?? ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Αυτή θα ήταν η συμμετοχή για το 2020… παρά λίγο!

Η ιστορία με τη Eurovision 2020 ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ωστόσο, το Σάββατο το ντουέτο KLAN από τη Γερμανία αποκάλυψε ότι παρά λίγο θα είχε επιλεγεί ως εκπρόσωπος για το Ρότερνταμ με το γερμανόφωνο τραγούδι «Baby Baby».

Ποιοι είναι οι KLAN;

Πρόκειται για τους αδερφούς Michael και Stefan Heinrich. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τίτλο «Wann hast du Zeit» (Πότε έχεις χρόνο), καθώς και το EP «Winterseite» (Σελίδα του χειμώνα).

Η αποκάλυψη

Μέσα από τον λογαριασμό τους στο Instagram, αποκάλυψαν πως στη διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου της Γερμανίας βρίσκονταν ανάμεσα στους 20 καλύτερους. Το τραγούδι γράφτηκε σε ένα Songwriting Camp στο Malmö της Σουηδίας μαζί με τους Chris Cronauer (γνωστός τραγουδιστής και παραγωγός) και Nicolas Rebscher. Μάλιστα, σε μία από τις 2 επιτροπές βρίσκονταν στο νούμερο 1 για την επιλογή. Δυστυχώς όμως δεν έφτασε αυτό για να πάρουν το χρίσμα της εκπροσώπησης.

Η ανάρτησή τους στο Instagram κλείνει με την πρόταση: «Καλή τύχη Ben Dolic για οτιδήποτε διαδραματιστεί εκεί». Επίσης τονίζουν ότι η ηχογράφηση της φωνής που ακούγεται στη studio version είναι η πρώτη φορά που ο Michael τραγούδησε στο Malmö.

Τέλος, είναι η πρώτη φορά που τα τελευταία 3 χρόνια βγαίνει κάποιος υποψήφιος να πει ότι πήρε μέρος στα Eurovision-Workshops ή τα Songwriting Camps, αν δεν ήταν γνωστό ήδη από πριν.

https://www.instagram.com/p/CALC6QvqJf0/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Το βίντεο κλιπ

Η ιδέα του βίντεο κλιπ, όπως θα δείτε, είναι παρμένη από τη γνωστή σκηνή του «Τιτανικού», όπου ο Leonardo DiCaprio ζωγραφίζει την Kate Winslet.


Ποιο από τα 2 τραγούδια προτιμάτε;
Δημήτρης Χριστούλιας
Δημήτρης Χριστούλιας
Γεννήθηκα στο Μόναχο της Γερμανίας. Αποφοίτησα από το Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας & Φιλολογίας του ΑΠΘ. Οι ξένες γλώσσες και τα ταξίδια είναι η αναπνοή μου. Η επαφή με τη μουσική και την κουλτούρα των λαών του κόσμου δίνει ιδιαίτερο νόημα στην καθημερινότητά μου. Η Eurovision είναι κομμάτι της ζωής μου από το 1982.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ