?? ΚΥΠΡΟΣ 2020: Είναι οριστικό! Ο Sandro Nicolas στο Rotterdam!

Το ΡΙΚ μετά τις επιτυχημένες του συμμετοχές στις δύο τελευταίες Eurovision με τις δυναμικές γυναικείες παρουσίες των Ελένη Φουρέιρα (2018) και Τάμτα (2019) αποφάσισε για το 2020 να στρέψει το βλέμμα του σε ανδρική παρουσία.

Από νωρίς ξεκίνησαν οι φήμες για την εκπροσώπηση του νησιού της Αφροδίτης από τον επιτυχημένο σε Ελλάδα και Κύπρο τραγουδιστή Βαγγέλη Κακουριώτη ενώ πιο κοντά σε συμφωνία έφτασε ο γνωστός μέσα από το ελληνικό “The X-Factor” Ίαν Στρατής, ένας επίσης δημοφιλής καλλιτέχνης. Ωστόσο, τα χέρια τελικά δόθηκαν με έναν άλλον καλλιτέχνη, ανερχόμενο αλλά ταυτόχρονα πολύ ταλαντούχο, που ακούει στο (καλλιτεχνικό) όνομα Sandro Nicolas.

Σε προηγούμενο άρθρο μας, σας μεταφέραμε την είδηση πως στο Κυπριακό κανάλι έχουν κατατεθεί 120 τραγούδια με προορισμό τη Eurovision 2020 ενώ δεν αποκλείστηκε το γεγονός να επιλεχθεί τελικά ένα όνομα-έκπληξη για την εκπροσώπηση της χώρας. Κάτι που τελικά έγινε, μιας και το όνομα του Sandro Nicolas αποτελεί έκπληξη για πολλούς!

Την είδηση, που αρχικώς κυκλοφόρησε μέσα από την ιστοσελίδα Εurovision Fun, μπορεί ακόμη να μην έχει επιβεβαιώσει επίσημα το ΡΙΚ αλλά το επιβεβαιώνουν τόσο οι δικές μας πληροφορίες όσο και η τηλεοπτική εκπομπή “Έλα να δεις” στο Κυπριακό κανάλι Omega.

Η δημοσιογραφική ομάδα κατά τη διάρκεια της εκπομπής αναφέρει ότι οι ομάδες του Κυπριακού καναλιού και του καλλιτέχνη έχουν καταλήξει σε τρία υποψήφια τραγούδια. Ωστόσο οι δικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε υποψήφια τραγούδια για τον Sandro Nicolas που προέρχονται από συνθετικές ομάδες από Ελλάδα, Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία και Καναδά!

Πάντως ένα είναι βέβαιο: ότι το ΡΙΚ είναι σίγουρο ότι ο Sandro Nicolas είναι έτοιμος να λάμψει επάνω στη σκηνή του Ahoy Arena, τον Μάη του 2020!

Ποιος είναι ο Sandro Nicolas;

Γεννημένος στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα, ο Alessandro Rütten – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – έδειξε από μικρός τον δρόμο που θα ακολουθήσει! Ξεκίνησε από νωρίς μαθήματα drums και κιθάρας ενώ στα 15 του άρχισε να γράφει τα δικά του τραγούδια. Η μουσική, όπως συχνά δηλώνει, ήταν ανέκαθεν η ευκαιρία του να ξεφεύγει από τον ντροπαλό χαρακτήρα του! Το 2018 έλαβε μέρος στο δημοφιλές talent show “The Voice” στη Γερμανία και κατάφερε να φτάσει μέχρι τις Ημιτελικές φάσεις κάνοντας το κοινό να τον αγαπήσει ιδιαίτερα. Η αδυναμία του για την Ελλάδα είναι τεράστια καθώς μιλά άπταιστα ελληνικά ενώ δεν χάνει την ευκαιρία να επισκέπτεται την χώρα μας για διακοπές κυρίως τη περίοδο των Χριστουγέννων που τόσο ο ίδιος αγαπά και ξεχωρίζει. Τον Αύγουστο του 2019 συμμετείχε στο New Wave Festival στο Sochi της Ρωσίας εκπροσωπώντας τις Η.Π.Α.! Εκεί ήταν όπου ξεκίνησε να συστήνεται με το καλλιτεχνικό του όνομα Sandro Nicolas!

Γνωρίστε τον Sandro Nicolas και τη φωνή του μέσα από τα παρακάτω videos:

https://www.youtube.com/watch?v=AMObgNj1D0U

Εμείς – όσο περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ – δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Sandro Nicolas και στην αποστολή της Κύπρου για την Eurovision 2020! 

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στην Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2020! 

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mαλιστα! Ουτε Κακουριωτης, ουτε Στρατης για την Κύπρο τελικά.

    Με τον Νιcolas πάει και με άκρως χορευτικό τραγούδι, όπως ακούγεται!

    Τον ειχα υπολογίσει αυτόν, γιατί ακούγονταν έντονα. είχα γράψει εδώ και την είδηση, https://ogaegreece.com/archives/70972 αλλά τελικά πήγε με Κύπρο! Πιθανοτατα με το Mucho Calor (υπάρχουν τρια επίσημα τραγούδια)! Eνα ισπανολατιν τυπου dance τραγουδι για να γινει χαμός! Έχει φωνη και εμφάνιση παντως , καλα τα παει και φέτος η Κύπρος! Θα το στήσουν όλο γύρω και πάνω του! Άντε και καλή επιτυχία!

    Εμεις? Τιποτε ακομα…για να δουμε!

    • Ο Sandro Nikolas επρόκειτο να συμμετάσχει σε κλειστό γερμανικό εθνικό τελικό τον ερχόμενο Δεκέμβριο σε ένα πάνελ με 100 άτομα. Μάλιστα είχε φτάσει στους 4εις φιναλίστ. Η επιλογή των καλλιτεχνών και των τραγουδιών είχε γίνει από την Digame. Τότε ήταν που παρενέβη ο Pik. Αλλά τελικά όντως έκλεισε με την Κύπρο; Νομίζα ότι απλώς ήταν θετικός στο να εκπροσωπήσει την Κύπρο. Η Κύπρος πάντως έχει ετοιμάσει 3 τραγούδια ένα mid tempo, ένα χορευτικό λάτιν, ένα σύγχρονο ποπ . Με βάση την φωνή του και το στυλ του παίζει να του δώσουν το mid tempo, νομίζω θα το του ταίριαζε πιο πολύ

  2. Νομίζω η σύγκριση με τον luca hannii θα ναι αναπόφευκτη….
    Συμπαθητική φωνή και φυσιογνωμία, ας ακούσουμε και το τραγούδι αν και νομίζω θα κινηθούν σε κάτι λατινοποπ τύπου fuego και καλά θα κάνουν, όσο τους βγαίνει.
    Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι και η Ελλάδα με μια πεπατημένη συνταγή πήγαινε καλά στην δεκαετία του 00. Μετά το εθνοποπ shake it επί χρόνια στέλναμε το ίδιο μοτίβο, κατακτώντας υψηλές θέσεις ακόμα και την νίκη. Ε μετά από 7-8 χρόνια το βαρέθηκε η Ευρώπη αυτό και λογικό… Το ίδιο θα συμβεί και με την συνταγή που ακολουθεί η Κύπρος κάποια στιγμή, αλλά όσο τους βγαίνει καλά κάνουν και τη συνεχίζουν, ενδεχομένως μια νίκη να μην είναι και πολύ μακριά…
    Καλή επιτυχία!

    • Βασικά είναι 3 τα υποψήφια τραγούδια και ένα mid tempo, ένα λάτιν χορευτικό, ένα σύγχρονο ποπ . Από κει και πέρα είναι πιο τραγούδι θα κουμπώσει καλύτερα στο στυλ του και την φωνή του.

      • Υποτίθεται ότι φέτος θα πήγαιναν για το αντίστροφο, επιλογή του καλού τραγουδιού και κατόπιν επιλογή της φωνής που κουμπώνει καλύτερα σε αυτό.

      • Οι τίτλοι των τραγουδιών 1. Μucho calor (χορευτικό), 2. Can’t look away (mid tempo), 3. Never let you down ( σύγχρονο ποπ, ίσως μπαλάντα)… Πάντως από πολλά άρθρα που διάβασα νομίζω δεν έχει κλειδώσει ακόμα το όνομα του Sandro , αφού θεωρούταν και πιθανός εκπρόσωπος της Γερμανίας..

    • η ελλάδα πηγαινε καλα με την εθνοποπ συνταγή λόγω του televoting και των πολυ καλών δημοσιων σχεσεων στην προ κρισης εποχή!αν το shake it και το yassou maria πηγαιναν τωρα τα αποτελεσματα θα ηταν πολυ διαφορετικά….

  3. Drem Team για την Κύπρο φέτος;
    Γιατί όχι…

    Μακάρι να υπάρχει ένα καλό τραγούδι και να πάρει την πρωτιά, που φαίνεται ότι θέλει η Κύπρος. Καλή επιτυχία!

  4. Ανοησίες. Ένας παντελώς άγνωστος στο Ελληνικό και Κυπριακό κοινό, με μηδενική σχέση με την Κύπρο, επιλέγεται με πρόσχημα μία Ελληνικής καταγωγής μητέρα. Ποιο είναι το νόημα όλου αυτού και τί σχέση μπορεί να έχει με μία εθνική εκπροσώπηση σε έναν διεθνή διαγωνισμό; Το ΡΙΚ εμφανίζει πάλι πτωτική τάση με αψυχολόγητες και ακατάλληλες επιλογές.

    • Συμφωνώ, ελπίζω να μην γίνει το ίδιο στην Ελλάδα με την κοπέλα απο την Ολλανδία οου εμφανίστηκε στα mad, μου διαφεύγει το ονομα της.

  5. Μάλλον κάπου κουράστηκε η Κύπρος δυο χρόνια να προσπαθεί…Μυρίζομαι επιστροφή σε προ-Φουρέιρα εποχή, εκτός κι αν σπρώξουν λίγη Σουηδία από δίπλα. Αλήθεια, που πήγε το εγχώριο προϊόν της Κύπρου; Αναλώθηκε στα talent shows της Ελλάδας;

  6. Μήπως μπορουσε κάποιος να με βοηθήσει να βρω τα αποτελέσματα του televoting για τη περίοδο 2010-2012?

  7. πολυ καλη επιλογη. ομορφη τηλεοπτικη φατσα, εχει αξιοπρεπη φωνη οσο ειδα στα βιντεακια και σιγουρα θα εχει πολυ δυνατη ομαδα απο πισω του μιας που η κυπρος λυσσαει για τη νικη. μακαρι να πανε με το λαιτνοποπ ειναι φατσα λατινα οποτε θα γινει χαμος. να δειξει κ λιγο σωματακι και η νικη στο τσεπακι της κυπρου. καλη επιτυχια κυπρος και με τη νικη.

  8. Φωνή έχει και είναι και χαριτωμένος, οπότε μ ένα καλό ποπ τραγούδι θα είναι δεκάδα ή μπορεί να τον δείτε να παίρνει και το βραβείο που το περίμεναν από άλλες..

  9. Πραγματικά δεν εχω καταλάβει σε τι πρόκειται να εκπροσωπηθεί η Κύπρος. Στο τραγούδι? Με λάτιν ρυθμό και ισπανικο τίτλο? Στον ερμηνευτή? Ειναι η μητέρα του ελληνιδα και αυτό? Στην ομάδα? (γιατί σίγουρα Σουηδία θα υπάρχει από πισω). Ειλικρινά δε ξέρω που υπάρχει Κύπρος σ αυτή τη συμμετοχή. Και αν κρίνω από το ονομα και το επίθετο δεν πρέπει να έχει καν ελληνικές ρίζες. Οκ είναι η μητέρα του ελληνιδα, και? Αυτό δε σημαινει ότι έχει κάτι που τον συνδεει με την κυπρο. (όχι ότι αν πάει με μας αυτή η Στεφανια
    εκπροσωπεί και στο 100% την Ελλάδα) ελπίζω τουλάχιστον ο Νικόλας να μιλάει ελληνικά.
    Ωστοσο θέλω να πάει καλά η Κύπρος και να κερδίσει αν γίνεται. Πρεπει να παραδεχτούμε ότι είναι συμπαθητικό παιδί και ταλαντούχο από ότι φαίνεται. Αλλά φυσικά είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπερασματα.
    Καλή επιτυχία και στις δύο χώρες!!!

    • Η Stefania είναι ελληνίδα 100% και οι δύο γονείς της είναι Έλληνες απλά ζουν και εργάζονται Ολλανδία! Ακριβώς η ίδια περίπτωση με την Παπαρίζου! Όσον αφορά την Κύπρο, η αποψη μου είναι η ίδια με την δικιά σου! Καλή επιτυχία

      • εφοσον ειναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ γιατι δε γραφεις Στεφανια και λες stefania? σαν την περσινη ελληνιδα με το ονομα Katerine? ελεος. ελεος. ελεος.

      • Άσχετα με την καταγωγή των γονιών της και το όνομα της τη θεωρώ εξίσου άσχετη με την Ελλάδα. Δεν είναι γνωστή, δεν κάνει καριέρα εδώ, δεν έχει ζήσει εδώ και σε περίπτωση που πάει δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ελληνες. Ούτε τέτοιου στυλ καλλιτέχνες υπάρχουν στην Ελλάδα και γενικά δε ταιριάζει στη χώρα μας μια τέτοια συμμετοχή. Για αυτό είπα ότι δεν θα εκπροσωπηθουμε και στο 100%. Αν είναι να μας ψηφίζουν και να παίρνουμε καλες θέσεις επειδή έχουμε τους Σουηδούς και μας σπρώχνουν και μας γράφουν το τραγούδι νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα να συμμετέχουμε

      • Δε θέλω να σε στεναχωρώ αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα στο να τον αποκαλούν όπως ο ίδιος επιθυμεί αν το θέλεις τόσο πολύ, ορίστε ΣΤΕΦΑΝΙΑ! Ο καθένας έχει την άποψη του θεωρώ ότι το κοριτσάκι είναι πολύ φρέσκο αν η ΕΡΤ και η ομάδας της βρουν καλά τραγούδια θα πάει αρκετά καλά!

  10. Συνταγή Luca Hänni και σχέσεις με Κοντόπουλο και Dream Team αν κρίνω από τη συμμετοχή του στο ρώσικο New Wave. Δηλαδή προβλέψιμες καταστάσεις από την Κύπρο ακόμα μια χρονιά, μόνο το φύλο του ερμηνευτή αλλάζει. Το καλλιτεχνικό όνομα που διάλεξε δεν το σχολιάζω καλύτερα… Θυμίζει λατίνο εραστή στην Τόλμη και Γοητεία.

    • τι εννοεις προβλεψιμες καταστασεις? ο κοκοτος προτεινε στην κυπρο τον τραγουδιστη. ο κοκοτος με κοντοπουλο κ φωκα βρισκονται πισω απο τις μεγαλες επιτυχιες της ρωσιας στην eurovision. πολλα απλα η Κυπρος εχει παρει πολυ σοβαρα το θεσμο και θελει παρα πολυ την νικη και γι αυτο επενδυει χρημα και παιρνει τις καλυτερες ομαδες. ειχε για 2 χρονια alex p με σασα, φετος μπορει να στραφουνε σε ομαδα κοκοτου κλπ. γιατι λοιπον ειναι κακο αυτο? επειδη η Κυπρος αναθετει σε σοβαρες ομαδες τις αποστολες της? μακαρι κ η ελλαδα τα τελευται 5 χρονια να εδειχνε την μιση σοβαροτητα απ αυτη που δειχνει η κυπρος. η Ελλαδα μονο αν ξαναπαρει σοβαρο το θεσμο θα παει καλα. οσο παμε με απομιμησεις amy κλπ και δημιουργουμε εδω τεραστιες προσδοκιες αυτα θα παθαινουμε σαν τα περσινα της ντουσκα και της τερζη. λεγατε ολοι θεες μοναδικες, φωναρες, τραγουδαρες και δεν ακουμπησαν κανεναν στην ευρωπη εκτος απ τους ελληνες. περυσι η ελληνικη αποστολη πηρε τη χειροτερη θεση που εχει παρει ποτε με την μεγαλη φωναρα και ταλενταρα γιατι ηταν εναν ψευτοκουλτουριαρικο καρακιτσαριο. 2020 φτανει κ τα πραγματα αλλαζουν. κ μαλλον η ομαδα της ερτ ειναι ακομη σε εποχες 1980 γι αυτο παμε οπως παμε. αφηστε που μετα το 5ετες στραπατσο της ελλαδας κανεις σοβαρος καλλιτεχνης δεν θα παρει ρισκο να παει να καει με ελλαδα κ ασχετες ομαδες σκηνοθετων κλπ. ας παει αυτη η στεφανια μιαςπου ποιο γνωστος σιγα μη δεχτει να παει, και λογικα αποτελεσματα ντεμυ θα εχουμε. δεν μπορω ομως να ακουω το παραμικρο για κυπρο. δουλευουν κ επενδυουν κ θελουν την νικη. και ναι μεχρι να τους κατσει με στυλ ποπ φουεγκο θα πηγαινονυν κ καλα κανουν. και η ελλαδα ειδε οτι ειχε περαση στον θεσμο με shake it κλπ και ετσι πηγε κ η ελενα με τετοιο στυλ κ κερδισαμε. ο ευρωπαικος λαος δεν περιμενει απο την κυπρο μπαλαντα, αλλα τραγουδι που θα κανει χαμο. τοσα χρονια που πηγαινε με μπαλαντες κ ροκ η κυπρος επιανε πατο. με φουρειρα κ ταμτα μια χαρα πηγε η κυπρος. και φετος λοιπον ετσι πρεπει να πανε. με καυτο τραγουδι και καυτη ανδρικη παρουσια στη σκηνη να γινει χαμος. ψευτομπαλαντες κλπ δεν ειναι για κυπρο.

      • Έχεις μπει καθόλου στον κόπο να ψάξεις την δουλειά αυτού του κοριτσιού? Ή σαν κλασικός Έλληνας απλά έκανες σχόλιο χωρίς να έχεις μπει στον κόπο να το κάνεις? Το κοριτσάκι έχει πάρα πολύ καλή φωνή και μη μου πείτε τώρα για τα MAD όπου είναι κατεξοχήν playback! Όσον αφορά την Κύπρο! Εμείς δεν αμφισβητησαμε σε καμία περίπτωση την καλλιτεχνική υπόσταση του παιδιού αυτού, είπαμε απλά ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Κύπρο! Και είναι γεγονός, τόσους τραγουδιστές και μάλιστα πολύ καλούς έχει η Κύπρος τόσα νέα ταλέντα γιατί δε τα στέλνει με την ίδια ομάδα? Αν το κάνει αυτό η νίκη θα είναι σίγουρη! Ας μην ξεχνάμε όμως ότι η Ελλάδα μπορεί να μην αποκαλύπτεται ακόμη για κάποιον λόγο! Εύχομαι καλή επιτυχία στα αδέρφια μας!

  11. Οχι δεν έψαξα και δεν θα ψαχνω για καμια Στεφανια το βιογραφικο της. Αν ηταν σπουδαια και επιτυχημενη θα το ηξερα και δε θα χρειαζοταν να διαβασω το βιογραφικο της. Αυτο ειναι το λαθος ολων σας. οτι λετε μεγαλα λογια οπως λεγατε περυσι με την Ντουσκα για τη μεγαλη της φωναρα, για τις συνεργασιες της κλπ κλπ. κολοκυθια τουμπανα. η eurovision εχει γινει φουλ εμπορικη κ μονο σοβαρες αποστολες που ξερουν τι ζηταει η eurovision εχουν τυχη. Εαν εμεις εδω στο ελλαδισταν θεωρουμε οτι μονον η φωνη αρκει ας δουμε τις θεσεις που πηραμε με Μαντω, με Μαρια Ελενα, με ντεμυ με ντουσκαλ κλπ κ να αναλογιστουμε γιατι πιανουμε πατο. Γιατι ο κοσμος της ευρωπης δεν περιμενε μια νεα celine dion απο την ελλαδα, αλλα χαρουμενα διασκεδαστικα τραγουδια, σαν αυτα που μας βαζανε στο τοπ10 του διαγωνισμου. Η Καλομοιρα ειναι αφωνη και βγηκε με σκερτσο ναζι κ ενα ποπ τραγουδι κ κοντεψε να νικησει. Το ιδιο και ο Αλκαιος. Μην πω για αγαθωνα. Η eurovision δεν ειναι οπερα αλλα σκληρος ποπ διαγωνισμος. Οσο λοιπον η ελληνικη αποστολη το παιζει κουλτουρα παντα θα πιανουμε ειτε απο 19η θεση και κατω ή αποκλεισμο. Ξαναλεω ας παρει επιτελους η ΕΡΤ παραδειγμα απο το ΡΙΚ που παει σφαιρα απο το 2018 και παιζει στην αριστερη πλευρα του πινακα καταταξης και οχι στη δεξια κ τερμα κατω… αφηστε τις φωναρες κ ας βρουνε ποπ ονομα να βγει να κανει χαμο με φρεσκια ποπ παρουσια. περυσι βγηκε μπαλαντα φετος θα σαρωσει ποπ χορευτικο.

    • Φιλαράκι καλύτερα να στέλνω ποιότητα και να πατωνω παρα άφωνους και να βγαίνω στη δεκάδα! Δε λέω μου αρέσει πολύ η ποπ αλλά ας στειλουμε ενα κορίτσι φρέσκο με καλή φωνή! Και δε καταλαβαίνω ποιό είναι το λάθος να ψάχνουμε το βιογραφικό του κάθε καλλιτέχνη μόνο και μόνο για να τον μάθουμε! Δηλαδή τον αργυρό τον ξέρουν στην Αγγλία? Μην τρελαθούμε τελείως! 28 του μηνός η κοπέλα αυτή βγάζει νεο τραγούδι ας το ακούσουμε και μετά βγάζουμε συμπεράσματα!

      • Δε μας νοιάζει να τον ξέρουν στην Αγγλία αλλα να τον ξέρουμε εμείς… Εμεις τον στέλνουμε… Εχω βαρεθεί να μας εκπροσωπούν απο το 2010 (με εξαίρεση το 2017 και 2018) τραγουδιστές που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους… Και ναι με την Στεφανία θα πατωσουμε ακομα και αν έχει καλη φωνή… Μετα βίας θα περάσουμε τελικό.. Ξεκόλληστε και σκεφτείτε λιγο out of the box… Εγω αν ήμουν ΕΡΤ θα εκανα ανάθεση στον FY γράφοντας ενα δικο του τραγούδι.. Αυτα θέλει ο κόσμος και αυτα ειναι της εποχης που σιγουρα θα αρέσουν και στους ξένους.. Η ποιότητα σας μάρανε..

      • @Better Love Θα εκανα εναν χρονο απουσιας γιατι εχουμε να δουμε καλο αποτελεσμα απο το 2013.. Και προφανως θα επεστρεφα με κατι δυνατο και πρωτίστως μοντερνο… Οχι better love και βλακειες.. Ξενερωσε ο κοσμος μεχρι και εγω cringara οταν το εβλεπα ειδικα στο τελευταιο λεπτο.. Δεν ειναι τυχαιο που στο televoting πολλων χωρων πηραμε την τελευταια θεση..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ