?? ΕΣΘΟΝΙΑ: Συνεχίζεται το Eesti Laul 2020 – Απόψε ο Β’ Ημιτελικός!

Eesti Laul 2020: Οι 12 αποψινοί καλλιτέχνες του ημιτελικού! [Photos: ERR]

Απόψε το βράδυ συνεχίζεται το μουσικό ταξίδι του Eesti Laul 2020, που θα ολοκληρωθεί στις 29 Φεβρουαρίου και μέσα από αυτό θα επιλεγεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Εσθονία, το Μάιο στο Ρότερνταμ! Σήμερα θα διαγωνιστούν οι υπόλοιπες 12 συμμετοχές (από τις συνολικά 24) και στον τελικό θα περάσουν 6 καλλιτέχνεςΑπό τον πρώτο ημιτελικό που έγινε προχτές μπορείτε να δείτε ποιες 6 συμμετοχές προκρίθηκαν σε προηγούμενό μας άρθρο.

Αρχικά θα παρουσιαστούν όλα τα τραγούδια live και στη συνέχεια θα τεθούν για ψηφοφορία από το κοινό. Οι τηλεθεατές από το σπίτι και η επαγγελματική κριτική επιτροπή σε ποσοστό 50% – 50% αντίστοιχα θα επιλέξουν τα 4 καλύτερα τραγούδια για τον τελικό, ενώ για το 5ο και 6ο τραγούδι του τελικού αντίστοιχα, λόγο θα έχει αποκλειστικά το κοινό!

Τα 12 τραγούδια με σειρά εμφάνισης όπως διαγωνίζονται απόψε είναι τα παρακάτω:

1. Viinerid – Kapa Kohi-LA
2. Janet – Hingelind
3. Uku Suviste – What Love Is
4. INGER – Only Dream
5. Merilin Mälk – Miljon sammu
6. German & Violina –Heart Winder
7. Jaagup Tuisk – Beautiful Lie
8. Ziggy Wild – Lean On Me
9. Uudo Sepp – I’m Sorry. I Messed Up
10. Traffic – Üks kord veel
11. SHIRA – Out In Space
12. Mariliis Jõgeva – Unistustes

Μετά τη περσινή πρωτιά στο Eesti Laul ως συνθέτης με το τραγούδι Storm, αυτή τη φορά ο Stig Rasta (ESC 2015 – Goodbye to yesterday) επιστρέφει ξανά με τον Victor Crone (ESC 2019– Storm). Οι δυο τους υπογράφουν την φετινή συμμετοχή της μπάντας Traffic (Üks kord veel), της οποίας μέλος είναι και ο ίδιος ο Stig Rasta.

Παρουσιαστές του αποψινού δεύτερου ημιτελικού θα είναι και πάλι το δίδυμο Karl-Erik Taukar και Tõnis Niinemets! Η βραδιά θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή συναυλίας στην πόλη Tartu στις αθλητικές εγκαταστάσεις Tartu Ülikool’s sports centre.

Ως interval act θα εμφανιστεί το συγκρότημα Black Velvet, του οποίου το μέλος Sven Lohmus, έχει γράψει στο παρελθόν 4 συμμετοχές της χώρας (2005, 2009, 2011, 2017)! Ακόμη μιας και ο διαγωνισμός κλείνει φέτος τα 65 του χρόνια, θα συσταθεί ένα γκρουπ από τραγουδιστές που έκαναν τα φωνητικά στην Εσθονία στο παρελθόν, με σκοπό να τραγουδήσουν ένα τραγούδι αφιερωμένο στην παρουσία της χώρας στο θεσμό της Eurovision.

Το show ξεκινά στις 19:30 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ. Ωστόσο η βραδιά αποτελείται τηλεοπτικά από τρία μέρη: 19:30 – 21:00 Α’ μέρος, 21:00 – 21:30 ειδήσεις και ψηφοφορία, 21:30 – 22:15 Β’ μέρος.

Πώς σας φαίνονται τα τραγούδια του δεύτερου ημιτελικού του Eesti Laul 2020;

Εσείς ποια τραγούδια από τα παραπάνω προτιμάτε? Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο ogaegreece.com για όλα τα νεότερα σχετικά με το Eesti laul 2020.

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ