Η Καλομοίρα και η Στεφανία ερμηνεύουν live το “Shady Lady”!

Oι διαδικτυακές συναυλίες, Q sessions, που διοργανώνει ο Δημήτρης Κοντόπουλος μέσω του λογαριασμού του στο instagram συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι φίλοι του διαγωνισμού της Eurovision και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να δουν τη Stefania, την εκπρόσωπό μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision να ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά τη συμμετοχή της χώρας μας στον ακυρωθέντα διαγωνισμό του 2020, Superg!rl.

Σειρά σήμερα είχε ένα ντουέτο της Stefania με την Καλομοίρα, την εκπρόσωπό μας στο διαγωνισμό της Eurovision του 2008 όπου και μας χάρισε την τρίτη θέση με το Secret Combination.

Οι δυο χαρισματικές ερμηνεύτριες τραγούδησαν live, υπό τη συνοδεία του συνθέτη, μια ακουστική εκδοχή της συμμετοχής της Ani Lorak στο διαγωνισμό της Eurovision του 2008 Shady Lady.

Δείτε τη Stefania και την Καλομοίρα να ερμηνεύουν Live την acoustic version του “Shady Lady” στο παρακάτω video:

https://www.instagram.com/tv/B-xIBRqJVL6/

Μείνετε σταθερά στον OGAE Greece για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού και της Ελληνικής συμμετοχής!

Κωνσταντίνος Παππάς
Κωνσταντίνος Παππάς
Γεννήθηκε ένα ηλιόλουστο απόγευμα του Ιουνίου. Ξεκίνησε να διαβάζει πριν πάει σχολείο από συμπόνοια. Έμαθε να γράφει εξίσου γρήγορα, αλλά πλέον ο γραφικός του χαρακτήρας και η ασθενής του μνήμη τον προδίδουν. Πολυσχιδής προσωπικότητα, προσπαθεί να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον στα ενδιαφέροντα του. Πάθος του η Eurovision για την οποία αρθρογραφεί ανελλιπώς από τον Οκτώβριο του 2018 μέσα από το αγαπημένο του σωματείο, τον OGAE Greece. Στην καθημερινότητα του ομιλεί οικονομικά.

3 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ