?? ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Με τον James Newman στο Ρότερνταμ!

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε επίσημα τον εκπρόσωπο της χώρας για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision! Ο James Newman θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο με το τραγούδι “My Last Breath” τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η πρώτη μετάδοση του τραγουδιού έγινε νωρίτερα σήμερα μέσα από τις συχνότητες των BBC Radio 1, Radio 2 και BBC Sounds App. Το τραγούδι έχει γραφτεί από τους Iain Farquharson, Adam Argyle and Edward Drewett.

Πώς έχει επιλεγεί η φετινή συμμετοχή

Το BBC αποφάσισε, φέτος, να καταφύγει σε ανάθεση ως προς τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής του στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το metro.co.uk, συνεργάστηκε με τη δισκογραφική εταιρεία BMG.

James Newman

Ο James Newman, έχει ήδη στην κατοχή του ένα βραβείο μουσικής, από τα Brit Awards, όπου κέρδισε το βραβείο “British Single of the Year”  για το τραγούδι του “Waiting All Night” . Επίσης ήταν υποψήφιος στα βραβεία Grammy 2 φορές. Πολλά από τα τραγούδια του  έχουν γίνει παγκόσμιες επιτυχίες, όπως το “Waiting All Night” από τους Rudimental  και την Ella Eyre, το “Blame” από τον Calvin Harris και τον John Newman (ο μικρότερος αδελφός του)  και το “Love Me Like You Do” από τις Little Mix.

Υπενθυμίζεται ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μέλος των «Big Five» και έτσι έχει προκριθεί απευθείας στον τελικό του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, που θα γίνει στις 16 Μαΐου, στο Ρότερνταμ.

πηγή: bbc.co.uk

Ψηφίστε και εσείς στο poll του OGAE Greece και βαθμολογήστε τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2020!

  • Μέσος Όρος Βαθμολογίας Αναγνωστών / Visitors Average Score : 5.03 (Last Update: 28/02/2020)
Πως βαθμολογείτε τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2020; / How do you rate the UK ESC 2020 entry?

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η χρονιά συνεχίζει να ναι αδύνατη σε συμμετοχές… Κρίμα πολύ χάλι φέτος και κακά τραγουδια θα ακουστούν στο φετινό τελικό….

  2. Κακό δεν είναι. Πολύ δυνατή συμμετοχή δεν την λες. Μ’ αρέσει, θα το άκουγα στο ραδιόφωνο κάνοντας δουλειές χωρίς να με ενοχλεί αλλά δεν θα έψαχνα και να το βρω να το ακούσω. Ξεκινά με υποσχέσεις για κάτι πολύ καλό που δεν επαληθεύονται στην συνέχεια. Εν ολίγοις καλούτσικο που πολλές φορές είναι χειρότερο από το κακό. Κι όταν μιλάμε και για το Η.Β που δεν ψηφίζετε γενικά δεν βλέπω διάκριση ούτε φέτος.

    Υ.Γ Ίσως να χρειάζεται περισσότερες από μία ακροάσεις. Μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ να τερματίζει ψηλά. Στις επιτροπές μπορεί γιατί είναι radio friendly αλλά στον κόσμο έχω αμφιβολίες. Τεσπά θα δείξει.

  3. Έχουμε και λέμε: Γελοίο τραγούδι, γελοίο video, γελοία φάτσα ερμηνευτή. Το λες και μία πλήρη συμμετοχή…

    • Ωραία. Εσύ που είσαι και γνώστης της Eurovision και την ξέρεις καλά απ όσο λες, το ΗΒ ήταν πάντα μια άκυρη χώρα για σένα στο διαγωνισμο ? Δηλαδή, τη Θεωρεις τόσο μισητή, τόσο κακόγουστη? Ποτέ δεν έχουν αρέσει τα τραγούδια της?

      • Πολυ υπερασπιζεσαι την Αγγλια βλεπω και θιγεσαι οταν σου λενε το αυτονοητο οτι εχει τα χαλια της τα μαυρα στην eurovision.

  4. Ενώ ξεκινάει πολλά υποσχόμενο με ένα καλογυρισμενο video clip καταλήγει να είναι απλά ένα αδιάφορο τραγούδι (όχι κακό) σαν αυτά που στέλνει τα τελευταία χρόνια το Η.Β. Για την ώρα θεωρώ πολύ πιθανο bottom 5 για άλλη μια χρονιά για τη χωρα άμα δεν σωθεί στο στήσιμο. Επίσης μόνο εμένα μου θυμισε πολύ στην αρχή το “i’m only human after all”;; Για ένα δευτερόλεπτο νόμιζα ότι μας έκαναν πλάκα και θα άρχιζε μετά το κανονικό τραγούδι ?

  5. Σαφώς καλύτερο τραγούδι απο άλλες φορές, αλλά και πάλι δεν φτάνει! Ο James Newman έχει πολύ καλή φωνή, και το τραγούδι εχει ενδιαφέρον, αλλα ούτε απογειώνεται, ούτε και σου μένει! Συμπαθητικό απλά!

    Πάντως μετά απο πολλά χρόνια για πρώτη φορά η Αγγλία βρίσκεται στην καλύτερη της θέση στα στοιχήματα! 11η για την ώρα! Όχι ότι λέει κάτι αυτό βέβαια…

    Μέχρις ώρας κανένα τραγούδι δεν μου μοιάζει για φαβορί, κανένα δεν έχει ξεχωρίσει εντελώς, κανένα δεν κάνει λίγο σαματά! Με αυτά και με αυτά, πιστεύω οτι θα πάμε πολύ καλά με την Stefania!

  6. Δεν μ αρεσει αλλα δεν περιμενα κ κατι απο το ην βασιλειο,μεχρι στιγμης η Λιθουανια εχει την πρωτια,τοσες ημερες που βγηκε σημερα το ακουσα κ ενα κολλημα το επαθα.θα χαρω πολυ να κερδισει

    • Δεν περιμενες Κάτι καλύτερο απ το ΗΒ…
      Κι όμως, μιας και βλέπω το 21 δίπλα στ όνομά σου, που προφανώς πρόκειται για την ηλικία σου, να σου πω φιλε ότι το ΗΒ έως και τη χρονιά που γεννηθηκες (1999-λογικα), πήγαινε εξαιρετικά και, έχει τερματίσει 15 φορές στη 2η θέση αλλά έχει και 5 βραβεία. Την τελευταία 20ετια έχει πέσει είναι η αλήθεια, όμως αυτό δε σημαίνει οτι είναι μια αδιάφορη χώρα για το διαγωνισμό καθώς έχει χαρίσει όμορφα τραγούδια και στιγμές στο παρελθόν. Τί να κάνουμε, όμως, έρχεται και η ωρα που οι επιτυχίες αρχίζουν και περνούν

      • Ναι ναι μαθε μου εσυ τι εχει στειλει η συγκεκριμενη χωρα,δεν ειμαι 21 φιλε μ βλεπω την γιουροβιζιον απο τα τελη του 80.απλα δεν ασχολουνται εκει πλεον κ τοσο,πολλες χωρες παλια στελναν τραγουδια κ περναν πρωτες θεσεις (αγγλια,ισραηλ,ιρλανδια κ.α.) τωρα ειναι αλλες χωρες που ασχολουνται πιο πολυ κ καταληγουν στην πρωτη δεκαδα.
        Οπως κ η ερτ εδειξε ενα ενδιαφερον 2002-2006 της τελειωσε κ δεν ασχολειται καν,σιγουρα πολιτικοι παραγοντες που διετεξαν να ξεφουσκωσει το ολο θεμα,κ φετος που ολοι λενε παει οργανωμενοι εγω δεν το βλεπω,μωρε τους ηρθε κουτι που μενει στην ολλανδια ουτε ξενοδοχεια ουτε τιποτα.

      • Αδιαφορη πληρως ειναι χωνεψε το .Επειδη πριν 1000 χρονια εκανε κατι δεν σημαινει κατι αυτο στις μερες μας

  7. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο το τραγούδι αυτό, μια μετριότητα είναι. Απλά τα υπόλοιπα τραγούδια (με εξαίρεση την Ιταλία, Λιθουανία και κάπως τη Γερμανία) είναι χάλια και έτσι διασώζεται λίγο.

  8. Το να υπερασπίομαι και να μου αρέσει μια χώρα από το διαγωνισμό, όπως η Βρετανία, είναι, νομίζω, δικαίωμά μου, εσύ και εννοείται ότι θα την υπερασπιστώ γιατί στο παρελθόν ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ και τώρα δεν μου αρέσει καθόλου που πηγαίνει χάλια. Είναι μια μεγάλη χώρα και με σπουδαία μουσική βιομηχανία και είναι άσχημο να τη βλέπεις να πηγαίνει με κάτι χλιαρά τραγούδια. Αν εσένα δεν σου αρέσει, εγώ τη γουστάρω με τα 1000 και θα τη στηρίζω γιατί δεν μου αρέσει να φτήνω μια μεγάλη χώρα όπως η Βρεατνία.
    Εσύ δηλαδή που υπερασπίζεσαι τη Ρωσία είσαι ο έξυπνος κι εγώ ο ανόητος???

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ