα έδινε μια αρνητική νότα στην ατμόσφαιρα… έλααα παιδία το ταξίδι για την eurovision 2020 τώρα αρχίζει,ξεκινάμε… thunder βγάλ’τα χαρτομάντιλα

  21. Δεν συμφωνώ με τον τρόπο επιλογής της ΕΡΤ, καθώς θεωρώ ότι αφού υπήρξε ενδιαφέρον και από άλλους τραγουδιστές και από άλλες δισκογραφικές εταιρείες, θα έπρεπε να γίνει εθνικός τελικός, ούτως ώστε να έχει ο κόσμος τον τελευταίο λόγο για το ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό.
    Το σημαντικότερο όμως είναι, ότι και πάλι δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε το τραγούδι ζωντανά πολύ πριν τον Μάιο, ώστε να ξέρουμε πως είναι και πως το ερμηνεύει η Στεφανία πέρα από το video clip. Ελπίζω τουλάχιστον να συμμετάσχει σε κάποια party, ώστε να έχουμε κάποια εικόνα.
    Ωστόσο, η επιλογή για την Στεφανία Λυμπερακάκη εκ πρώτης όψεως είναι καλή. Ένα φρέσκο, νεανικό πρόσωπο, που έχει και την εμπειρία και κάποια αναγνωρισιμότητα στον διαγωνισμό από την Junior Eurovision. Εάν είναι καλό και το τραγούδι και η σκηνική παρουσία, τότε κάτι καλό μπορεί να γίνει.
    Καλή επιτυχία!!

    • μα και τραγικα να το ερμηνευει θα αλλαξει κάτι??γι αυτο πρεπει να γινεται τελικος ωστε οι υποψηφιοι να ερμηνευουν ζωντανα τα κομματια τους κ το κοινο να αποφασίζει…αλλα η ερτ φοβηθηκε μην κ δν επιλεξει το κοινο αυτους που ηθελε κ ετσι πηγαμε σε απευθειας αναθεση…

      οσο για την καποια αναγνωρισημοτητα λογω τζουνιορ το αφηνω ασχολιαστό…θεωρω οτι σου ξεφυγε…

      • Η αναγνωσιμότητά της, τουλάχιστον στο Ολλανδικό κοινό, προέρχεται από την καριέρα της στην Ολλανδία γενικότερα. Έχει ένα αρκετά φανατικό κοινό και αυτό φαίνεται ακόμα και από τα fan accounts της που είναι αρκετά και με αρκετούς followers στο Instagram. Σκέψου πως ο Μπιλάλ κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό τελικό του χάρης στην ψήφο του κοινού που ήταν διπλάσια από των υπολοίπων ενώ ήταν μόλις ένας youtuber και παίκτης του voice στην χώρα. Και τώρα με μια κοπέλα που παίζει σε νεανική σειρά, έχει εκπομπή στο youtube, έχει εκπροσωπήσει την χώρα στην jesc και έχει και ένα γνωστό στο νεανικό κοινό κομμάτι, τι άλλο θες;

      • το γεγονος οτι πηγε στην τζουνιορ που ουδεις ασχολειται περα απο κατι φανατικους δν λεει τίποτα..το οτι εχει εκπομπη στο you tube δν λεει επισης τίποτα..μεχρι κ η κουτση μαρικα πλεον μπορει να κανει εκπομπη εκεί…
        επισης οτι κ να εχει κάνει επρεπε να διαγωνιστει επι ισοις οροις και να την ψηφισει το κοινο κ οχι να την κανουν απευθειας αναθεση……

      • Καταρχάς δεν χρειάζεται να υποβιβάζεις αυτά που έχει κάνει. Όλοι μπορούν να κάνουν εκπομπή, αλλά όχι πετυχημένα. Όπως επίσης δεν παίζουν όλοι σε σειρά κτλ και μην συγκρίνεις την ελληνική jesc με την Ολλανδική, δεν ξες αν εκεί έχει απήχηση. Δεν είμαι κανένας φαν της, ούτε εγώ την ήξερα πριν τις φήμες για την εκπροσώπησή μας αλλά καταντάει κουραστική η τόση γκρίνια. Ας της δώσουμε μια ευκαιρία και αν δεν τα καταφέρει (όχι αν δεν πάμε καλά στους βαθμούς αλλά αν θα είναι μάπα το αποτέλεσμα από δικό της φταίξιμο) τότε θα πούμε ότι είναι να πούμε. Εγώ πλέον τα χειρότερα έχω να λέω για την συμπεριφορά της Γιάννα αλλά όταν ήταν ο καιρός την ευκαιρία της την έδωσα. Και εγώ προτιμώ εθνικό τελικό, αλλά όπως τόσες χώρες που νίκησαν χωρίς αυτόν, έτσι και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Κάπου έλεος με τον αρνητισμό, διαγωνισμός για να χαρούμε είναι.

  22. Όσο δεν γίνεται ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ όπου οι τραγουδιστές θα ερμηνεύουν LIVE και ο κόσμος θα μπορεί να ψηφίζει κάθε χρόνο και χειρότερα.
    Στους τελευταίους έξι διαγωνισμούς (2014,19) η Ελλάδα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην πρώτη δεκάδα ενώ απέτυχε να προκριθεί στον τελικό δύο φορές (2016,2018).Γιατί εκτός από μουσικός διαγωνισμός είναι και ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.Ναι έχουμε κάνει και live ελληνικούς τελικούς αλλά και πάλι τα ίδια θα πει κάποιος/α αλλά καλύτερα να επιλέγει ο κόσμος παρά εσωτερική επιλογή.Περαστικά μας.

  23. Εγω φοβαμαι πως το τραγουδι θα ειναι καπως παιδικο. Το θεμα ( δυσκολιες που αντιμετωπιζει ενα εφηβο κοριτσι ) δεν ειναι ενα θεμα με το οποιο θα ταυτιστει η μεγαλυτερη μεριδα του κοινου της Eurovision που ψηφιζει. Πραγματικα ελπιζω να μη βγει Eurovision junior η ολη φαση.
    Επισης η Στεφανια μου φαινεται λιγο ανευρη, τρομαγμενη και με χαμηλη ενεργεια. Λογικο απτην μια, ειναι 17 και δε γνωριζει καλα ελληνικα, ελπιζω στη σκηνη να δουμε ενα αλλο κοριτσι!
    Ελπιζω για το καλυτερο, στον Κοντοπουλο δεν εχω καμια εμπιστοσυνη ( ολοι εχετε ξεχασει το This is love, rain falling from above??? ) αλλα θαυματα γινονται μια στο τοσο……

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ