?? ΚΥΠΡΟΣ: Δείτε την Τάμτα σε μια μοναδική acoustic version του “Replay”! [VIDEO]

H Τάμτα ως γνωστόν εκπροσώπησε την Κύπρο στον περσινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που διεξήχθει τέτοιες μέρες στο EXPO Center του Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.

Παρά του ό,τι το “Replay”, το τραγούδι του Alex P που ερμήνευσε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Τάμτα, χάρισε άλλη μια παρουσία της Κύπρου στο Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης (για 5η συνεχόμενη φορά από το 2014), δεν τα κατάφερε να είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα, και έλαβε την 13η θέση στην τελική κατάταξη (ανάμεσα σε 26 χώρες) με 109 συνολικά βαθμούς.

Προχθές, η ταλαντούχα τραγουδίστρια εμφανίσθηκε στην ειδική εκπομπή που πραγματοποίησαν οι Wiwibloggs, το “Wiwi Jam at Home”, αντί του καθιερωμένου πάρτυ που θα έκαναν στην πόλη που φιλοξενεί το διαγωνισμό την εβδομάδα της Eurovision. Σε αυτή την εκπομπή γνωστοί καλλιτέχνες της Eurovision εμφανίσθηκαν σε video από το σπίτι τους ερμηνεύοντας συμμετοχές τους αλλά και δικά τους τραγούδια.

Απολαύστε, λοιπόν, την Τάμτα να ερμηνεύει την περσινή Κυπριακή συμμετοχή “Replay” από τον κήπο του σπιτιού της σε μια μοναδική acoustic version του τραγουδιού!

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλα τα νέα της Eurovision!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ