?? ΤΣΕΧΙΑ: O Cyril Hirsch νέος αρχηγός αποστολής!

Δεν πρόλαβε ακόμη να στεγνώσει το μελάνι από την παραίτηση του Jan Bors, που μέχρι πέρσι ήταν ο αρχηγός της αποστολής της Τσεχίας στο διαγωνισμό και ήδη η Τσέχικη τηλεόραση προχώρησε στην αντικατάσταση του. Νέος αρχηγός της αποστολής της Τσεχίας στο Ρότερνταμ θα είναι ο Cyril Hirsch. 

Ο Cyril είναι διευθυντής παραγωγής στην Τσέχικη τηλεόραση (CT) και το πιο πρόσφατο project του είναι η 10η season του StarDance ενώ το project της Eurovision δεν του είναι άγνωστο αφού μέχρι και πέρσι ήταν δεύτερος αρχηγός της αποστολής (αναπληρωματικός).  Το έργο που έχει να φέρει εις πέρας είναι πολύ δύσκολο αφού ο προκάτοχος του τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατάφερε να φέρει την Τσεχία σε τρεις τελικούς! Μάλιστα το 2018 η Τσεχία πλασαρίστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη 10αδα με τον Mikolas Josef (6η θέση).

Η Τσέχικη τηλεόραση θα επιλέξει φέτος τον εκπρόσωπο της μέσα από τηλεοπτικό show στο οποίο θα παρουσιαστούν live οκτώ τραγούδια στις 25 Ιανουαρίου 2020 και όπως μας δήλωσε ο Jan Bors σε επικοινωνία που είχε ο OGAE Greece μαζί του:

 όλες οι συμμετοχές είναι εξαιρετικές.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα σχετικά με την επιλογή εκπροσώπου της Τσεχίας στη Eurovision 2020!

[Πηγή: eurocontest.cz]

Στέφανος Χαρπαντίδης
Στέφανος Χαρπαντίδης
Γεννημένος στις Σέρρες και πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Μοριακός βιολόγος με Master στη Μοριακή Μικροβιολογία, υποψήφιος διδάκτορας, fan της πετοσφαίρισης και της Eurovision εδώ και κοντά 25 χρόνια!!! Η κάθε χρονιά της Eurovision είναι ιεροτελεστία και η δημοσιογραφική κάλυψη (χόμπι) κάνει αυτό το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάποτε η Τσεχία δεν ήθελε να βλέπει στα μάτια τον διαγωνισμό και μετά απο την επιστροφή τους το έχουν παρει πολυ θερμα! Good!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ